Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ziolko wrote:Aaaa no w 3 podejściach to już trochę lepiej brzmi!
w 3 podejściach to chyba dałabym radę więcej niż 20 haha, to całkowicie zmienia postać rzeczy!!
No bo wiesz, w dzień lepienia po tym jak się farszu prosto z miski nafutruje to zjem 5-6 takich prosto z wody i dwa następne dni z patelni na obiadekziolko lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Ja uwielbiam takie pierogi prosto z wody gorace jeszcze i wcale bym nie była pewna czy nie jestem w stanie zjeść 20 :p
Pierogi to moja miłość! I bardzo się cieszę, że się już nauczyłam je robić sama od a do z. Moja mam już tylko przychodzi jeść (już się zapowiedziała na jutro)
-
a Ja się witam po chwili nieobecności, odwiozłam Gabi do przedszkola, najadłam się kalmarów z sosem czosnokowym i zakupiłam Gabi przebranie na halloween, w środę mają w przedszkolu imprezę, Gabi będzie Dzwoneczkiem. Chciałam jej jeszcze buty kupić takie dzwoneczkowe ale na allegro kosztują 95 zł, jak dla mnie lekka przesada jak za buty na jeden raz. Poszukam najwyżej w poniedziałek jakieś zielone balerinki.
Strasznie mnie suszy teraz o tym sosie czosnkowym, a zapomniałam kupić sobie wodę -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hej dziopencje:D
jestem nie wyspana, zmęczona i chyba mnie cos bierze:D no jeszcze tego brakowało, a dziś mamy wszyscy do teatru jechać....
ja też wstałam o 3,30. młoda miała gorączkę 38.7 więc dałam jej ibufen forte. no i dziś do przedszkola nie poszła....ehhh
AMY trzymaj się kochana. znam ten ból, w ciągu 1.5 roku pochowaliśmy 2 babcie, dziadka ostatniego i 1.5 roczną córkę kuzynki....a na pogrzebie wcześniej nie byłam jak w 1 klasie szkoly podstawowej.
KRYSTI gdzie taki fajny zestawik ubraniowy znalazłaś?
moje sutki już sa zmienione:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
88macola wrote:ja mam odwrotnie, zero apetytu, odrzuca mnie od jedzenia. Moi najbliżsi "zarzucają" mi że się odchudzam.
Moim zdaniem dopóki dzidziuś rośnie prawidłowo a twoje wyniki są mniej więcej w normie to niech się w nos pocałują. Jak nie masz ochoty to nie jedz. W granicach rozsądku oczywiście! Myślę, że twój organizm wie co robi.88macola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti- super kombinezon! taki optymistyczny
Sylvia- chciałam Ci powiedzieć, że jesteś ekspertką w zakresie wyników moczu
Gin powiedziała, ze nie jest tak źle jak wygląda, mam pić dużo płynów- tak jak mówiłaś (swoją drogą nie wiem jak wypiję 2,5 litra wody dziennie), no i jeść, bądź pić żurawinę- czyli tak jak mówiłaś
przestaję chodzić do lekarza, od dziś leczę się u Ciebie
Dobrze, że faktycznie nie kwalifikowało się to do jakichś antybiotyków. Idę wypić szklankę wodyFasia, Krysti, sylvia007, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Dziewczyny u mnie za oknem + 3 !!! Boże zima ... za godzinę wychodzę do laryngologa, muszę iść wyciągnąć zimową kurtkę coby się nie przeziębić ..
Ja też na wizytę wczorajszą poszłam już w płaszczu zimowym. Co poradzić, zima nadciąga wielkimi krokami -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
mi też kilka kopniakow cora sprzedała
pod ręką fajnie czuc,ale i bez reki juz tez czuje od środka
ja na obiad kalafiorowa dziś i albo filet z kurczaka albo bezwartosciowy z pangi
dziś mąż ze mną w domu,dziwnie tak
ziolko, Krysti lubią tę wiadomość