Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mieszkam na 4 pietrze ale na szczescie mam winde
ale tez juz sie mecze jak nie wiem co
14 listopada ide do ginekologa na kontrole bo ta rana po operacji sie nie goi
i wtedy poprosze juz o zwolnienie z pracy
rodzice powiedzieli ze mi pomoga woec nie musze sie meczyc juz
-
nick nieaktualny
-
Odebrałam wyniki - Erytrocyty wzrosły, hemoglobina wzrosła, hematokryt wciąż za mały ale lekko wzrósł w ciągu tygodnia.
Limfocyty % mam za nisko
Neutrofile za wysoko ..
PH moczu 6,5ostatnio miałam 8,5 więc spadło
Leukocyty liczne, bakterie liczne,
Kto się zna na tym ? Wizyta w czwartek więc jakby co to wtedy skonsultuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja mieszkam na 4 pietrze ale na szczescie mam winde
ale tez juz sie mecze jak nie wiem co
14 listopada ide do ginekologa na kontrole bo ta rana po operacji sie nie goi
i wtedy poprosze juz o zwolnienie z pracy
rodzice powiedzieli ze mi pomoga woec nie musze sie meczyc juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:03
-
Krysti wrote:Ja mieszkam na drugim piętrze i jak po schodach wchodze to tez się męcze .
Tak dla sportu ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:04
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Odebrałam wyniki - Erytrocyty wzrosły, hemoglobina wzrosła, hematokryt wciąż za mały ale lekko wzrósł w ciągu tygodnia.
Limfocyty % mam za nisko
Neutrofile za wysoko ..
Kto się zna na tym ? Wizyta w czwartek więc jakby co to wtedy skonsultuję
Dobre wynikiwszystkie wzrosty i spadki w morfologii w ciązy dozwolone
Fasia lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Ja tez na drugim i póki jeszcze daję radę to nie korzystam z windy
Tak dla sportu ;p
Widzę ze na piętrach mieszkacie ja w domku ale łazienka na dole a sypialnia u góry i muszę biegać w nocy po schodach na siku...Krysti lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Odebrałam wyniki - Erytrocyty wzrosły, hemoglobina wzrosła, hematokryt wciąż za mały ale lekko wzrósł w ciągu tygodnia.
Limfocyty % mam za nisko
Neutrofile za wysoko ..
Kto się zna na tym ? Wizyta w czwartek więc jakby co to wtedy skonsultuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Ja tez na drugim i póki jeszcze daję radę to nie korzystam z windy
Tak dla sportu ;p
z psem na podworko to do sklepu no tak jak by przeliczył to z 12 razy na dzień gora dól
-
Krysti wrote:To tez juz Polski łamiesz czy nie to zalezy gdzie się pracuje chyba ,ja to caly czas z irlandczykami pracowala ;/ a oni straszny jezyk mają chic mnie podoba się bo krotki
Nie jest tak złe bo uczę polskiego w polskiej szkole w soboty to mam kontakt na bieżąco i moj maz POlak także w domu mówimy po polsku czytam od czasu do czasu polskie książki jak ktoś w polskie szkole przekaże:)
W pracy i ze znajomymi po angielskuKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:BAMBI 200 metrów to niezły wyczyn
ale jak pogoda ładna to tylko na zdrowie taki spacerek wyjdzie
RUDZIA ja póki co też 4 pietro i też mam windę -
AMY i BAMBI dzięki za odpowiedź
Co do wyników moczu to ostatnio miałam chyba jeszcze gorsze i nic nie dostałam. Ja mam problem z nerkami od dziecka więc z moczem zawsze coś jest nie tak ..
Nie mam żadnych objawów infekcji. W styczniu trafiłam na SOR z ostrym zapaleniem pęcherza, dostałam silny antybiotyk i od tamtej pory tfu tfu nic nie wróciło. A szczerze mówiąc w okresie jesienno-zimowym zapalenie pęcherza miałam srednio co miesiąc albo i częściej.
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Nie jest tak złe bo uczę polskiego w polskiej szkole w soboty to mam kontakt na bieżąco i moj maz POlak także w domu mówimy po polsku czytam od czasu do czasu polskie książki jak ktoś w polskie szkole przekaże:)
W pracy i ze znajomymi po angielskubrawo
Dobrze ze te Polskie szkoly wekendowe są :)mojej siostry syn tez w Irlandi uczeszcza bo by mali mówil po Polsku on od dwóch latek w Irlandi dzis chlopak ma 12 lat do colegu chodzi jezyk irlandzki to jego jezyk
Młody irys wychowany miedzy irlandzkimi dziecmi
po colegu chcem go nacstudia do Aberdeen zabrac