X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Mi normalnie przysługuje macierzyński ponieważ umowa będzie trwała do sierpnia 2016 roku.

Aaa, oki :) no to dobrze. :) Tak tylko chciałam ci napisać, żebys w razie czego się zorientowała. :) Ale jak już wszystko wiesz to dobrze. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:

Robotka, a na którą masz w poniedziałek wizytę? Ja na 18:30. :) Już nie moge się doczekać. :) Mam nadzieję, że tym razem maluch będzie się ruszał, bo ostatnio spał głęboko. Niech się wyśpi po narodzinach. :P

na 17.30:D jestem przed Tobą godzinkę:D hehe widzę że w poniedziałek i Krysti ma wizytę:D ale będzie potem opowiadania i nowych informacji:)

KRYSTI a miałam Cię pytać, kupiłaś kiedyś tą sokowirówkę którą tu wstawiałaś??:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butów wnet nie zawiąże haha :)juz mi cieżko

• Lwica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze sie czuje :) nie było u mnie żadnych wymiotów trochę mdłości ale dało sie przeżyć a teraz czekam na pierwsze ruchy... U mnie niebyt sie duzo dzieje bo mieszkam w uk i nie mam tyle spotkać z lekarzami i połoznymi jak dziewczyny w Polsce...
    W zasadzie to oprócz prywatnej wizyty u polskiego lekarza -gina na samym początku to jeszcze nie widziałam lekarza tylko położna....która jest taka sobie:(

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:27

• Lwica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo jak u was z apetytem? Mi jest non stop jeść chce nie wiem czy to na zimę sie przygotowuje czy maciupenstwao takie głodne

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    na 17.30:D jestem przed Tobą godzinkę:D hehe widzę że w poniedziałek i Krysti ma wizytę:D ale będzie potem opowiadania i nowych informacji:)

KRYSTI a miałam Cię pytać, kupiłaś kiedyś tą sokowirówkę którą tu wstawiałaś??:)
    Nie kupiłam do Szkocji mi jej nie wyślą a przecież paypalem zapłaciła bym .powaleni są ci ludzie .Musiala bym dodatkowo pieniądze na wysyłki wysyłać .a mam taką na pomarańcze wystarczy mi sok z pomarańczy i kiwi pije a marchewkę moge utrzeć sobie na tarce jabko zjesc normalnie :D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LWica coś Ty....nie ma jak iść tam prywatnie?? pewnie wizyta koszmarnie droga.
    nie jesteś jedyna na wyspach bo i Rudzia i Krysti od nas też jest tam:)
    ale Ci dobrze że się dobrze czujesz od początku:D wiele dziewczyn stąd by się chętnie z Tobą zamieniły:)
    a kiedy masz jakąś wizytę?? chcesz znać płeć?:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Dobrze sie czuje :) nie było u mnie żadnych wymiotów trochę mdłości ale dało sie przeżyć a teraz czekam na pierwsze ruchy... U mnie niebyt sie duzo dzieje bo mieszkam w uk i nie mam tyle spotkać z lekarzami i połoznymi jak dziewczyny w Polsce...
    W zasadzie to oprócz prywatnej wizyty u polskiego lekarza -gina na samym początku to jeszcze nie widziałam lekarza tylko położna....która jest taka sobie:(
    To tak jak zemną jest tu w Szkocji :) identycznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    LWica coś Ty....nie ma jak iść tam prywatnie?? pewnie wizyta koszmarnie droga.
    nie jesteś jedyna na wyspach bo i Rudzia i Krysti od nas też jest tam:)
    ale Ci dobrze że się dobrze czujesz od początku:D wiele dziewczyn stąd by się chętnie z Tobą zamieniły:)
    a kiedy masz jakąś wizytę?? chcesz znać płeć?:)
    Robotka wizyty k.rewsko drogie prywatne na samą płeć tylko scan kosztuje koło 70£

• 88macola Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBOTKA, a propos zdjęć, kilka dni temu wstawiłam foto wózka :) ciekawa jestem co sądzisz? :)

Nikoś <3 <3 <3
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam USG połówkowe dooopiero 17go listopadA, nie chcialm poznać płci ale mezowatego sie uparł ze chce wiedzieć no i wkoncu chcemy wiedzieć...a wy??? Chcecie widzieć czy niespodzianka?
    Prywatnie drogo i daleko nie stać mnie aby jeździć co miesiąc - chcemy prywatnie zrobić badanie tak w styczniu koniec stycznia bo po 17 już maciupenstwao nie zobaczę co najwyżej poczuje a do kwietnia to by mnie ciekawość zrzerala

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcem isc prywatne na scan juz się doczekać nie moge dzis musze pogadać z moim kiedy zabukowac by mu odpowiadało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Mam USG połówkowe dooopiero 17go listopadA, nie chcialm poznać płci ale mezowatego sie uparł ze chce wiedzieć no i wkoncu chcemy wiedzieć...a wy??? Chcecie widzieć czy niespodzianka?
    Prywatnie drogo i daleko nie stać mnie aby jeździć co miesiąc - chcemy prywatnie zrobić badanie tak w styczniu koniec stycznia bo po 17 już maciupenstwao nie zobaczę co najwyżej poczuje a do kwietnia to by mnie ciekawość zrzerala
    A ja 24 listopada :d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Apropo jak u was z apetytem? Mi jest non stop jeść chce nie wiem czy to na zimę sie przygotowuje czy maciupenstwao takie głodne
    Ja tak samo jesc chce mi się apetyt mam i wymyślam

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    88macola wrote:
    ROBOTKA, a propos zdjęć, kilka dni temu wstawiłam foto wózka :) ciekawa jestem co sądzisz? :)

MACOLA przypomnij mi model to sobie wygooglam bo nie pamiętam:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Lwica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kristi a jakie masz odczucia co do swojej położnej??? Moja nie kumata i nie douczona
    Poprosiłam ja o badania Toxo to nie widziała co to, sprawdziła sobie na Google i wtedy zadzwoniła do swojej koleżanki i ta jej powiedziała ze tu nie robią a jak nie mam wysypki to pewnie nie ma toxo
    A ja do niej ze to bezobjawowe tak pisze na NHS choices a ona do mnie ze jej koleżanka ma więcej doświadczenia od niej i wie lepiej.....nie komentowałam zrobiłam prywatnie

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lewica a ty gdzie mieszkasz w Uk

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Kristi a jakie masz odczucia co do swojej położnej??? Moja nie kumata i nie douczona
    Poprosiłam ja o badania Toxo to nie widziała co to, sprawdziła sobie na Google i wtedy zadzwoniła do swojej koleżanki i ta jej powiedziała ze tu nie robią a jak nie mam wysypki to pewnie nie ma toxo
    A ja do niej ze to bezobjawowe tak pisze na NHS choices a ona do mnie ze jej koleżanka ma więcej doświadczenia od niej i wie lepiej.....nie komentowałam zrobiłam prywatnie
    No moja jest super położna śmieszna taka :D. Starsza kobita

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica strasznie długo musisz czekać aby Maciupeństwo zobaczyć:)

u mnie identyczna sytuacja, nie chciałam wiedzieć ale małż się uparł więc mówię, albo wiemy oboje albo w ogóle;/
    no i wyszło że chcemy:P
    ja nie wiem jak moja mama z siostrą do porodu z niespodzianką wytrzymała:D

ja mam apetyt bo mi się przemiana materii poprawiła:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 566 567 568 569 570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ