X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ten komin jest naprawdę czaderski. Ja w ogóle lubię mieć duzo koło buzi zimą :) lubię takie mięsiste szaliki ale odkąd mam ten dresowy to nie używam żadnego innego :D jest na tyle duży i szeroki, że spokojnie można dać go na głowę. Naprawdę polecam :)
    Oby i czapka była taka fajna :)

Kiedyś nie chodziłam w czapkach ale od kilku lat towarzyszą mi już od pierwszych zimniejszych chwil tak jak np dzisiejszy dzień - zimowy płaszczyk i czapa :) nie ma co ryzykować tymbardziej, że zatoki mam zawalone ..

Swoją drogą ubrałam dziś zimowy płaszcz i stwierdzam, że jeszcze na trochę mi starczy, ba mam nawet nadzieję, że może do końca roku, a nawet w styczniu :) wszystko zależy od tego jak duża urosnę hihi :D
    No to plaszczyk ci po słuzy fasia oby po swietach nie okazał się za ciasny :D tyle jedzenia bedzie ze az tylki nam przytyją ja w Polsce bede az strach pomyslec jak się dorwe do pierogów z kapustą :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatni raz miałam czapkę na głowie jak byłam w ciąży z Gabi. Nałożyła ją 2razy :-) nie lubie swojej twarzy w czapce! Później zobaczę ten komin i czapkę. Ją się na pewno w swoją zimowa kurtkę nie zmieszczę, bo mam taka dopasowaną z wcięciem w talii trzeba będzie coś kupić

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ochote na jajecznice z vegetą zaraz zrobie i bulke ,niewiem co jest ssie mnie jak cholera :/

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Fasia taką wrzucila czapke tez by byla dobra dla ciebie. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9195c5c49211.jpg
    Dzięki Krysti, a komin genialny i myślę, że bez czapki bym się z nim obyła :-)

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ja ostatni raz miałam czapkę na głowie jak byłam w ciąży z Gabi. Nałożyła ją 2razy :-) nie lubie swojej twarzy w czapce! Później zobaczę ten komin i czapkę. Ją się na pewno w swoją zimowa kurtkę nie zmieszczę, bo mam taka dopasowaną z wcięciem w talii trzeba będzie coś kupić
    Sylwia zawsze buzke w czapce mozna rózem ozywić :) policzka ja tak robie :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mam ochote na jajecznice z vegetą zaraz zrobie i bulke ,niewiem co jest ssie mnie jak cholera :/
    Dzidzia zamówiła jajka z dostawą do domu ;-)

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podoba tez tą co fasia zamówie na adres do pl mamcia odbierze mi i wysle tacszara minsię podoba lubie szare kolory ciuchy nosic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dzidzia zamówiła jajka z dostawą do domu ;-)
    Hahaha:) taa napewno muszę poczytac o tym ssaniu czy to normalne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Tecciązowe kurtki patrzalam smieszne są takie rozkloszowane w dole jak worek do kartofli :D

• Fasia Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI mam nadzieje, że do świąt w nim pochodzę :) ciężko stwierdzić jak szybko będziemy rosły i nasze brzuszki ale jeszcze troszkę zapasu w nim mam więc myślę, że na spokojnie :)

SYLVIA komin jest super sam w sobie! Jak nie lubisz czapek to jego gorąco polecam. Nie kupowałam od tego sprzedawcy, bo to w zeszłym roku było ale wygląda identycznie, gruby, dresowy. Mam jasno szary, jaśniejszy niż ten na zdjęciu :)

KRYSTI ja też lubię szarości :)

A w czapkach wolę chodzić niż bez :D jakoś tak lubię swoją buzię zimą - czapka, gruby szalik, rózowe policzki od zimna :D

Ja jadłam 2 godzinki temu jajka na miękko :D ale znowu zgłodniałam :P

Krysti lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    KRYSTI mam nadzieje, że do świąt w nim pochodzę :) ciężko stwierdzić jak szybko będziemy rosły i nasze brzuszki ale jeszcze troszkę zapasu w nim mam więc myślę, że na spokojnie :)

SYLVIA komin jest super sam w sobie! Jak nie lubisz czapek to jego gorąco polecam. Nie kupowałam od tego sprzedawcy, bo to w zeszłym roku było ale wygląda identycznie, gruby, dresowy. Mam jasno szary, jaśniejszy niż ten na zdjęciu :)

KRYSTI ja też lubię szarości :)

A w czapkach wolę chodzić niż bez :D jakoś tak lubię swoją buzię zimą - czapka, gruby szalik, rózowe policzki od zimna :D

Ja jadłam 2 godzinki temu jajka na miękko :D ale znowu zgłodniałam :P
    Ostatnio chcialam kupic czapke zaraz wam pokaze jaką taką z liskiem :) haha fasia widze ze ty tez apetytu nabierasz w szybkim tępie mam nadzieje tylko ze duzo nie przytyjemy :) az się boje myslec jej ,ja juz zaczynam wymyslac jedzenie podemnie moj się cieszy bo lubi to co ja robię;) szal sobie chcem kupic taki z koca zeby na ramiona zarzucic i broszką spiąc najlepiej szaro biala krata mnie interesuje .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:00

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Tecciązowe kurtki patrzalam smieszne są takie rozkloszowane w dole jak worek do kartofli :D
    Ją z Gabi kupiłam sobie taki nie ciążowy grzybek. Zapinany na 3guziki od góry a w brzesku miał tylko pasek.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja mam apetyt od samego początku ciązy. Jestem już 4kg na plusie czego i tak po mnie nie widać :) czasem mam gorszy dzien gdzie więcej wymiotuję to wtedy i apetyt mniejszy .. Głowa mnie znowu boli więc idę coś zjeść i do łóżka :)

Dobranoc Brzuchatki! :)

Krysti lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Krysti ja mam apetyt od samego początku ciązy. Jestem już 4kg na plusie czego i tak po mnie nie widać :) czasem mam gorszy dzien gdzie więcej wymiotuję to wtedy i apetyt mniejszy .. Głowa mnie znowu boli więc idę coś zjeść i do łóżka :)

Dobranoc Brzuchatki! :)
    A ja byłam podłogę w kuchni, miałam jeszcze sałatek zrobić no, ale odłożyła to na jutro.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam jajecznicę pragnienie ugaszono:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez ide spać zaraz ,dobranoc również :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poczekam, aż mąż wstanie do pracy.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha:)ty to dobra jestes :)!spac nie możesz :)) to jest właśnie jak sie spi w dzien

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 23:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha jak to zobaczylam malo się ze śmiechu nie posikałam :D http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82db098bffc5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 00:01

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Hahahaha jak to zobaczylam malo się ze śmiechu nie posikałam :D http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82db098bffc5.jpg
    Spać mialaś :-) a to propozycja czapki dla mnie??? ;-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 570 571 572 573 574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ