X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sądziłam, że aż tak wielkimi :P Ok, idę wygrzebać go z szafy :) jeszcze prysznic i wychodzę.

Do później Brzuchatki :)

Krysti, ziolko lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ale super :) Mnie właśnie przed chwilą dziecko pierwszy raz wyraźnie kopnęło :) Aż podskoczyłam hehe
    Olcia gratulacje :)) kopniaka

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-ciezarna-miala-prawie-5-promili-dziecko-nie-zyje,nId,1540958?utm_source=facebook&utm_medium=feed&utm_campaign=FacebookHN

poczytajcie co sie dzieje, kurde

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Olcia gratulacje :)) kopniaka

Fajne uczucie :) Człowiek od razu spokojniejszy że Małe daje od sobie znać :)

Krysti, ziolko lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie comjuz nie wymyślą nawet diora buciczki dla dziecka:) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd74d515a5bd.jpg

olka30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Fajne uczucie :) Człowiek od razu spokojniejszy że Małe daje od sobie znać :)
    No spokojny ja tam jeszcze wyraźnie nic nie czuje ale myśle ze wnet poczuje:)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No spokojny ja tam jeszcze wyraźnie nic nie czuje ale myśle ze wnet poczuje:)

Ja dopiero dzisiaj poczułam tak wyraźnie także Ty też się szykuj niedługo na porządne skopanie :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hej dziewczyny :) mi też kilka kopniakow cora sprzedała :) pod ręką fajnie czuc,ale i bez reki juz tez czuje od środka :) ja na obiad kalafiorowa dziś i albo filet z kurczaka albo bezwartosciowy z pangi ;) dziś mąż ze mną w domu,dziwnie tak :)
    Fajnie masz kopniaczki juz :) mąz w domu super ,moj o 14 bedzie juz w domku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja dopiero dzisiaj poczułam tak wyraźnie także Ty też się szykuj niedługo na porządne skopanie :)
    :) az się doczekać nie mogę niby cos mnie tam tak piknie raz na jakis czas ale niewiem co to :) moze jelita .Bede cierpliwa

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej to juz Zima nad chodzi lubie zime ale jak jest snieg i niema wiatrów to idzie przeżyc jeszcze ;/ ale ogolnie jestem zmarzluch i wole cieplo niz monisowe temperatury :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja taką ładną białą zimę bez wielkich mrozów to lubię, gorzej jak jest plucha szaro buro i brudno wszędzie albo mrozy -20

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wlosy na nogach tak szybko rosną ze niewyrabiam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja taką ładną białą zimę bez wielkich mrozów to lubię, gorzej jak jest plucha szaro buro i brudno wszędzie albo mrozy -20
    Ah jej ja to bardziej tu w Szkocji mogę liczyc na silny wiatr i zimny bede chodzić opatulona albo w domu siedzieć jak bedzie brzydko by jakiego wirusa od ludzisk nie zalapać .

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    U mnie wlosy na nogach tak szybko rosną ze niewyrabiam :D
    mi nie tylko na nogach ale wszędzie! na głowie mam już taki odrost jakbym ze 4 miesiące się nie farbowała....tak sie zastanawiam czy to nie dobry czas na przejście na swoje włosy i zrobienie sobie jaśniejszych:) np ładny ciemny koniak lub jakiś orzech:D
    będę podcinać ile trzeba. ale nie wiem czy mi odwagi starczy:D

pod pachami i w innych miejscach to samo:P

dobra jeden naleśnik rozpracowany, teraz drugi:D mam jeszcze duuuże jabłko i 2 kiwi:D

nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi włosy też szybko teraz rosną ale tylko na razie na głowie :) Na nogach nie zauważyłam jakiegoś nadzwyczajnego przyrostu chociaż ja zawsze miałam delikatne owłosienie

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    mi nie tylko na nogach ale wszędzie! na głowie mam już taki odrost jakbym ze 4 miesiące się nie farbowała....tak sie zastanawiam czy to nie dobry czas na przejście na swoje włosy i zrobienie sobie jaśniejszych:) np ładny ciemny koniak lub jakiś orzech:D

dobra jeden naleśnik rozpracowany, teraz drugi:D mam jeszcze duuuże jabłko i 2 kiwi:D

To mam tez to samo na pipie tez pod pachami tez maszynka elektryczna mnie juz męczy gole się jednorazowymi ::/ pod prysznicem odrazu dwa dni nie miną juz znow trzeba mowię do mojego ze juz za niedlugo bedziesz musial mi pomóc jak się cieszy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    =

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Robotka ja tez wlosów nie farbuje wogole juz mam odrost na pól glowy blond jeszcze zostal na koncowkach schodze do naturalnego potem jaką ladną farbe naloze w podobnym odcieniu do moich naturalnych :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch mi rosnie taka kulka się robi fajna :)) haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys lubialam zalozyc sobie kolczyka czy branzoletke lub wisiorek teraz nic nie nosze caly kufer buziteri ,niewiem juz czy te hirmony tak dzialają czy co lepuej by juz zaprzestaly :)

‹‹ 563 564 565 566 567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ