Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie zauwazylam na papierze troche krwi- czystej krwi.martwie sie bardzo!!! Kwi bylo malutko. Nie mam bóli w ogole ani nic.. sprobuje sie jeszcze przespac i zobacze jak wstane czy jest dalej jak tak to jade na pogotowie.. wczoraj nie moglsm na dodatek znalezc serduszka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 07:46
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Wlasnie zauwazylam na papierze troche krwi- czystej krwi.martwie sie bardzo!!! Kwi bylo malutko. Nie mam bolow w ogole ani nic.. sprobuje sie jeszcze przespac i zobacze jak wstane czy jest dalej jak tak to jade na pogotowie.. wczoraj nie moglsm na dodatek znalezc serduszka...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Wlasnie zauwazylam na papierze troche krwi- czystej krwi.martwie sie bardzo!!! Kwi bylo malutko. Nie mam bóli w ogole ani nic.. sprobuje sie jeszcze przespac i zobacze jak wstane czy jest dalej jak tak to jade na pogotowie.. wczoraj nie moglsm na dodatek znalezc serduszka...
Rudzia może gdzieś sie maleństwo przemieściło. Ale dla świętego spokoju bym pojechała na pogotowie. -
Rudzia wrote:Wlasnie zauwazylam na papierze troche krwi- czystej krwi.martwie sie bardzo!!! Kwi bylo malutko. Nie mam bóli w ogole ani nic.. sprobuje sie jeszcze przespac i zobacze jak wstane czy jest dalej jak tak to jade na pogotowie.. wczoraj nie moglsm na dodatek znalezc serduszka...
Wszystko na pewno będzie dobrze! Daj znać co się będzie działo! :* -
Witam:)
Rudzia jedź jak najszybciej do szpitala, zrobią usg i będziesz spokojna, a gdyby coś się działo to w porę zareagują.
Fasia ten komin i czapka wymiata:P dziś zamawiam, jestem Ci wdzięczna, że podałaś te linki.
Miłego dnia:) -
Olusia mnie się dzisiaj śniło , że wyrywałam sobie zęby a tam już były nowe.
Zdążyłam usnąć bo przecież mój syn dalej kaszle ( podobno to astma:() i nie mogę zmrużyć oka a jak już uda mi się przysnąć to zrywam się z łóżka bo młodego dusi kaszel.Od ok 4 rano jest spokój na troche to wtedy przysypiam.
Rudzia wszystko napewno będzie ok , jedź do szpitala by siebie uspokoić.
Krysti nie tylko ty masz oponke do tego mam jeszcze łożysko na przedniej ścianie więc ok 20 tygodnia pewnie poczuje maleństwo.
Byłam w środe u gina na wizycie i usg i maleństwo jest uparte po mamusi. Nie chciało się za chiny ludowe przekręcić zeby sprawdzić fałd skórny. Wpisane mam , że nie stwierdzono. A kość nosowa jest na miejscu także jestem spokojniejsza. I wielkość zaczęła się zgadzać z OM bo w środe CRL było na 14 tydzien. Mój gin nie podaje wielkośći tylko tygodnie.
A nie wiem czy wam mówiłam , że przeciez moja ciąża nie może być normalna jak u każdej z nas i tak jak z młodym rozchodziła mi się kość spojeniowa , tak teraz mam rwe kulszową promieniującą do kostki raz jednej raz drugiej nogi. I wylazły mi hemoroidy -
Jaga dużo zdrówka dla synka:* Rwa kulszowa to okropieństwo oby nie trzymała Cie do końca ciąży.
Robotka i chyba Krysti macie wizyty w poniedzialek? Ja tez, ja tez:D na 12, licze na to ze poznam płeć i wpadne w szał zakupów:DJaga, Krysti lubią tę wiadomość
-
hej
)) ja tez sie witam w ten sobotni poranek. Musze na chwile jeszcze wyjsc z domku , choc nie chetnie bo w Poznaniu narazie tylko 2 stopnie brrrr. Jak wroce to wam opowiem jak bylo wczoraj, bo bylam na wizycie. Na szczescie moje obawy byly jak zwykle niesluszne i dzidzia mimo braku ciazowych objawow jest ladna i zdrowa : ) i ...znamy plec ; P ale zaraz wszystko Wam opiszę.
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
No i ja się witam w ten +3 stopniowy chłodny poranek ..
RUDZIA trzymam mocno kciuki Kochana! Daj znać co tam u Ciebie? Krwawienie ustało? Byłaś w szpitalu?
LALI nie ma za coja co prawda jak juz pisałam nie kupowałam dokładnie tego komina (chociaż wygląda identycznie:D) mam troszkę jaśniejszy ale też dresowy i jestem nim zachwycona
teraz tylko czapkę zamówię. Szkoda, że będzie trochę ciemniejsza ale to chyba nie przeszkadza co?
-
Rudzia, wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki.
lali, ja też mam w poniedziałek. Idziemy na rekord.
Powiedzcie, jaki wy syrop w ciąży bralyscie? Bo zaraz płuca wypluje.Myślałam, ze przechodzi ale nic z tego. A dziś na wesele jeszcze.
Lali lubi tę wiadomość