Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida spokojnie, wszyscy wiemy że ruchy to nie reguła. fajnie że u co niektórych się już pojawiają ale to nie jest jakaś wytyczna dla ogółu.
u mnie są ale nie tak często na pewno jak u Amy np. chyba mam leniuszka w brzuszku, i dobrze cieszę siębędę sobie powtarzała tak jak z córką że moje dziecko będzie grzeczne, będzie spało jadło i się tylko uśmiechało:)
choć córa była ruchliwa:)
Ida a nie chcesz iść na jakieś dodatkowe usg do jakiegoś fajnego lekarza? może akurat powie Ci płeć
ja tak zrobię w poniedziałek jak mi mój skurczybyk nie powie:P
stracę trochę ale zyskam znacznie więcej:DKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Moj maz wczoraj sobie wcisnął ze wyczuł ruchy maleństwa i jest w tym świecie przekonany..a wczoraj mialm takie gazy za przeproszeniem i rewolucje ze ja niczego nie czułam oprócz tego ...ale co będę go wyprowadzać z błędu...nie mam serca
) powiedziałam mu tylko ze ja nic jeszcze nie czuje ...
-
LWICA u mnie to samo, malowanie pokoju:D oglądanie łóżeczek:D oddatków pościeli:D mam już mniej więcej upatrzone co chcę ale kluczowa będzie dla mnie płeć żeby choć psychicznie się do tego przygotować
komodę gwizdnę młodej bo ma fajną wysoką
chcę zakupić fajną lampę stojącą na pewno, fotel do karmienia wygodny tylko dla mnie , przewijak stojący no i to łóżeczko, więcej wydatków nie planujęz tych do pokoju oczywiście:)
ciuszki mnie jakoś jeszcze nie kręcąpotem zaczną
jak bede na L4 siedzieć
Krysti lubi tę wiadomość
-
Moj tez spokojny, na ostatnim USG pokazał dupke i nic pozatym, nie chciał sie odwrocić nic a nic nawet jak skakałam
IDa ja tez zastanawiałam czy to nie prze moj tłuszczyk hihi
Ehmm jutro będę w 17,0 liczę ze może ten tydzień przełomowyKrysti lubi tę wiadomość
-
dobra dziewczyny trzymajcie się ciepło:) miłego weekendu wam życzę
i do zobaczenia albo w poniedziałęk albo we wtorek albo w środę, zależy jak moja córa poradzi sobie z chorobą.
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dobra dziewczyny trzymajcie się ciepło:) miłego weekendu wam życzę
i do zobaczenia albo w poniedziałęk albo we wtorek albo w środę, zależy jak moja córa poradzi sobie z chorobą.
Ja rownież życzę miłego weekendu dziewczyny, tez mykam ...Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Zapomniałam Wam powiedzieć, że u mnie pH z moczu a płeć się nie sprawdziły w ogole. Cera też mi się poprawiła, ponoć wyglądam kwitnąco odkąd jestem w ciąży, a jednak dziewczynka, dlatego chyba wszystkie zabobony można sobie schować
Moja koleżanka mówi, że wszystkie jej znajome w ciąży jak były z synami to brzydniały, a jak nosiły w brzuszku córki to wyglądały kwitnąco. Czyli odwrotnie niż wszyscy mówiąKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZjadlam taką jedną moj drugą i się tak o jedliśmy ze lezymy
hihi pycha bylo . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b7e25a884e3.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 18:51
Fasia, Angela89, Militta110816 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Zjadlam taką jedną moj drugą i się tak o jedliśmy ze lezymy
hihi pycha bylo . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b7e25a884e3.jpg
Smaka narobiłaś tylko :p Nie ładnie nie ładnie ja tylko banany w domku mam ehs no trudno pocieszę się ciachem które dopiero jutro będzie dobre do jedzenia -
nick nieaktualny
-
Ale tu dzisiaj spokojnie. Mnie dzisiaj po tygodniu przerwy znowu dopadł zatoki no masakra. Muszę kupić jakąś czapę tylko ja często chodzę ze związanymi włosami i mam problem jaką wybrać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 21:02
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny