Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mmm... a ja wcianam sobie tak słodki winogron jak bym cukier w kostkach wciągała
Ja nie biorę żadnych witamin, kwasu foliowego też już nie. Lekarz nie kazał a nawet powiedział, że niewskazane. Dopóki mam dobre wyniki badań krwi i moczu mam nic nie brać. Jego zdaniem zbyt duża ilość witamin powoduje, że dzidziuś bardzo może urosnąć a jeśli mam go urodzić siłami natury to lepiej żeby był ciutkę mniejszy niż 4kg klocuszek. -
nick nieaktualny
-
Ja mam 7,0 i za tydzień powtórzę, a za 9 dni usg więc zobaczymy czy się to sprawdza
Ale przy synu miałam 7,0 - 6,5 hmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 14:11
-
Na dziewczynke PH chyba niższe niż 6
ja tam w to nie wierzę
Tzn zobaczymy jak u mnie, bo ph ostatnio miałam 8. Podobno na chłopca pępek wychodzi - mi się zrobił jakiś wypukły. Kalendarz chiński też mówi, że u mnie chłopak.
Chciałabym córę ale pewnie będzie syn
Co do witamin to tu znalazłam fajną ofertę http://allegro.pl/femibion-natal-2-plus-60tab-60kaps-ciaza-duopak-i4701977885.html
Za 65zł zestaw na 2 miesiące -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Ja pH miałam najpierw 6 potem 7 także na pograniczu a pępek mi naradzie nie wyszedł a będzie synek
Fasia tez chciałam dziewczynkę ale jakoś teraz jak wiem ze jest synek to tak samo się cieszę
Dla mnie bez różnicy czy syn czy córa - najważniejsze aby było zdroweZ mężem myslimy, że córa. Moje dwie przyjaciółki też mówią, że córa. Tylko szwagierka przewiduje chłopca
Może w przyszły czwartek uda nam się poznac płeć. Jedziemy razem z mężem na wizytę -
Hej słoneczka
Byłam dzisiaj z moim młodym na kontroli u lekarza. Skończyło się na tym , że cudem uniknęliśmy szpitala za to musiałam wziąść antybiotyk w zastrzykach domięśniowo niestety bo Zinnat mu nie wchodzi i często wymiotował. Znów ma zaczerwienione oba uszka. Nadal ma brać wszystkie leki, do tego inhalacje itp. Aż się popłakałąm bo już nie mam siły. Te zastrzyki są cholernie bolesne ale wole to niż leżenie w szpitalu pod kroplówką. Zresztą jak lekarka usłyszałą ze jutro mamy i laryngologa i alergologa to powiedziała , że nawet nie ma mowy o szpitalu ( poza tym ,że z tym antybiotykiem mamy problemy to on się nie nadaje do szpitala )i mam przycisnąć laryngologa zeby dobrze go zbadał. Dzisiaj o 17 mamy pierwszy zastrzyk a od jutra 2 razy dziennie i rano i wieczorem. Rozbolała mnie od tego głowa.
A tak w gwoli wyjaśnienia na zapas. Antybiotyk w zastrzykach działa tak samo jak doustny. Ma ten sam skład więc nie prawdą jest , że jest silniejszy. Tak samo działa na żołądek i wątrobę bo tak samo się rozkładają. Więc też nieprawdą jest , że doustny jest gorszy bo niszczy przewód pokarmowy. Zastrzyki także tam się rozkładają. Myślę , że taka wiedza przyda się na zaś każdej z nas. Dzisiaj sporo o tym rozmawiałam z lekarzami.
Co do witamin biore od 3 dni pregna plus i dodatkowo omegamed DHA bo nie jadam prawie wcale ryb. -
Jaga wrote:Hej słoneczka
Byłam dzisiaj z moim młodym na kontroli u lekarza. Skończyło się na tym , że cudem uniknęliśmy szpitala za to musiałam wziąść antybiotyk w zastrzykach domięśniowo niestety bo Zinnat mu nie wchodzi i często wymiotował. Znów ma zaczerwienione oba uszka. Nadal ma brać wszystkie leki, do tego inhalacje itp. Aż się popłakałąm bo już nie mam siły. Te zastrzyki są cholernie bolesne ale wole to niż leżenie w szpitalu pod kroplówką. Zresztą jak lekarka usłyszałą ze jutro mamy i laryngologa i alergologa to powiedziała , że nawet nie ma mowy o szpitalu ( poza tym ,że z tym antybiotykiem mamy problemy to on się nie nadaje do szpitala )i mam przycisnąć laryngologa zeby dobrze go zbadał. Dzisiaj o 17 mamy pierwszy zastrzyk a od jutra 2 razy dziennie i rano i wieczorem. Rozbolała mnie od tego głowa.
A tak w gwoli wyjaśnienia na zapas. Antybiotyk w zastrzykach działa tak samo jak doustny. Ma ten sam skład więc nie prawdą jest , że jest silniejszy. Tak samo działa na żołądek i wątrobę bo tak samo się rozkładają. Więc też nieprawdą jest , że doustny jest gorszy bo niszczy przewód pokarmowy. Zastrzyki także tam się rozkładają. Myślę , że taka wiedza przyda się na zaś każdej z nas. Dzisiaj sporo o tym rozmawiałam z lekarzami.
Co do witamin biore od 3 dni pregna plus i dodatkowo omegamed DHA bo nie jadam prawie wcale ryb.
Współczuję Ci serdecznieChoroba dziecka to musi być ogromny stres i to jeszcze jak dzieje się coś więcej niż zwykłe przeziębienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny