Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dzisiaj ja wybieram sie na warsztaty. Mam pytanie do tych którzy juz byli... ten konkurs... skojarzenia do Mamo to ja- oni po prostu losują, czy ktos to czyta i decyduje na tej podstawie bo nie wiem jak bardzo się starać : P . Liloe idziesz??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:51

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Mam to od dwóch dni...najszczęśliwszych u mnie nikogo nie ma - chorzy albo na urlopie i jestem sama to mogę sobie poplotkować na forum hihi

Ja też siedzę sama i bezkarnie mogę się obijać ale wtedy czas płynie jeszcze wolniej! A wypłaty na koncie jeszcze nie ma to nie mogę zaszaleć na allegro :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ja też siedzę sama i bezkarnie mogę się obijać ale wtedy czas płynie jeszcze wolniej! A wypłaty na koncie jeszcze nie ma to nie mogę zaszaleć na allegro :D

Ja tez.. A planuje sobie kupić CD to hypnoporodu i relaksacyjne :)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Laski, czy wam też się dzisiaj tak dzień ciągnie? Jeszcze 6h w pracy :( ciężko wysiedzieć...

Oj ja mam to samo, tak mi sie dłuży a tu dopiero 10...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Mam to od dwóch dni...najszczęśliwszych u mnie nikogo nie ma - chorzy albo na urlopie i jestem sama to mogę sobie poplotkować na forum hihi

ja też mam dzisiaj wolniejszy dzień ale dlatego może tak mi się nudzi

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Hej dziewczyny, dzisiaj ja wybieram sie na warsztaty. Mam pytanie do tych którzy juz byli... ten konkurs... skojarzenia do Mamo to ja- oni po prostu losują, czy ktos to czyta i decyduje na tej podstawie bo nie wiem jak bardzo się starać : P . Liloe idziesz??
    Podczas trwania warsztatów wchodzi pani, która od wszystkich zbiera kartki z pomysłami. Na koniec wyczytywane są osoby, które miały fajne skojarzenia (które im się spodobały) i każda z nich wychodzi na środek i czyta swoją kartkę :)

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Później każdy bije brawo i odbiera się nagrodę ;D

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    ja też mam dzisiaj wolniejszy dzień ale dlatego może tak mi się nudzi

Witaj no nie jesteśmy same...szczerze czekam do przerwy aby zjeść swoj lunch :)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chytry plan wybrania się koło 12 do galerii (mam dwa kroki z biura) i przejścia się po sklepach. Wtedy nikt nie powinien mnie przyłapać :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ja mam chytry plan wybrania się koło 12 do galerii (mam dwa kroki z biura) i przejścia się po sklepach. Wtedy nikt nie powinien mnie przyłapać :D

Ja wczoraj wyszłam godzinę wcześniej nikogo nie było... A pomyslam sobie ze jakby szefowa dzwoniła to wymyśliłam sobie ze powiedziałaby, ze złe sie czułam- u mnie w biurze 2 osoby chore na jakiś wirus, co Prawda nie chodzą do pracy ale w powietrzu tyle wirusów;)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Wstałam dziś po 6, a o 7 byłam już w laboratorium. Trzy osoby przede mną a czekałam 1,5h żeby wejść .. myślałam, że tam zejdę bo pojechałam na czczo ...

A teraz piję smoothies z czerwonego buraka, banana, soku z cytryny, wody i kostek lodu :) Nie sądziłam, że to będzie smaczne, a jest. Na całe Boże szczęście, bo muszę to pić codziennie :D

nick nieaktualny, Bambi85, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY a brzuszek przypadkiem nie zaczyna się bardziej zaokrąglać od góry, tuż pod biustem? Bo ja u siebie po zdjęciach zauważyłam, że on czasem jakby nie rósł ale zmienia kształt :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do was pytanie ....
    Od jakiegoś czasu popijam sobie wItamine c taka musująca do rozpuszczania, i właśnie wyczytałam ze nadmiar może szkodzić a ja tak od miesiąca po tabletce musującej czy to jest nadmiar? Plus biorę witaminy prenatalne....plus herbatę z cytryna

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:23

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Dziewczyny mam do was pytanie ....
    Od jakiegoś czasu popijam sobie wItamine c taka musująca do rozpuszczania, i właśnie wyczytałam ze nadmiar może szkodzić a ja tak od miesiąca po tabletce musującej czy to jest nadmiar? Plus biorę witaminy prenatalne....plus herbatę z cytryna
    Witaminę C nie tak łatwo przedawkować, bo wydalana jest razem z moczem, a nawet potem, zresztą taka z tabletek nie jest w 100% wchłaniana przez nasz organizm także spokojnie.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Gorzej jest jak się poczuje ruchy jednego, drugiego dnia, a trzeciego cisza...
    O tak tak, potwierdzam... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    AMY a brzuszek przypadkiem nie zaczyna się bardziej zaokrąglać od góry, tuż pod biustem? Bo ja u siebie po zdjęciach zauważyłam, że on czasem jakby nie rósł ale zmienia kształt :)
    U ciebie to widąc pięknie, a ja u siebie ni ciula nie widze :) ale jak ty widzisz u mnie to pewnie tak jest ;D

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się szczepie przeciw grypie zadzwonie dziś do midwife i się umówię duzo dziewczyn tu tez się szczepilo ,a co wie czlowiek co zima przyniesie zimno i bedzie chorub pelno infekcji nawet w sklepach juz ludzie harczą jak widzę ,a mnie cięzarną migą zarazić bo to przeciez kultury nie nauczeni by buzkę zaslaniać . A Tak a propo to dzień Dobrrek :) brzuchatki

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leje jak scebra umnie az po oknie słyszę ze to nie drobny deszczyk ,wczoraj mnie glowa zaczela pobolewac ale polozylam się i przeszlo ,ja to meteopatka jestem i na zmiane pogody reaguje moj organizm :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie mroźno w ciul, ale słońce wali w szybe i mało się nie ugotuję :P

Fasia lubi tę wiadomość

‹‹ 591 592 593 594 595 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ