Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kluska wrote:Widziałam Cię chyba malinka, miałaś coś w paseczki na sobie?
Gratuluję udanej wizyty oraz wygranej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 23:12
Krysti lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
malinka1984 wrote:Jesteśmy już po usg i warsztatach.
Jak to z usg na NFZ sprzęt nie jest tak wypasiony jak w specjalistycznym ośrodku ale udalo się Panu dr.wszystko wymierzyć i sprawdzić i jak na ten etap ciąży wszystko jest ok.
Nie dało srawdzić się komór serducha bo na tym etapie ciąży nie jest to dobrze widoczne i Pan dr stwierdził że bardzo dobrze że mamy usg za dwa tygodnie u Kozarzewskiego to już wszystko będzie ładnie pokazane.
Co do płci to pierwsze pytanie moje po omówieniu parametrów dziecka było: a czy już widać płeć? Pan dr. stwierdził że mamy pępowinę między nogami ale tak tam jeszcze jeździł głowicą iż w pewnym momencie mówi do męża: "Widzi pan tutaj mamy mosznę no i główny sprzęt" a mąż acha czyli że syn ? Pan dr. stwierdził że raczej nie córa
Co do warsztatów to w sumie to większość była powieleniem informacji z "Bezpiecznego malucha", pokaz produktów firmy Johnson Baby prowadzony przez położne, bardzo ciekawy pokaz pielęgnacji i kąpieli malucha.
Udało mi się wygrać cosik tylko jeszcze nie wiem co ponieważ zaginęła przesyłka i dostanę ją kurierem albo będzie do odebrania w jednym ze sklepów partnerskich.
Moje przeczuce się sprawdziło
A będzie Kacper choć mąż coś pobąkuje że może jakieś jeszcze imię nam wpadnie w ucho.
młody waży 230 gram
ja też byłam na warsztatach i wydaje mi się że Cie widziałam, tylko byłaś w drugiej grupie, ale mijałyśmy się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, a ja wczoraj przeszłam samą siebie, usnęłam o 20 i o 4 już byłąm gotowa do działania oO
Oczywiście na siłe jeszcze się przespałam ale co pół godziny głowa z poduchyale przynajmniej jestem wyspana
Dzisiaj rano zrobiłam zdjęcie brzucha jako że już 19 tydzień ciąży wybił i nie widzę różnicy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dzisiaj wizytę. Najpierw u laryngologa, potem u ginekologa. Choroba rozwija sie strasznie, ucho bardzo mnie boli, antybiotyk nie działa. Dostałam skierowanie do szpitala
boje sie dzisiejszej wizyty u giną, boje sie czy z dzidzą wszystko ok
Nikoś -
nick nieaktualnyLwica wrote:Amy lady brzusio, moj nic nadal malutki...chyba ze po obiedzie to wtedy większy;)
Ja się spodziewałam że jak dziecko będzie w 19 tygodniu to brzuch już będę miałą sporawya tu zaskoczenie, jakoś leniwie rośnie :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:34
-
Amy wrote:Ja się spodziewałam że jak dziecko będzie w 19 tygodniu to brzuch już będę miałą sporawy
a tu zaskoczenie, jakoś leniwie rośnie :]
Ja w 18 ale przynajmniej już ruchy czujesz jak czekam i czekam i nic podobno rano i na wieczór można najbardziej poczuć....ale jak narazie to oprócz moich zawirowań jelitowych to nic nie czuje
-
Lwica wrote:Ja w 18 ale przynajmniej już ruchy czujesz jak czekam i czekam i nic podobno rano i na wieczór można najbardziej poczuć....ale jak narazie to oprócz moich zawirowań jelitowych to nic nie czuje
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:Laski, czy wam też się dzisiaj tak dzień ciągnie? Jeszcze 6h w pracy
ciężko wysiedzieć...
Mam to od dwóch dni...najszczęśliwszych u mnie nikogo nie ma - chorzy albo na urlopie i jestem sama to mogę sobie poplotkować na forum hihi