X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    No własnie! Pytam czy on już może płeć stwierdzić, a on na to, ze na tym etapie nie i że nie będzie zgadywał. Mówię no aha, czyli na takim etapie, na tym sprzęcie się nie da, a on na to: między nogami jest jakoś tak więcej fałdu wiec może być chłopiec! :P hahaha
    ale ani troche mu nie wierzę, bo na tym sprzęcie to nawet główki wyraźnie nie widać :P
    Czekam grzecznie do połówkowego :)

heeheh :P mój ma dobry sprzęt ale on mówi że w 17 tygodniu (mimo że wiek dziecka był 18 tydz) nie do końca jeszcze widać i nie chce mnie wprowadzać w błąd i też kazał czekać do połówkowego - a to menda :P

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jak mi nie powie w poniedziałek kogo noszę pod sercem to chyba z ciekawości pójdę do mojego wcześniejszego gina który ma najlepszy sprzęd w okolicy:D przy Mai już w 15tc wiedziałam że to córeczka:D a teraz muszę się mękolić:D

możecie zobaczyć mój brzucho w galeryji mojej:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    http://p1.sexymamy.pl/e9980e9aeec0c35d611c22a1c1039be6.jpg
    tak wygląda dzidzia w 19 tygodniu :) i jak można nie czuć takiego Dużego małego człowieka w sobie :)
    Ada się obudziła i wierzga. Kuźwa, od wczoraj nie dawała znaku Życia! Co za córka...

Uwaga zjdęcie przedstawia 19 tygdniowego dzidziolka - po poronieniu. Nie jest drastyczne :)

Jakie piękne i jakie smutne za razem :(

mantissa lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    I daj jeszcze dużo jakiś zbędnych leków typy witaminy tylko żeby widział że dużo tabletek wziął :P Podobno działa :P
    hahaha skąd ja to znam:D na codzień twardziel:D a jak go rozkłada to beczy jak stara baba:D i też mu wciskam bóg wie jakie witaminy, byle się na chwilę uspokoił:D
    ale odkąd pokonaliśmy Azoospermię to już się wycwanił:D większość suplementów wie jak wygląda i od czego są:D musze coś nowego w aptece wyszukać czego jeszcze nie zna;) dobrze że choruje malusio:)

a ja popijam kawę czekoladową douwe egberds:) z mleczkiem i zjadłam własnie moje princepolo haha:D
    taaa moja silna wola jest na prawdę silna:D

i jednak dziś idziemy do tego teatru:) mam zamiar się zrelaksować i pośmiać:) sztuka o odchudzaniu jakaś:) biorę męża, moją mamę i młodą:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Krysti- super kombinezon! taki optymistyczny :D

Sylvia- chciałam Ci powiedzieć, że jesteś ekspertką w zakresie wyników moczu :P
    Gin powiedziała, ze nie jest tak źle jak wygląda, mam pić dużo płynów- tak jak mówiłaś (swoją drogą nie wiem jak wypiję 2,5 litra wody dziennie), no i jeść, bądź pić żurawinę- czyli tak jak mówiłaś :D
    przestaję chodzić do lekarza, od dziś leczę się u Ciebie :D
    Dobrze, że faktycznie nie kwalifikowało się to do jakichś antybiotyków. Idę wypić szklankę wody :P
    Dopiero to przeczytałam i aż się uśmiechnełam z lekarza całkiem nie rezygnuj, bo ją Ci L4 czy recepty nie wypiszę ;-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha skąd ja to znam:D na codzień twardziel:D a jak go rozkłada to beczy jak stara baba:D i też mu wciskam bóg wie jakie witaminy, byle się na chwilę uspokoił:D
    ale odkąd pokonaliśmy Azoospermię to już się wycwanił:D większość suplementów wie jak wygląda i od czego są:D musze coś nowego w aptece wyszukać czego jeszcze nie zna;) dobrze że choruje malusio:)

a ja popijam kawę czekoladową douwe egberds:) z mleczkiem i zjadłam własnie moje princepolo haha:D
    taaa moja silna wola jest na prawdę silna:D

i jednak dziś idziemy do tego teatru:) mam zamiar się zrelaksować i pośmiać:) sztuka o odchudzaniu jakaś:) biorę męża, moją mamę i młodą:)

Super, poszłabym gdzieś ale wieczorami to mi się nawet już do toalety nie chce wstawać z kanapy :) To życzę miłej zabawy :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyłącze sie do konwersacji:))
    RObotka tez planuje mezowatego gdzieś wyciągnąć zanim sie mały/mała wykluje, myślalam o kinie:)
    Trzeba łapać ostanie chwile we dwoje :)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kino super jest ja często chodzę z moim juz dzis chce isc znów na jakis filmik :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi się nie chce robic :/

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludu tyle piszecie żeście chore bądź wasze dzieci i mężowie, że i na mnie się rzuciło. Właśnie siedzę, ledwo oddycham bo mi nos zamurowało, oczy zaczęły mi łzawić, rozbolały mnie zatoki i zaczęłam pochrząkiwać... Oj niedobrze, źle to wróży moim jutrzejszym pierogom...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LWICA no wiiiitaj:D super :)

nooo my też mało wychodzimy bo nam się nie chce:)
    zanim wrócę z pracy to obiadokolacja, zabawa z młodą, potem toaleta wieczorna i schodzi do 20 spokojnie:) a potem to tylko barwy szczęscia albo m jak miłość:P hehehe

dlatego zainicjowałam ten teatr:D

a do kina chodzimy 2 razy w roku:P

my jesteśmy domatorami odkąd mamy własny domek:D

a Ty LWica jak się czujesz?:) opowiadaj bo byłaś na początku wątku a potem nam zniknęłaś:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk jej bo tu zaraza panuje teraz ja mam tez zatkany nos :) hihi ale smaram chusteczki mam i jak by mi lżej juz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lewica właśnie była na przodzie a myslalam z nowa kwietnioweczka hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobie dzis salatke owocową i bita śmietana :D o takie coś http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a43d89bdd7e8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:02

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Krysti miłości !!!!! takie pyszności wstawiać??:)
    masz szczęście że jestem pojedzona bo inaczej by mi ślina ciekła po pas!!!
    choć i tak cieknie:D

dziewczyny jak znajdziecie coś fajnego dla dzieci to wstawiajcie tu fotki albo linki:D tak strasznie lubię oglądać przeróżne rzeczy z tym wiązane:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka bierze mnie wymyślanie jedzenia nigdy tak nie miałam :D

• mantissa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja się pytałam. Ale się też dowiadywałam i spokojnie mogłam pójść na zwolnienie ponieważ moja umowa się nie kończy przed 3 miesiącem ona dalej trwa nawet po urodzeniu i aby iść na l4 muszę mieć ciągłość składki 30 dni i ja tak mam . Tu chodziło o okres wyczekiwania i ja go spełniłam.

Ubezpieczony nabywa prawo do zasiłku chorobowego:

1) po upływie 30 dni nieprzerwanego ubezpieczenia chorobowego - jeżeli podlega obowiązkowo temu ubezpieczeniu

No ja wiem, wiem, mi chodziło nie o chorobowe, ale o roczny macierzyński.

Dziewczyny, mi też strasznie dziąsła krwawią, potwornie. I ząb mnie czasami ćmi, chociaż wszystkie przed ciążą miałam wyleczone. ;/ Ale to sporadycznie, jak mnie będzie częściej niż raz w tygodniu pobolewał to pójdę do dentysty. Kupiłam Sensodyne, może na te dziąsła pomoże trochę.

Jutro na wesele. Już mi słabo jak pomyślę, że mam wyjść na tą zimnicę w rajstopkach i do tego na obcasiku. Nienawidzę obcasów, ale przecież w balerinkach teraz nie wyskoczę.

I myślałam, że już zdrowieję, a tu zatoki zaczynają trochę boleć. :(

Robotka, a na którą masz w poniedziałek wizytę? Ja na 18:30. :) Już nie moge się doczekać. :) Mam nadzieję, że tym razem maluch będzie się ruszał, bo ostatnio spał głęboko. Niech się wyśpi po narodzinach. :P

Robotka1, Krysti lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadła by same sałatki teraz nic poza tym :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w poniedziałek tez wizyta na 14 z polozną

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:26

‹‹ 565 566 567 568 569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ