Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ten komin jest naprawdę czaderski. Ja w ogóle lubię mieć duzo koło buzi zimą
lubię takie mięsiste szaliki ale odkąd mam ten dresowy to nie używam żadnego innego
jest na tyle duży i szeroki, że spokojnie można dać go na głowę. Naprawdę polecam
Oby i czapka była taka fajna
Kiedyś nie chodziłam w czapkach ale od kilku lat towarzyszą mi już od pierwszych zimniejszych chwil tak jak np dzisiejszy dzień - zimowy płaszczyk i czapanie ma co ryzykować tymbardziej, że zatoki mam zawalone ..
Swoją drogą ubrałam dziś zimowy płaszcz i stwierdzam, że jeszcze na trochę mi starczy, ba mam nawet nadzieję, że może do końca roku, a nawet w styczniuwszystko zależy od tego jak duża urosnę hihi
tyle jedzenia bedzie ze az tylki nam przytyją ja w Polsce bede az strach pomyslec jak się dorwe do pierogów z kapustą
-
Ja ostatni raz miałam czapkę na głowie jak byłam w ciąży z Gabi. Nałożyła ją 2razy
nie lubie swojej twarzy w czapce! Później zobaczę ten komin i czapkę. Ją się na pewno w swoją zimowa kurtkę nie zmieszczę, bo mam taka dopasowaną z wcięciem w talii trzeba będzie coś kupić
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Fasia taką wrzucila czapke tez by byla dobra dla ciebie. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9195c5c49211.jpg
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja ostatni raz miałam czapkę na głowie jak byłam w ciąży z Gabi. Nałożyła ją 2razy
nie lubie swojej twarzy w czapce! Później zobaczę ten komin i czapkę. Ją się na pewno w swoją zimowa kurtkę nie zmieszczę, bo mam taka dopasowaną z wcięciem w talii trzeba będzie coś kupić
policzka ja tak robie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja ostatni raz miałam czapkę na głowie jak byłam w ciąży z Gabi. Nałożyła ją 2razy
-
KRYSTI mam nadzieje, że do świąt w nim pochodzę
ciężko stwierdzić jak szybko będziemy rosły i nasze brzuszki ale jeszcze troszkę zapasu w nim mam więc myślę, że na spokojnie
SYLVIA komin jest super sam w sobie! Jak nie lubisz czapek to jego gorąco polecam. Nie kupowałam od tego sprzedawcy, bo to w zeszłym roku było ale wygląda identycznie, gruby, dresowy. Mam jasno szary, jaśniejszy niż ten na zdjęciu
KRYSTI ja też lubię szarości
A w czapkach wolę chodzić niż bezjakoś tak lubię swoją buzię zimą - czapka, gruby szalik, rózowe policzki od zimna
Ja jadłam 2 godzinki temu jajka na miękkoale znowu zgłodniałam
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:KRYSTI mam nadzieje, że do świąt w nim pochodzę
ciężko stwierdzić jak szybko będziemy rosły i nasze brzuszki ale jeszcze troszkę zapasu w nim mam więc myślę, że na spokojnie
SYLVIA komin jest super sam w sobie! Jak nie lubisz czapek to jego gorąco polecam. Nie kupowałam od tego sprzedawcy, bo to w zeszłym roku było ale wygląda identycznie, gruby, dresowy. Mam jasno szary, jaśniejszy niż ten na zdjęciu
KRYSTI ja też lubię szarości
A w czapkach wolę chodzić niż bezjakoś tak lubię swoją buzię zimą - czapka, gruby szalik, rózowe policzki od zimna
Ja jadłam 2 godzinki temu jajka na miękkoale znowu zgłodniałam
haha fasia widze ze ty tez apetytu nabierasz w szybkim tępie mam nadzieje tylko ze duzo nie przytyjemy
az się boje myslec jej ,ja juz zaczynam wymyslac jedzenie podemnie moj się cieszy bo lubi to co ja robię
szal sobie chcem kupic taki z koca zeby na ramiona zarzucic i broszką spiąc najlepiej szaro biala krata mnie interesuje .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:00
-
Krysti wrote:Tecciązowe kurtki patrzalam smieszne są takie rozkloszowane w dole jak worek do kartofli
Krysti lubi tę wiadomość
-
Krysti ja mam apetyt od samego początku ciązy. Jestem już 4kg na plusie czego i tak po mnie nie widać
czasem mam gorszy dzien gdzie więcej wymiotuję to wtedy i apetyt mniejszy .. Głowa mnie znowu boli więc idę coś zjeść i do łóżka
Dobranoc Brzuchatki!Krysti lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Krysti ja mam apetyt od samego początku ciązy. Jestem już 4kg na plusie czego i tak po mnie nie widać
czasem mam gorszy dzien gdzie więcej wymiotuję to wtedy i apetyt mniejszy .. Głowa mnie znowu boli więc idę coś zjeść i do łóżka
Dobranoc Brzuchatki!Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny