X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sądziłam, że aż tak wielkimi :P Ok, idę wygrzebać go z szafy :) jeszcze prysznic i wychodzę.

Do później Brzuchatki :)

Krysti, ziolko lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ale super :) Mnie właśnie przed chwilą dziecko pierwszy raz wyraźnie kopnęło :) Aż podskoczyłam hehe
    Olcia gratulacje :)) kopniaka

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-ciezarna-miala-prawie-5-promili-dziecko-nie-zyje,nId,1540958?utm_source=facebook&utm_medium=feed&utm_campaign=FacebookHN

poczytajcie co sie dzieje, kurde

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Olcia gratulacje :)) kopniaka

Fajne uczucie :) Człowiek od razu spokojniejszy że Małe daje od sobie znać :)

Krysti, ziolko lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie comjuz nie wymyślą nawet diora buciczki dla dziecka:) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd74d515a5bd.jpg

olka30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Fajne uczucie :) Człowiek od razu spokojniejszy że Małe daje od sobie znać :)
    No spokojny ja tam jeszcze wyraźnie nic nie czuje ale myśle ze wnet poczuje:)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No spokojny ja tam jeszcze wyraźnie nic nie czuje ale myśle ze wnet poczuje:)

Ja dopiero dzisiaj poczułam tak wyraźnie także Ty też się szykuj niedługo na porządne skopanie :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hej dziewczyny :) mi też kilka kopniakow cora sprzedała :) pod ręką fajnie czuc,ale i bez reki juz tez czuje od środka :) ja na obiad kalafiorowa dziś i albo filet z kurczaka albo bezwartosciowy z pangi ;) dziś mąż ze mną w domu,dziwnie tak :)
    Fajnie masz kopniaczki juz :) mąz w domu super ,moj o 14 bedzie juz w domku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja dopiero dzisiaj poczułam tak wyraźnie także Ty też się szykuj niedługo na porządne skopanie :)
    :) az się doczekać nie mogę niby cos mnie tam tak piknie raz na jakis czas ale niewiem co to :) moze jelita .Bede cierpliwa

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej to juz Zima nad chodzi lubie zime ale jak jest snieg i niema wiatrów to idzie przeżyc jeszcze ;/ ale ogolnie jestem zmarzluch i wole cieplo niz monisowe temperatury :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja taką ładną białą zimę bez wielkich mrozów to lubię, gorzej jak jest plucha szaro buro i brudno wszędzie albo mrozy -20

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wlosy na nogach tak szybko rosną ze niewyrabiam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja taką ładną białą zimę bez wielkich mrozów to lubię, gorzej jak jest plucha szaro buro i brudno wszędzie albo mrozy -20
    Ah jej ja to bardziej tu w Szkocji mogę liczyc na silny wiatr i zimny bede chodzić opatulona albo w domu siedzieć jak bedzie brzydko by jakiego wirusa od ludzisk nie zalapać .

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    U mnie wlosy na nogach tak szybko rosną ze niewyrabiam :D
    mi nie tylko na nogach ale wszędzie! na głowie mam już taki odrost jakbym ze 4 miesiące się nie farbowała....tak sie zastanawiam czy to nie dobry czas na przejście na swoje włosy i zrobienie sobie jaśniejszych:) np ładny ciemny koniak lub jakiś orzech:D
    będę podcinać ile trzeba. ale nie wiem czy mi odwagi starczy:D

pod pachami i w innych miejscach to samo:P

dobra jeden naleśnik rozpracowany, teraz drugi:D mam jeszcze duuuże jabłko i 2 kiwi:D

nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi włosy też szybko teraz rosną ale tylko na razie na głowie :) Na nogach nie zauważyłam jakiegoś nadzwyczajnego przyrostu chociaż ja zawsze miałam delikatne owłosienie

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    mi nie tylko na nogach ale wszędzie! na głowie mam już taki odrost jakbym ze 4 miesiące się nie farbowała....tak sie zastanawiam czy to nie dobry czas na przejście na swoje włosy i zrobienie sobie jaśniejszych:) np ładny ciemny koniak lub jakiś orzech:D

dobra jeden naleśnik rozpracowany, teraz drugi:D mam jeszcze duuuże jabłko i 2 kiwi:D

To mam tez to samo na pipie tez pod pachami tez maszynka elektryczna mnie juz męczy gole się jednorazowymi ::/ pod prysznicem odrazu dwa dni nie miną juz znow trzeba mowię do mojego ze juz za niedlugo bedziesz musial mi pomóc jak się cieszy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    =

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Robotka ja tez wlosów nie farbuje wogole juz mam odrost na pól glowy blond jeszcze zostal na koncowkach schodze do naturalnego potem jaką ladną farbe naloze w podobnym odcieniu do moich naturalnych :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch mi rosnie taka kulka się robi fajna :)) haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys lubialam zalozyc sobie kolczyka czy branzoletke lub wisiorek teraz nic nie nosze caly kufer buziteri ,niewiem juz czy te hirmony tak dzialają czy co lepuej by juz zaprzestaly :)

‹‹ 563 564 565 566 567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ