Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:Fasia nie kluj sie co tydzien. Jak nie ma aktywnego krwawienia to hemoglobina tak gwatlownie sie nie zmienia .
I tak będę się kłuć w przyszłym tyg. Moja lekarka zleciła mi dodatkowo poza badaniami, które robiłam wczoraj (toxo, różyczka, HIV, HCV i morfologia) jeszcze CRP i HbsAg. No i mocz. Także kłucie mnie czeka więc za jednym zamachem poproszę jeszcze o żelazo i morfologię. Kilka groszy więcej mnie nie zbawią, a wolę sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 12:48
Krysti lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:termin wg USG to 02.04.2015
A ja dziewczyny tworząc to forum nawet nie zakładałam że może być tu lipnie:D
i baaardzo mnie cieszy że mamy fajną grupę z ktorą można o chlebie i o niebie porozmawiaćFasia, Amy, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:zrobione:)
A ja dziewczyny tworząc to forum nawet nie zakładałam że może być tu lipnie:D
i baaardzo mnie cieszy że mamy fajną grupę z ktorą można o chlebie i o niebie porozmawiać
A wyobrażacie sobie nas na spotkaniu na żywo? Ludzie pomyślą, że jakaś sekta brzuchatek heheKrysti, Robotka1, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewuszki kochane w Ciązy wyniki odchodzą od norm to normalne mamy w sobie drugie zycie nie ma co się martwić
) moj wójek jest cholurgiem dziecięcym i mówi bym się nie przerazola gdybym wynoki miala złe bo dziecko nam zabiera to co najcenniejsze
a my mozemy wygladac jak 7 nie szczęsc w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 12:53
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja się też musze iść kłuć
Jestem ciekawa jak wyniki wyjdą ostatnio w pierwszych tygodniach było wzorowo mam nadzieje że teraz też. Lekarka kazała mi zrobić morfologie mocz i wr ja dodatkowo zrobie HIV i HCV aby później tego nie musieć robić.
Najlepiej za jednym razem zrobić wszystko. Mi wczoraj chyba 3 fiolki krwi pobrali ..Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:A wyobrażacie sobie nas na spotkaniu na żywo? Ludzie pomyślą, że jakaś sekta brzuchatek hehe
)) ktore za kase rodzą hahaha ale bedzie kongo jak się spodkaly bysmy
88macola, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
88macola wrote:Dziewczyny a jakie bierzecie suplementy? Ja mam próbki od gina Pregna Plus (30 szt. 34,90 zł) Zastanawiałam się nad Femibion Natal Classic (30 szt. 35,13 zł). Trochę drogo to wszystko wychodzi. Co Wy konkretnie łykacie?
Ja od ponad półtora roku biorę Femibion Natal Classic - w opakowaniu jest 60sztuk za 29,99zł. Tyle płacę. Inne Femibiony mają 30szt w opakowaniu, ten jeden ma więcej.
Dodatkowo łykam Omega 3 raz dziennie.
Też się zastanawiam nad zmianą suplementu, bo w II trymestrze są potrzebne inne witaminy ale te wszystkie tabsy są takie drogie -
nick nieaktualny88macola wrote:Dziewczyny a jakie bierzecie suplementy? Ja mam próbki od gina Pregna Plus (30 szt. 34,90 zł) Zastanawiałam się nad Femibion Natal Classic (30 szt. 35,13 zł). Trochę drogo to wszystko wychodzi. Co Wy konkretnie łykacie?
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:A mi w końcu udało się zrobić pierwsze zdjęcie brzuszka!
Oto on w 16 tygodniunajlepsze że w poprzedniej ciąży mniejszy miałam w 18
I tak nie jest dużyzgrabniutki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:01
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja miałam hematokryt trochę poniżej normy i gin powiedziała, że w ciazy to normalne i że nawet lepiej, że niższy niż za wysoki, bo to grozi odklejaniem się łożyska. Więc nie martwcie się.
Od wczoraj boli mnie gardlo i katar mam. Ale na razie leczę się naturalnie, może się nawet z syropem z cebuli przeproszę, chociaż nie łykałam od dziecka, ale pamiętam, że faktycznie pomagał.
Przytyłam już prawie 4 kilo. Porażka.Zawsze byłam szczuplutka a teraz oponka taka już jest.
Dzisiaj kalafiorowa na obiad.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:08
Krysti lubi tę wiadomość
-
A i ja biorę Femibion natal 2 plus - płaciłam 30 zł za opakowanie 30+30 w tym są te kwasy DHA - poleciła mi gin, mówi że od poprzedniej mojej ciąży zmieniło się to że stwierdzono że warto w ciąży brać te kwasy zarówno dla ciężarnej jak i dziecka
w poprzedniej brałam tylko kwas foliowy... w tej zdecydowanie chciałam coś dodatkowo, ponieważ zdecydowanie mam więcej stresu, jestem przemęczona, problemy z apetytem
Krysti lubi tę wiadomość