Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Kiedys lubialam zalozyc sobie kolczyka czy branzoletke lub wisiorek teraz nic nie nosze caly kufer buziteri ,niewiem juz czy te hirmony tak dzialają czy co lepuej by juz zaprzestaly
Wiesz że ja mam podobnie zawsze lubiłam się ubrać dobrze, też biżuteria itp a teraz to żeby było ciepło i wygodnie - o butach na obcasach które uwielbiałam już zapominam bo strasznie po całym dniu mnie nogi bolą także postawiłam na wygodęKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Wiesz że ja mam podobnie zawsze lubiłam się ubrać dobrze, też biżuteria itp a teraz to żeby było ciepło i wygodnie - o butach na obcasach które uwielbiałam już zapominam bo strasznie po całym dniu mnie nogi bolą także postawiłam na wygodę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi tez włosy rosną mega szybko!!! najlepiej jakbym codziennie goliła ale to przecież niewykonalne jest
aaa i mój mąż wczoraj stwierdził, że troszkę brzuch mi jednak urósł, więc może nie jest ze mną tak źleKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Dziewczyny ratujcie !
Mąż w domu chory - nie do zniesienia ! Ciągle jęczy i w ogóle jakby miał z 40 stopni gorączki aaaa zaraz zwariuje ! Nie ma nic gorszego niż facet chory.
Chory facet = umierający facetniestety... trzeba przeczekać
-
Jesteśmy po wyzycie
Nawał pacjentek że szok więc nawet nie zdąrzyłam pogadać do porząku z lekarzem
Z dzidzią wszystko jest ok, rośnie jak w zegarku. Doktorek średnio skory jest do mówienia ile co ma cm co pewnie wynika z tego, że jego sprzęt jest beznadziejny, za to mówi, że ja wskazuje wszystkie pomiary typu obwód glówki itp to wszystkie wykazują 14+6 czyli idealnie tak jak jest za każdym razem
Ewelcia się nie odzywa bo się wczasuje w RzymieAmy lubi tę wiadomość
-
Ja mojego musztruję jak zaczyna marudzić, np mówi że jest chory a ja na to: no tak, ciężka nieuleczalna choroba zwana męska hipochondrią i jak na razie moje wychowanie zdaje egzamin bo nie marudzi aż tak bardzo, ale za to mój teść jak tylko ma katar to już szlafrok, nie goli się, umiera po prostu masakra...
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Dziewczyny ratujcie !
Mąż w domu chory - nie do zniesienia ! Ciągle jęczy i w ogóle jakby miał z 40 stopni gorączki aaaa zaraz zwariuje ! Nie ma nic gorszego niż facet chory.niech wraca do zdrowia daj mu polopiryne na noc teraflu mi zawsze pomagało a na gorączkę panadol na zbicie brałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 13:42
-
nick nieaktualnyhttp://p1.sexymamy.pl/e9980e9aeec0c35d611c22a1c1039be6.jpg
tak wygląda dzidzia w 19 tygodniui jak można nie czuć takiego Dużego małego człowieka w sobie
Ada się obudziła i wierzga. Kuźwa, od wczoraj nie dawała znaku Życia! Co za córka...
Uwaga zjdęcie przedstawia 19 tygdniowego dzidziolka - po poronieniu. Nie jest drastyczneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 13:54
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Jesteśmy po wyzycie
Nawał pacjentek że szok więc nawet nie zdąrzyłam pogadać do porząku z lekarzem
Z dzidzią wszystko jest ok, rośnie jak w zegarku. Doktorek średnio skory jest do mówienia ile co ma cm co pewnie wynika z tego, że jego sprzęt jest beznadziejny, za to mówi, że ja wskazuje wszystkie pomiary typu obwód glówki itp to wszystkie wykazują 14+6 czyli idealnie tak jak jest za każdym razem
Ewelcia się nie odzywa bo się wczasuje w Rzymie
Nie lubię jak lekarz mało mówi!!Grunt że malutka ma się super
-
Amy wrote:Nie lubię jak lekarz mało mówi!!
Grunt że malutka ma się super
No własnie! Pytam czy on już może płeć stwierdzić, a on na to, ze na tym etapie nie i że nie będzie zgadywał. Mówię no aha, czyli na takim etapie, na tym sprzęcie się nie da, a on na to: między nogami jest jakoś tak więcej fałdu wiec może być chłopiec!hahaha
ale ani troche mu nie wierzę, bo na tym sprzęcie to nawet główki wyraźnie nie widać
Czekam grzecznie do połówkowegoAmy lubi tę wiadomość