Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, dzisiaj ja wybieram sie na warsztaty. Mam pytanie do tych którzy juz byli... ten konkurs... skojarzenia do Mamo to ja- oni po prostu losują, czy ktos to czyta i decyduje na tej podstawie bo nie wiem jak bardzo się starać : P . Liloe idziesz??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:51
-
Lwica wrote:Mam to od dwóch dni...najszczęśliwszych u mnie nikogo nie ma - chorzy albo na urlopie i jestem sama to mogę sobie poplotkować na forum hihi
Ja też siedzę sama i bezkarnie mogę się obijać ale wtedy czas płynie jeszcze wolniej! A wypłaty na koncie jeszcze nie ma to nie mogę zaszaleć na allegro -
Bambi85 wrote:Hej dziewczyny, dzisiaj ja wybieram sie na warsztaty. Mam pytanie do tych którzy juz byli... ten konkurs... skojarzenia do Mamo to ja- oni po prostu losują, czy ktos to czyta i decyduje na tej podstawie bo nie wiem jak bardzo się starać : P . Liloe idziesz??
-
adk_1989 wrote:Ja mam chytry plan wybrania się koło 12 do galerii (mam dwa kroki z biura) i przejścia się po sklepach. Wtedy nikt nie powinien mnie przyłapać
Ja wczoraj wyszłam godzinę wcześniej nikogo nie było... A pomyslam sobie ze jakby szefowa dzwoniła to wymyśliłam sobie ze powiedziałaby, ze złe sie czułam- u mnie w biurze 2 osoby chore na jakiś wirus, co Prawda nie chodzą do pracy ale w powietrzu tyle wirusów;) -
Cześć dziewczyny
Wstałam dziś po 6, a o 7 byłam już w laboratorium. Trzy osoby przede mną a czekałam 1,5h żeby wejść .. myślałam, że tam zejdę bo pojechałam na czczo ...
A teraz piję smoothies z czerwonego buraka, banana, soku z cytryny, wody i kostek loduNie sądziłam, że to będzie smaczne, a jest. Na całe Boże szczęście, bo muszę to pić codziennie
martafr, Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
AMY a brzuszek przypadkiem nie zaczyna się bardziej zaokrąglać od góry, tuż pod biustem? Bo ja u siebie po zdjęciach zauważyłam, że on czasem jakby nie rósł ale zmienia kształt
-
Dziewczyny mam do was pytanie ....
Od jakiegoś czasu popijam sobie wItamine c taka musująca do rozpuszczania, i właśnie wyczytałam ze nadmiar może szkodzić a ja tak od miesiąca po tabletce musującej czy to jest nadmiar? Plus biorę witaminy prenatalne....plus herbatę z cytryna -
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Dziewczyny mam do was pytanie ....
Od jakiegoś czasu popijam sobie wItamine c taka musująca do rozpuszczania, i właśnie wyczytałam ze nadmiar może szkodzić a ja tak od miesiąca po tabletce musującej czy to jest nadmiar? Plus biorę witaminy prenatalne....plus herbatę z cytryna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY a brzuszek przypadkiem nie zaczyna się bardziej zaokrąglać od góry, tuż pod biustem? Bo ja u siebie po zdjęciach zauważyłam, że on czasem jakby nie rósł ale zmienia kształt
ale jak ty widzisz u mnie to pewnie tak jest
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się szczepie przeciw grypie zadzwonie dziś do midwife i się umówię duzo dziewczyn tu tez się szczepilo ,a co wie czlowiek co zima przyniesie zimno i bedzie chorub pelno infekcji nawet w sklepach juz ludzie harczą jak widzę ,a mnie cięzarną migą zarazić bo to przeciez kultury nie nauczeni by buzkę zaslaniać . A Tak a propo to dzień Dobrrek
brzuchatki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny