Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja się szczepie przeciw grypie zadzwonie dziś do midwife i się umówię duzo dziewczyn tu tez się szczepilo ,a co wie czlowiek co zima przyniesie zimno i bedzie chorub pelno infekcji nawet w sklepach juz ludzie harczą jak widzę ,a mnie cięzarną migą zarazić bo to przeciez kultury nie nauczeni by buzkę zaslaniać . A Tak a propo to dzień Dobrrek
brzuchatki
W zeszłym roku sie szczepilam i niezbyt sie czułam przez pare dni, stwierdzilam ze w tym roku spróbuje naturalnie sie zabezpieczać...nie wiem czy dobry wybór czy zły...ale jakos boje sie w ciąży mieszać z układam immunologicznym, jakbym nie była w ciąży to bym sie zaszczepiła ...liloe lubi tę wiadomość
-
AMY widzę, widzę także nie marudź
Ja rano jak jechałam do labo to przed 7 musiałam skrobać szyby w aucie! Zamarznięte co oznacza, że w nocy był minus .. A teraz też mroźno ale jest cudowne słońce, zero chmur na niebie
Wy też tak macie dziewczyny, że odkąd jesteście w ciąży brakuje Wam jakby powietrza? Ja zawsze byłam zmarzluchem i taka pogoda jak dziś to już narzekałam, że zimno i bla bla bla. A teraz wychodzę i w końcu mam czym oddychać! Jest tak cudownie! takie czyste powietrze że się go nawdychać nie mogę
KRYSTI ja się nigdy nie szczepiłam i teraz też nie mam zamiaruAmy, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:W zeszłym roku sie szczepilam i niezbyt sie czułam przez pare dni, stwierdzilam ze w tym roku spróbuje naturalnie sie zabezpieczać...nie wiem czy dobry wybór czy zły...ale jakos boje sie w ciąży mieszać z układam immunologicznym, jakbym nie była w ciąży to bym sie zaszczepiła ...
-
W ciąży chyba nie wolno sie szczepić przeciwko grypie. Mi lekarz rodzinny nie pozwolił.
KRYSTI mam pytanie ile czasu mieszkasz juz za granicą i czy język polski jest Twoim pierwszym językiem ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:46
Krysti lubi tę wiadomość
Nikoś -
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY widzę, widzę także nie marudź
Ja rano jak jechałam do labo to przed 7 musiałam skrobać szyby w aucie! Zamarznięte co oznacza, że w nocy był minus .. A teraz też mroźno ale jest cudowne słońce, zero chmur na niebie
Wy też tak macie dziewczyny, że odkąd jesteście w ciąży brakuje Wam jakby powietrza? Ja zawsze byłam zmarzluchem i taka pogoda jak dziś to już narzekałam, że zimno i bla bla bla. A teraz wychodzę i w końcu mam czym oddychać! Jest tak cudownie! takie czyste powietrze że się go nawdychać nie mogę
A tchu mi brakuje. kiedys weszłąm po 10 schodach zadzwonila mama i pyta gdzie biegłam bo sapienosz kurde taki mam juz plytki oddech.. ale to podobno normalne. Koleżanka ten moj płytki oddech zauważyłą jakies 3 tygodnie temu i mowi że już dycham jak cięzarna
i często mam uczucie duszności, jakby mi za malo tlenu docierało
-
Ja rzadko wychodzę z domu przed południem jeśli w ogóle wychodzę
A dziś przed 7 to jak środek nocy
ale powietrze było cudowne ! Tak samo jest wieczorami
psychol jakiś się ze mnie robi hehe
Też łapię zadyszkę przy najprostszych czynnościach. Wczoraj ścieliłam łóżko i jak się polożyłam to z 5 minut odpoczywałam i łapałam normalny rytm oddechu -
nick nieaktualny88macola wrote:W ciąży chyba nie wolno sie szczepić przeciwko grypie. Mi lekarz rodzinny nie pozwolił.
KRYSTI mam pytanie ile czasu mieszkasz juz za granicą i czy język polski jest Twoim pierwszym językiem ?ale staram się. Duzo piszę tez po Angielsku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:53
88macola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ja rzadko wychodzę z domu przed południem jeśli w ogóle wychodzę
A dziś przed 7 to jak środek nocy
ale powietrze było cudowne ! Tak samo jest wieczorami
psychol jakiś się ze mnie robi hehe
Też łapię zadyszkę przy najprostszych czynnościach. Wczoraj ścieliłam łóżko i jak się polożyłam to z 5 minut odpoczywałam i łapałam normalny rytm oddechu: P.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Witam się... dopiero 11:00 a ja już dwa razy kochałam kibelek
a mówili że w drugim trymestrze odchodzą okropne dolegliwości:/
Robotka gdzie Ty? Nie ładnie tak się nie chwalić jak po wizycie! :* Jak mnie maluchy nie zamęczą dzisiaj wymiotami to postaram się aktywniej uczestniczyć w Waszych rozmowach)
-
nick nieaktualny