Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja ☺ ale dzisiaj naprodukowałyście dużo mimo że niedziela ☺
Mnie przy karmieniu po porodzie brzuch nie bolał tzn nie czułam jak macica się obkurcza więc to nie jest reguła, spokojnie ☺
A co do porodu hmm dzień wcześniej mówiłam ze nigdy nie urodze bo na ktg nic się nie zmieniało, ale następnego dnia o 5:30 odeszły mi wody, po czym obudziłam męża na spokojnie wykąpałam się, zjadłam śniadanie, do końca się spakowałam i dopiero pojechaliśmy do szpitala była coś ok 8 ☺ tam okazało się że skurczy nie mam rozwarcie niewielkie, wiec wypełniłam wszystkie papiery i że mieszkamy 15 min od szpitala mogliśmy jechać do domu i wrócić kolo 12-13 ☺ miałam czas na pisanie na forum, zjedzenie jeszcze czegoś ☺ prysznic i luzik, a skurcze zaczęły mi się jak wychodziliśmy z domu przed 13
Buu obcieło mi wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 14:37
KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeh szkoda gadać, na szczęście poszedł sobie na mecz i mam go z głowy do wieczora
i masz rację Angela89 faceci tak mają i nie widzą swojej winytak czy siak jak nie widzi to ja mu ją pokażę, spokojna głowa
aha i jak też jestem psia mama, kocham rozgrzane łapeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 14:30
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Rudzia Ty jutro wreszcie masz usg,tak?
W tym tygodniu chyba kilka z nas ma szansę dowiedzieć się o płci...ciekawe jak to wyjdzie
noooo !!juz sie nie moge doczekac!
jutro o 13:30 mam usg w szpitalu!
mam nadzieje ze synek pokaze ze jest synkiem
( takie mam przeczucia )
KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja muszę czekać do przyszłego poniedziałku na potwierdzeni płci
A mi w domu wszyscy dokuczają i mówią do małej Antosia :]
Nawet mąż pyta czy Antosia kopie.
Zaraz ja go kopnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 15:54
KasiaKwiatek, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Bryy:) a ją u mamci:) rosolek, królik ahh a teraz w piekarniku piernik:) żyć nie umierać
Wczoraj dostałam 9 wielkich kartonów ubranek i na dziewczynkę i na chłopca:) do północy oglądałam:)
Przed chwilą mama powrozyla mi z obrączki:) oprócz góry która mam wyszło jeszcze dwóch chlopakow:)) fajna zabawa:)
Pozdrawiam i do jutra:)Amy, Krysti, Lali, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny