Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Hehe, odnośnie wód i porodu, rozbroiła mnie moja przyjaciółka. Pół ciąży panikowała kto ją ogoli wiadomo gdzie przed porodem. Normalnie sen z oczu jej tą spędzało. I było tak. Odeszły jej z rana wody a ona na spokojnie, poszła jakimś sposobem się tam ogoliła (nie miała za dużego brzucha, dzidziol jej jakoś w środku siedział), zrobiła sobie kanapki, zjadła i dopiero po męża dzwoni. Luz blues.
Dodam tylko, że to jej pierwsza ciąża była a ona zero stresu, a wcale do szpitala nie za blisko. W końcu w szpitalu i tak jej oxy musieli podać, bo mimo, że wody odeszły, rozwarcie słabo postępowało. Ale urodziła zdrową, malutką dziewczynkę siłami natury.
Co do smarowania, naprawdę się staram regularnie, ale nigdy nie miałam do tego głowy. Oliwka mnie wkurza, bo jeszcze rano czuję, że mi się cycki lepią, gęsty balsam trochę lepiej, ale się ciężko wsmarowuje. Teraz używam takiego, który dostałam od przyjaciółki na urodziny z Bath & Body Works. I powiem wam, że jest cudowny. Wchłania się błyskawicznie, świetnie rozprowadza i CUDOWNIE pachnie. Jeśli działanie nawilżające będzie zadowalające to na pewno przy nim zostanę. A za taką cenę to oczekuję, że mnie nie zawiedzie.
Moja znajoma jak jej wody odeszly to jeszcze sobie kolacje z mezem zrobili, obejzeli film i dopiero wtedy poszli na piechote do szpitala. Dwa dni pozniej z niego poszli do domu
ja sie smaruje rano i wieczorem oliwka z Hipp.
Btw. Ktos wspomnial o "dzidziusiowym" zapachu. Fuj, nie lubie wlasnei tego zapachu w domach gdzie male dzieci sa
Krysti a ja myslalam ze ty w Irlandii mieszkasz ????Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 12:45
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Moja znajoma jak jej wody odeszly to jeszcze sobie kolacje z mezem zrobili, obejzeli film i dopiero wtedy poszli na piechote do szpitala. Dwa dni pozniej z niego poszli do domu
ja sie smaruje rano i wieczorem oliwka z Hipp.
Btw. Ktos wspomnial o "dzidziusiowym" zapachu. Fuj, nie lubie wlasnei tego zapachu w domach gdzie male dzieci sa
Krysti a ja myslalam ze ty w Irlandii mieszkasz ????Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 12:48
-
PsotkaKotka wrote:
Btw. Ktos wspomnial o "dzidziusiowym" zapachu. Fuj, nie lubie wlasnei tego zapachu w domach gdzie male dzieci
Ja uwielbiam zapach dzidziusiow,swojego to bede wachac non stop:))))))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 12:49
Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Ja uwielbiam zapach dzidziusiow,swojego to bede wachac non stop:))))))))
nic ładniej nie pachnie niż taki bobas zaraz po kąpieli
też będę swojego wąchać bez przerwy
z resztą wszystko co małe ładnie pachnie
szczeniaczki też
Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Oj to ja dziwna jestem bo dla mie jest on okropnie mdly
np. poduszki na psich łapach mają taki bardzo specyficzny zapaszek, dla mnie to cos pomiędzy popcornem, serkiem, ogólnie smrodek
a ja go uwielbiam
i nic na to nie poradzę
najlepszy jest wtedy kiedy pies długo śpi i zagrzeje w pościeli te łapy
mega smrodek, mega cudny
mantissa, Krysti, Lali, mimka84, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja wspominałam o tym zapachu i też go uwielbiam
nic ładniej nie pachnie niż taki bobas zaraz po kąpieli
też będę swojego wąchać bez przerwy
z resztą wszystko co małe ładnie pachnie
szczeniaczki też
-
nick nieaktualnyJa takie buty chcem kupić sobie bo mam problem z wiązaniem juz butów a takie wciągnie na codzień do ścigania mogą być. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1b7a44faed3.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 13:18
mantissa, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz się nie mogę doczekać az mi sofe i fotel przywiozą ahhh jej :)na tym foteliku wygodnie i sofa tez wygodna dupa nie wpada ide jajecznicę zrobić sobie bo mam ochotę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 13:49
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny