Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Hej dziewczyny
mi też kilka kopniakow cora sprzedała
pod ręką fajnie czuc,ale i bez reki juz tez czuje od środka
ja na obiad kalafiorowa dziś i albo filet z kurczaka albo bezwartosciowy z pangi
dziś mąż ze mną w domu,dziwnie tak
mąz w domu super ,moj o 14 bedzie juz w domku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja taką ładną białą zimę bez wielkich mrozów to lubię, gorzej jak jest plucha szaro buro i brudno wszędzie albo mrozy -20
-
Krysti wrote:U mnie wlosy na nogach tak szybko rosną ze niewyrabiam
będę podcinać ile trzeba. ale nie wiem czy mi odwagi starczy:D
pod pachami i w innych miejscach to samo:P
dobra jeden naleśnik rozpracowany, teraz drugi:D mam jeszcze duuuże jabłko i 2 kiwi:D
nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty:DKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:mi nie tylko na nogach ale wszędzie! na głowie mam już taki odrost jakbym ze 4 miesiące się nie farbowała....tak sie zastanawiam czy to nie dobry czas na przejście na swoje włosy i zrobienie sobie jaśniejszych:) np ładny ciemny koniak lub jakiś orzech:D
dobra jeden naleśnik rozpracowany, teraz drugi:D mam jeszcze duuuże jabłko i 2 kiwi:D
nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty:Dpod prysznicem odrazu dwa dni nie miną juz znow trzeba mowię do mojego ze juz za niedlugo bedziesz musial mi pomóc jak się cieszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:mi nie tylko na nogach ale wszędzie! na głowie mam już taki odrost jakbym ze 4 miesiące się nie farbowała....tak sie zastanawiam czy to nie dobry czas na przejście na swoje włosy i zrobienie sobie jaśniejszych:) np ładny ciemny koniak lub jakiś orzech:D
nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny