X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    No własnie! Pytam czy on już może płeć stwierdzić, a on na to, ze na tym etapie nie i że nie będzie zgadywał. Mówię no aha, czyli na takim etapie, na tym sprzęcie się nie da, a on na to: między nogami jest jakoś tak więcej fałdu wiec może być chłopiec! :P hahaha
    ale ani troche mu nie wierzę, bo na tym sprzęcie to nawet główki wyraźnie nie widać :P
    Czekam grzecznie do połówkowego :)

heeheh :P mój ma dobry sprzęt ale on mówi że w 17 tygodniu (mimo że wiek dziecka był 18 tydz) nie do końca jeszcze widać i nie chce mnie wprowadzać w błąd i też kazał czekać do połówkowego - a to menda :P

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jak mi nie powie w poniedziałek kogo noszę pod sercem to chyba z ciekawości pójdę do mojego wcześniejszego gina który ma najlepszy sprzęd w okolicy:D przy Mai już w 15tc wiedziałam że to córeczka:D a teraz muszę się mękolić:D

możecie zobaczyć mój brzucho w galeryji mojej:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    http://p1.sexymamy.pl/e9980e9aeec0c35d611c22a1c1039be6.jpg
    tak wygląda dzidzia w 19 tygodniu :) i jak można nie czuć takiego Dużego małego człowieka w sobie :)
    Ada się obudziła i wierzga. Kuźwa, od wczoraj nie dawała znaku Życia! Co za córka...

Uwaga zjdęcie przedstawia 19 tygdniowego dzidziolka - po poronieniu. Nie jest drastyczne :)

Jakie piękne i jakie smutne za razem :(

mantissa lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    I daj jeszcze dużo jakiś zbędnych leków typy witaminy tylko żeby widział że dużo tabletek wziął :P Podobno działa :P
    hahaha skąd ja to znam:D na codzień twardziel:D a jak go rozkłada to beczy jak stara baba:D i też mu wciskam bóg wie jakie witaminy, byle się na chwilę uspokoił:D
    ale odkąd pokonaliśmy Azoospermię to już się wycwanił:D większość suplementów wie jak wygląda i od czego są:D musze coś nowego w aptece wyszukać czego jeszcze nie zna;) dobrze że choruje malusio:)

a ja popijam kawę czekoladową douwe egberds:) z mleczkiem i zjadłam własnie moje princepolo haha:D
    taaa moja silna wola jest na prawdę silna:D

i jednak dziś idziemy do tego teatru:) mam zamiar się zrelaksować i pośmiać:) sztuka o odchudzaniu jakaś:) biorę męża, moją mamę i młodą:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Krysti- super kombinezon! taki optymistyczny :D

Sylvia- chciałam Ci powiedzieć, że jesteś ekspertką w zakresie wyników moczu :P
    Gin powiedziała, ze nie jest tak źle jak wygląda, mam pić dużo płynów- tak jak mówiłaś (swoją drogą nie wiem jak wypiję 2,5 litra wody dziennie), no i jeść, bądź pić żurawinę- czyli tak jak mówiłaś :D
    przestaję chodzić do lekarza, od dziś leczę się u Ciebie :D
    Dobrze, że faktycznie nie kwalifikowało się to do jakichś antybiotyków. Idę wypić szklankę wody :P
    Dopiero to przeczytałam i aż się uśmiechnełam z lekarza całkiem nie rezygnuj, bo ją Ci L4 czy recepty nie wypiszę ;-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha skąd ja to znam:D na codzień twardziel:D a jak go rozkłada to beczy jak stara baba:D i też mu wciskam bóg wie jakie witaminy, byle się na chwilę uspokoił:D
    ale odkąd pokonaliśmy Azoospermię to już się wycwanił:D większość suplementów wie jak wygląda i od czego są:D musze coś nowego w aptece wyszukać czego jeszcze nie zna;) dobrze że choruje malusio:)

a ja popijam kawę czekoladową douwe egberds:) z mleczkiem i zjadłam własnie moje princepolo haha:D
    taaa moja silna wola jest na prawdę silna:D

i jednak dziś idziemy do tego teatru:) mam zamiar się zrelaksować i pośmiać:) sztuka o odchudzaniu jakaś:) biorę męża, moją mamę i młodą:)

Super, poszłabym gdzieś ale wieczorami to mi się nawet już do toalety nie chce wstawać z kanapy :) To życzę miłej zabawy :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyłącze sie do konwersacji:))
    RObotka tez planuje mezowatego gdzieś wyciągnąć zanim sie mały/mała wykluje, myślalam o kinie:)
    Trzeba łapać ostanie chwile we dwoje :)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kino super jest ja często chodzę z moim juz dzis chce isc znów na jakis filmik :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi się nie chce robic :/

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludu tyle piszecie żeście chore bądź wasze dzieci i mężowie, że i na mnie się rzuciło. Właśnie siedzę, ledwo oddycham bo mi nos zamurowało, oczy zaczęły mi łzawić, rozbolały mnie zatoki i zaczęłam pochrząkiwać... Oj niedobrze, źle to wróży moim jutrzejszym pierogom...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LWICA no wiiiitaj:D super :)

nooo my też mało wychodzimy bo nam się nie chce:)
    zanim wrócę z pracy to obiadokolacja, zabawa z młodą, potem toaleta wieczorna i schodzi do 20 spokojnie:) a potem to tylko barwy szczęscia albo m jak miłość:P hehehe

dlatego zainicjowałam ten teatr:D

a do kina chodzimy 2 razy w roku:P

my jesteśmy domatorami odkąd mamy własny domek:D

a Ty LWica jak się czujesz?:) opowiadaj bo byłaś na początku wątku a potem nam zniknęłaś:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk jej bo tu zaraza panuje teraz ja mam tez zatkany nos :) hihi ale smaram chusteczki mam i jak by mi lżej juz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lewica właśnie była na przodzie a myslalam z nowa kwietnioweczka hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobie dzis salatke owocową i bita śmietana :D o takie coś http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a43d89bdd7e8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:02

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Krysti miłości !!!!! takie pyszności wstawiać??:)
    masz szczęście że jestem pojedzona bo inaczej by mi ślina ciekła po pas!!!
    choć i tak cieknie:D

dziewczyny jak znajdziecie coś fajnego dla dzieci to wstawiajcie tu fotki albo linki:D tak strasznie lubię oglądać przeróżne rzeczy z tym wiązane:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka bierze mnie wymyślanie jedzenia nigdy tak nie miałam :D

• mantissa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja się pytałam. Ale się też dowiadywałam i spokojnie mogłam pójść na zwolnienie ponieważ moja umowa się nie kończy przed 3 miesiącem ona dalej trwa nawet po urodzeniu i aby iść na l4 muszę mieć ciągłość składki 30 dni i ja tak mam . Tu chodziło o okres wyczekiwania i ja go spełniłam.

Ubezpieczony nabywa prawo do zasiłku chorobowego:

1) po upływie 30 dni nieprzerwanego ubezpieczenia chorobowego - jeżeli podlega obowiązkowo temu ubezpieczeniu

No ja wiem, wiem, mi chodziło nie o chorobowe, ale o roczny macierzyński.

Dziewczyny, mi też strasznie dziąsła krwawią, potwornie. I ząb mnie czasami ćmi, chociaż wszystkie przed ciążą miałam wyleczone. ;/ Ale to sporadycznie, jak mnie będzie częściej niż raz w tygodniu pobolewał to pójdę do dentysty. Kupiłam Sensodyne, może na te dziąsła pomoże trochę.

Jutro na wesele. Już mi słabo jak pomyślę, że mam wyjść na tą zimnicę w rajstopkach i do tego na obcasiku. Nienawidzę obcasów, ale przecież w balerinkach teraz nie wyskoczę.

I myślałam, że już zdrowieję, a tu zatoki zaczynają trochę boleć. :(

Robotka, a na którą masz w poniedziałek wizytę? Ja na 18:30. :) Już nie moge się doczekać. :) Mam nadzieję, że tym razem maluch będzie się ruszał, bo ostatnio spał głęboko. Niech się wyśpi po narodzinach. :P

Robotka1, Krysti lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadła by same sałatki teraz nic poza tym :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w poniedziałek tez wizyta na 14 z polozną

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:26

‹‹ 565 566 567 568 569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ