X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dzisiaj ja wybieram sie na warsztaty. Mam pytanie do tych którzy juz byli... ten konkurs... skojarzenia do Mamo to ja- oni po prostu losują, czy ktos to czyta i decyduje na tej podstawie bo nie wiem jak bardzo się starać : P . Liloe idziesz??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:51

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Mam to od dwóch dni...najszczęśliwszych u mnie nikogo nie ma - chorzy albo na urlopie i jestem sama to mogę sobie poplotkować na forum hihi

Ja też siedzę sama i bezkarnie mogę się obijać ale wtedy czas płynie jeszcze wolniej! A wypłaty na koncie jeszcze nie ma to nie mogę zaszaleć na allegro :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ja też siedzę sama i bezkarnie mogę się obijać ale wtedy czas płynie jeszcze wolniej! A wypłaty na koncie jeszcze nie ma to nie mogę zaszaleć na allegro :D

Ja tez.. A planuje sobie kupić CD to hypnoporodu i relaksacyjne :)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Laski, czy wam też się dzisiaj tak dzień ciągnie? Jeszcze 6h w pracy :( ciężko wysiedzieć...

Oj ja mam to samo, tak mi sie dłuży a tu dopiero 10...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Mam to od dwóch dni...najszczęśliwszych u mnie nikogo nie ma - chorzy albo na urlopie i jestem sama to mogę sobie poplotkować na forum hihi

ja też mam dzisiaj wolniejszy dzień ale dlatego może tak mi się nudzi

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Hej dziewczyny, dzisiaj ja wybieram sie na warsztaty. Mam pytanie do tych którzy juz byli... ten konkurs... skojarzenia do Mamo to ja- oni po prostu losują, czy ktos to czyta i decyduje na tej podstawie bo nie wiem jak bardzo się starać : P . Liloe idziesz??
    Podczas trwania warsztatów wchodzi pani, która od wszystkich zbiera kartki z pomysłami. Na koniec wyczytywane są osoby, które miały fajne skojarzenia (które im się spodobały) i każda z nich wychodzi na środek i czyta swoją kartkę :)

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Później każdy bije brawo i odbiera się nagrodę ;D

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    ja też mam dzisiaj wolniejszy dzień ale dlatego może tak mi się nudzi

Witaj no nie jesteśmy same...szczerze czekam do przerwy aby zjeść swoj lunch :)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chytry plan wybrania się koło 12 do galerii (mam dwa kroki z biura) i przejścia się po sklepach. Wtedy nikt nie powinien mnie przyłapać :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ja mam chytry plan wybrania się koło 12 do galerii (mam dwa kroki z biura) i przejścia się po sklepach. Wtedy nikt nie powinien mnie przyłapać :D

Ja wczoraj wyszłam godzinę wcześniej nikogo nie było... A pomyslam sobie ze jakby szefowa dzwoniła to wymyśliłam sobie ze powiedziałaby, ze złe sie czułam- u mnie w biurze 2 osoby chore na jakiś wirus, co Prawda nie chodzą do pracy ale w powietrzu tyle wirusów;)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Wstałam dziś po 6, a o 7 byłam już w laboratorium. Trzy osoby przede mną a czekałam 1,5h żeby wejść .. myślałam, że tam zejdę bo pojechałam na czczo ...

A teraz piję smoothies z czerwonego buraka, banana, soku z cytryny, wody i kostek lodu :) Nie sądziłam, że to będzie smaczne, a jest. Na całe Boże szczęście, bo muszę to pić codziennie :D

martafr, Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY a brzuszek przypadkiem nie zaczyna się bardziej zaokrąglać od góry, tuż pod biustem? Bo ja u siebie po zdjęciach zauważyłam, że on czasem jakby nie rósł ale zmienia kształt :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do was pytanie ....
    Od jakiegoś czasu popijam sobie wItamine c taka musująca do rozpuszczania, i właśnie wyczytałam ze nadmiar może szkodzić a ja tak od miesiąca po tabletce musującej czy to jest nadmiar? Plus biorę witaminy prenatalne....plus herbatę z cytryna

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:23

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Dziewczyny mam do was pytanie ....
    Od jakiegoś czasu popijam sobie wItamine c taka musująca do rozpuszczania, i właśnie wyczytałam ze nadmiar może szkodzić a ja tak od miesiąca po tabletce musującej czy to jest nadmiar? Plus biorę witaminy prenatalne....plus herbatę z cytryna
    Witaminę C nie tak łatwo przedawkować, bo wydalana jest razem z moczem, a nawet potem, zresztą taka z tabletek nie jest w 100% wchłaniana przez nasz organizm także spokojnie.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Gorzej jest jak się poczuje ruchy jednego, drugiego dnia, a trzeciego cisza...
    O tak tak, potwierdzam... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    AMY a brzuszek przypadkiem nie zaczyna się bardziej zaokrąglać od góry, tuż pod biustem? Bo ja u siebie po zdjęciach zauważyłam, że on czasem jakby nie rósł ale zmienia kształt :)
    U ciebie to widąc pięknie, a ja u siebie ni ciula nie widze :) ale jak ty widzisz u mnie to pewnie tak jest ;D

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się szczepie przeciw grypie zadzwonie dziś do midwife i się umówię duzo dziewczyn tu tez się szczepilo ,a co wie czlowiek co zima przyniesie zimno i bedzie chorub pelno infekcji nawet w sklepach juz ludzie harczą jak widzę ,a mnie cięzarną migą zarazić bo to przeciez kultury nie nauczeni by buzkę zaslaniać . A Tak a propo to dzień Dobrrek :) brzuchatki

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leje jak scebra umnie az po oknie słyszę ze to nie drobny deszczyk ,wczoraj mnie glowa zaczela pobolewac ale polozylam się i przeszlo ,ja to meteopatka jestem i na zmiane pogody reaguje moj organizm :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie mroźno w ciul, ale słońce wali w szybe i mało się nie ugotuję :P

Fasia lubi tę wiadomość

‹‹ 591 592 593 594 595 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ