X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ten komin jest naprawdę czaderski. Ja w ogóle lubię mieć duzo koło buzi zimą :) lubię takie mięsiste szaliki ale odkąd mam ten dresowy to nie używam żadnego innego :D jest na tyle duży i szeroki, że spokojnie można dać go na głowę. Naprawdę polecam :)
    Oby i czapka była taka fajna :)

Kiedyś nie chodziłam w czapkach ale od kilku lat towarzyszą mi już od pierwszych zimniejszych chwil tak jak np dzisiejszy dzień - zimowy płaszczyk i czapa :) nie ma co ryzykować tymbardziej, że zatoki mam zawalone ..

Swoją drogą ubrałam dziś zimowy płaszcz i stwierdzam, że jeszcze na trochę mi starczy, ba mam nawet nadzieję, że może do końca roku, a nawet w styczniu :) wszystko zależy od tego jak duża urosnę hihi :D
    No to plaszczyk ci po słuzy fasia oby po swietach nie okazał się za ciasny :D tyle jedzenia bedzie ze az tylki nam przytyją ja w Polsce bede az strach pomyslec jak się dorwe do pierogów z kapustą :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatni raz miałam czapkę na głowie jak byłam w ciąży z Gabi. Nałożyła ją 2razy :-) nie lubie swojej twarzy w czapce! Później zobaczę ten komin i czapkę. Ją się na pewno w swoją zimowa kurtkę nie zmieszczę, bo mam taka dopasowaną z wcięciem w talii trzeba będzie coś kupić

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ochote na jajecznice z vegetą zaraz zrobie i bulke ,niewiem co jest ssie mnie jak cholera :/

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Fasia taką wrzucila czapke tez by byla dobra dla ciebie. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9195c5c49211.jpg
    Dzięki Krysti, a komin genialny i myślę, że bez czapki bym się z nim obyła :-)

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ja ostatni raz miałam czapkę na głowie jak byłam w ciąży z Gabi. Nałożyła ją 2razy :-) nie lubie swojej twarzy w czapce! Później zobaczę ten komin i czapkę. Ją się na pewno w swoją zimowa kurtkę nie zmieszczę, bo mam taka dopasowaną z wcięciem w talii trzeba będzie coś kupić
    Sylwia zawsze buzke w czapce mozna rózem ozywić :) policzka ja tak robie :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mam ochote na jajecznice z vegetą zaraz zrobie i bulke ,niewiem co jest ssie mnie jak cholera :/
    Dzidzia zamówiła jajka z dostawą do domu ;-)

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podoba tez tą co fasia zamówie na adres do pl mamcia odbierze mi i wysle tacszara minsię podoba lubie szare kolory ciuchy nosic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dzidzia zamówiła jajka z dostawą do domu ;-)
    Hahaha:) taa napewno muszę poczytac o tym ssaniu czy to normalne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Tecciązowe kurtki patrzalam smieszne są takie rozkloszowane w dole jak worek do kartofli :D

• Fasia Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI mam nadzieje, że do świąt w nim pochodzę :) ciężko stwierdzić jak szybko będziemy rosły i nasze brzuszki ale jeszcze troszkę zapasu w nim mam więc myślę, że na spokojnie :)

SYLVIA komin jest super sam w sobie! Jak nie lubisz czapek to jego gorąco polecam. Nie kupowałam od tego sprzedawcy, bo to w zeszłym roku było ale wygląda identycznie, gruby, dresowy. Mam jasno szary, jaśniejszy niż ten na zdjęciu :)

KRYSTI ja też lubię szarości :)

A w czapkach wolę chodzić niż bez :D jakoś tak lubię swoją buzię zimą - czapka, gruby szalik, rózowe policzki od zimna :D

Ja jadłam 2 godzinki temu jajka na miękko :D ale znowu zgłodniałam :P

Krysti lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    KRYSTI mam nadzieje, że do świąt w nim pochodzę :) ciężko stwierdzić jak szybko będziemy rosły i nasze brzuszki ale jeszcze troszkę zapasu w nim mam więc myślę, że na spokojnie :)

SYLVIA komin jest super sam w sobie! Jak nie lubisz czapek to jego gorąco polecam. Nie kupowałam od tego sprzedawcy, bo to w zeszłym roku było ale wygląda identycznie, gruby, dresowy. Mam jasno szary, jaśniejszy niż ten na zdjęciu :)

KRYSTI ja też lubię szarości :)

A w czapkach wolę chodzić niż bez :D jakoś tak lubię swoją buzię zimą - czapka, gruby szalik, rózowe policzki od zimna :D

Ja jadłam 2 godzinki temu jajka na miękko :D ale znowu zgłodniałam :P
    Ostatnio chcialam kupic czapke zaraz wam pokaze jaką taką z liskiem :) haha fasia widze ze ty tez apetytu nabierasz w szybkim tępie mam nadzieje tylko ze duzo nie przytyjemy :) az się boje myslec jej ,ja juz zaczynam wymyslac jedzenie podemnie moj się cieszy bo lubi to co ja robię;) szal sobie chcem kupic taki z koca zeby na ramiona zarzucic i broszką spiąc najlepiej szaro biala krata mnie interesuje .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:00

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Tecciązowe kurtki patrzalam smieszne są takie rozkloszowane w dole jak worek do kartofli :D
    Ją z Gabi kupiłam sobie taki nie ciążowy grzybek. Zapinany na 3guziki od góry a w brzesku miał tylko pasek.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja mam apetyt od samego początku ciązy. Jestem już 4kg na plusie czego i tak po mnie nie widać :) czasem mam gorszy dzien gdzie więcej wymiotuję to wtedy i apetyt mniejszy .. Głowa mnie znowu boli więc idę coś zjeść i do łóżka :)

Dobranoc Brzuchatki! :)

Krysti lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Krysti ja mam apetyt od samego początku ciązy. Jestem już 4kg na plusie czego i tak po mnie nie widać :) czasem mam gorszy dzien gdzie więcej wymiotuję to wtedy i apetyt mniejszy .. Głowa mnie znowu boli więc idę coś zjeść i do łóżka :)

Dobranoc Brzuchatki! :)
    A ja byłam podłogę w kuchni, miałam jeszcze sałatek zrobić no, ale odłożyła to na jutro.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam jajecznicę pragnienie ugaszono:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez ide spać zaraz ,dobranoc również :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poczekam, aż mąż wstanie do pracy.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha:)ty to dobra jestes :)!spac nie możesz :)) to jest właśnie jak sie spi w dzien

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 23:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha jak to zobaczylam malo się ze śmiechu nie posikałam :D http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82db098bffc5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 00:01

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Hahahaha jak to zobaczylam malo się ze śmiechu nie posikałam :D http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82db098bffc5.jpg
    Spać mialaś :-) a to propozycja czapki dla mnie??? ;-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 570 571 572 573 574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ