Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Mi normalnie przysługuje macierzyński ponieważ umowa będzie trwała do sierpnia 2016 roku.
Aaa, okino to dobrze.
Tak tylko chciałam ci napisać, żebys w razie czego się zorientowała.
Ale jak już wszystko wiesz to dobrze.
-
mantissa wrote:
Robotka, a na którą masz w poniedziałek wizytę? Ja na 18:30.Już nie moge się doczekać.
Mam nadzieję, że tym razem maluch będzie się ruszał, bo ostatnio spał głęboko. Niech się wyśpi po narodzinach.
na 17.30:D jestem przed Tobą godzinkęhehe widzę że w poniedziałek i Krysti ma wizytę
ale będzie potem opowiadania i nowych informacji:)
KRYSTI a miałam Cię pytać, kupiłaś kiedyś tą sokowirówkę którą tu wstawiałaś?? -
nick nieaktualny
-
Dobrze sie czuje
nie było u mnie żadnych wymiotów trochę mdłości ale dało sie przeżyć a teraz czekam na pierwsze ruchy... U mnie niebyt sie duzo dzieje bo mieszkam w uk i nie mam tyle spotkać z lekarzami i połoznymi jak dziewczyny w Polsce...
W zasadzie to oprócz prywatnej wizyty u polskiego lekarza -gina na samym początku to jeszcze nie widziałam lekarza tylko położna....która jest taka sobie:(Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:na 17.30:D jestem przed Tobą godzinkę
hehe widzę że w poniedziałek i Krysti ma wizytę
ale będzie potem opowiadania i nowych informacji:)
KRYSTI a miałam Cię pytać, kupiłaś kiedyś tą sokowirówkę którą tu wstawiałaś?? -
LWica coś Ty....nie ma jak iść tam prywatnie?? pewnie wizyta koszmarnie droga.
nie jesteś jedyna na wyspach bo i Rudzia i Krysti od nas też jest tam:)
ale Ci dobrze że się dobrze czujesz od początku:D wiele dziewczyn stąd by się chętnie z Tobą zamieniły:)
a kiedy masz jakąś wizytę?? chcesz znać płeć? -
nick nieaktualnyLwica wrote:Dobrze sie czuje
nie było u mnie żadnych wymiotów trochę mdłości ale dało sie przeżyć a teraz czekam na pierwsze ruchy... U mnie niebyt sie duzo dzieje bo mieszkam w uk i nie mam tyle spotkać z lekarzami i połoznymi jak dziewczyny w Polsce...
W zasadzie to oprócz prywatnej wizyty u polskiego lekarza -gina na samym początku to jeszcze nie widziałam lekarza tylko położna....która jest taka sobie:(identycznie
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:LWica coś Ty....nie ma jak iść tam prywatnie?? pewnie wizyta koszmarnie droga.
nie jesteś jedyna na wyspach bo i Rudzia i Krysti od nas też jest tam:)
ale Ci dobrze że się dobrze czujesz od początku:D wiele dziewczyn stąd by się chętnie z Tobą zamieniły:)
a kiedy masz jakąś wizytę?? chcesz znać płeć? -
Mam USG połówkowe dooopiero 17go listopadA, nie chcialm poznać płci ale mezowatego sie uparł ze chce wiedzieć no i wkoncu chcemy wiedzieć...a wy??? Chcecie widzieć czy niespodzianka?
Prywatnie drogo i daleko nie stać mnie aby jeździć co miesiąc - chcemy prywatnie zrobić badanie tak w styczniu koniec stycznia bo po 17 już maciupenstwao nie zobaczę co najwyżej poczuje a do kwietnia to by mnie ciekawość zrzerala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Mam USG połówkowe dooopiero 17go listopadA, nie chcialm poznać płci ale mezowatego sie uparł ze chce wiedzieć no i wkoncu chcemy wiedzieć...a wy??? Chcecie widzieć czy niespodzianka?
Prywatnie drogo i daleko nie stać mnie aby jeździć co miesiąc - chcemy prywatnie zrobić badanie tak w styczniu koniec stycznia bo po 17 już maciupenstwao nie zobaczę co najwyżej poczuje a do kwietnia to by mnie ciekawość zrzeralaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:25
-
nick nieaktualny
-
Kristi a jakie masz odczucia co do swojej położnej??? Moja nie kumata i nie douczona
Poprosiłam ja o badania Toxo to nie widziała co to, sprawdziła sobie na Google i wtedy zadzwoniła do swojej koleżanki i ta jej powiedziała ze tu nie robią a jak nie mam wysypki to pewnie nie ma toxo
A ja do niej ze to bezobjawowe tak pisze na NHS choices a ona do mnie ze jej koleżanka ma więcej doświadczenia od niej i wie lepiej.....nie komentowałam zrobiłam prywatnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Kristi a jakie masz odczucia co do swojej położnej??? Moja nie kumata i nie douczona
Poprosiłam ja o badania Toxo to nie widziała co to, sprawdziła sobie na Google i wtedy zadzwoniła do swojej koleżanki i ta jej powiedziała ze tu nie robią a jak nie mam wysypki to pewnie nie ma toxo
A ja do niej ze to bezobjawowe tak pisze na NHS choices a ona do mnie ze jej koleżanka ma więcej doświadczenia od niej i wie lepiej.....nie komentowałam zrobiłam prywatnie. Starsza kobita
-
Lwica strasznie długo musisz czekać aby Maciupeństwo zobaczyć
u mnie identyczna sytuacja, nie chciałam wiedzieć ale małż się uparł więc mówię, albo wiemy oboje albo w ogóle;/
no i wyszło że chcemy:P
ja nie wiem jak moja mama z siostrą do porodu z niespodzianką wytrzymała:D
ja mam apetyt bo mi się przemiana materii poprawiła:D