Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:No własnie! Pytam czy on już może płeć stwierdzić, a on na to, ze na tym etapie nie i że nie będzie zgadywał. Mówię no aha, czyli na takim etapie, na tym sprzęcie się nie da, a on na to: między nogami jest jakoś tak więcej fałdu wiec może być chłopiec!
hahaha
ale ani troche mu nie wierzę, bo na tym sprzęcie to nawet główki wyraźnie nie widać
Czekam grzecznie do połówkowego
heehehmój ma dobry sprzęt ale on mówi że w 17 tygodniu (mimo że wiek dziecka był 18 tydz) nie do końca jeszcze widać i nie chce mnie wprowadzać w błąd i też kazał czekać do połówkowego - a to menda
-
a ja jak mi nie powie w poniedziałek kogo noszę pod sercem to chyba z ciekawości pójdę do mojego wcześniejszego gina który ma najlepszy sprzęd w okolicy:D przy Mai już w 15tc wiedziałam że to córeczka:D a teraz muszę się mękolić
możecie zobaczyć mój brzucho w galeryji mojej:D -
Amy wrote:http://p1.sexymamy.pl/e9980e9aeec0c35d611c22a1c1039be6.jpg
tak wygląda dzidzia w 19 tygodniui jak można nie czuć takiego Dużego małego człowieka w sobie
Ada się obudziła i wierzga. Kuźwa, od wczoraj nie dawała znaku Życia! Co za córka...
Uwaga zjdęcie przedstawia 19 tygdniowego dzidziolka - po poronieniu. Nie jest drastyczne
Jakie piękne i jakie smutne za razemmantissa lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:I daj jeszcze dużo jakiś zbędnych leków typy witaminy tylko żeby widział że dużo tabletek wziął
Podobno działa
ale odkąd pokonaliśmy Azoospermię to już się wycwaniłwiększość suplementów wie jak wygląda i od czego są
musze coś nowego w aptece wyszukać czego jeszcze nie zna;) dobrze że choruje malusio:)
a ja popijam kawę czekoladową douwe egberds:) z mleczkiem i zjadłam własnie moje princepolo haha:D
taaa moja silna wola jest na prawdę silna:D
i jednak dziś idziemy do tego teatru:) mam zamiar się zrelaksować i pośmiaćsztuka o odchudzaniu jakaś
biorę męża, moją mamę i młodą
-
ziolko wrote:Krysti- super kombinezon! taki optymistyczny
Sylvia- chciałam Ci powiedzieć, że jesteś ekspertką w zakresie wyników moczu
Gin powiedziała, ze nie jest tak źle jak wygląda, mam pić dużo płynów- tak jak mówiłaś (swoją drogą nie wiem jak wypiję 2,5 litra wody dziennie), no i jeść, bądź pić żurawinę- czyli tak jak mówiłaś
przestaję chodzić do lekarza, od dziś leczę się u Ciebie
Dobrze, że faktycznie nie kwalifikowało się to do jakichś antybiotyków. Idę wypić szklankę wody -
Robotka1 wrote:hahaha skąd ja to znam:D na codzień twardziel:D a jak go rozkłada to beczy jak stara baba:D i też mu wciskam bóg wie jakie witaminy, byle się na chwilę uspokoił
ale odkąd pokonaliśmy Azoospermię to już się wycwaniłwiększość suplementów wie jak wygląda i od czego są
musze coś nowego w aptece wyszukać czego jeszcze nie zna;) dobrze że choruje malusio:)
a ja popijam kawę czekoladową douwe egberds:) z mleczkiem i zjadłam własnie moje princepolo haha:D
taaa moja silna wola jest na prawdę silna:D
i jednak dziś idziemy do tego teatru:) mam zamiar się zrelaksować i pośmiaćsztuka o odchudzaniu jakaś
biorę męża, moją mamę i młodą
Super, poszłabym gdzieś ale wieczorami to mi się nawet już do toalety nie chce wstawać z kanapyTo życzę miłej zabawy
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ludu tyle piszecie żeście chore bądź wasze dzieci i mężowie, że i na mnie się rzuciło. Właśnie siedzę, ledwo oddycham bo mi nos zamurowało, oczy zaczęły mi łzawić, rozbolały mnie zatoki i zaczęłam pochrząkiwać... Oj niedobrze, źle to wróży moim jutrzejszym pierogom...
-
LWICA no wiiiitaj:D super
nooo my też mało wychodzimy bo nam się nie chce:)
zanim wrócę z pracy to obiadokolacja, zabawa z młodą, potem toaleta wieczorna i schodzi do 20 spokojnie:) a potem to tylko barwy szczęscia albo m jak miłośćhehehe
dlatego zainicjowałam ten teatr:D
a do kina chodzimy 2 razy w roku:P
my jesteśmy domatorami odkąd mamy własny domek:D
a Ty LWica jak się czujesz?opowiadaj bo byłaś na początku wątku a potem nam zniknęłaś
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o Krysti miłości !!!!! takie pyszności wstawiać??
masz szczęście że jestem pojedzona bo inaczej by mi ślina ciekła po pas!!!
choć i tak cieknie:D
dziewczyny jak znajdziecie coś fajnego dla dzieci to wstawiajcie tu fotki albo linki:D tak strasznie lubię oglądać przeróżne rzeczy z tym wiązane:DKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja się pytałam. Ale się też dowiadywałam i spokojnie mogłam pójść na zwolnienie ponieważ moja umowa się nie kończy przed 3 miesiącem ona dalej trwa nawet po urodzeniu i aby iść na l4 muszę mieć ciągłość składki 30 dni i ja tak mam . Tu chodziło o okres wyczekiwania i ja go spełniłam.
Ubezpieczony nabywa prawo do zasiłku chorobowego:
1) po upływie 30 dni nieprzerwanego ubezpieczenia chorobowego - jeżeli podlega obowiązkowo temu ubezpieczeniu
No ja wiem, wiem, mi chodziło nie o chorobowe, ale o roczny macierzyński.
Dziewczyny, mi też strasznie dziąsła krwawią, potwornie. I ząb mnie czasami ćmi, chociaż wszystkie przed ciążą miałam wyleczone. ;/ Ale to sporadycznie, jak mnie będzie częściej niż raz w tygodniu pobolewał to pójdę do dentysty. Kupiłam Sensodyne, może na te dziąsła pomoże trochę.
Jutro na wesele. Już mi słabo jak pomyślę, że mam wyjść na tą zimnicę w rajstopkach i do tego na obcasiku. Nienawidzę obcasów, ale przecież w balerinkach teraz nie wyskoczę.
I myślałam, że już zdrowieję, a tu zatoki zaczynają trochę boleć.
Robotka, a na którą masz w poniedziałek wizytę? Ja na 18:30.Już nie moge się doczekać.
Mam nadzieję, że tym razem maluch będzie się ruszał, bo ostatnio spał głęboko. Niech się wyśpi po narodzinach.
Robotka1, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny