Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:U nas tego nie pamiętam, albo jeszcze mnie nie było, nie wiem, ale na czerwcówkach to mocno przeżyłam.
Ja innych miesięcy nie śledzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 20:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Co do spania to ja sobie kupiłam jakiś miesiąc temu poduszkę z motherhood nową, tzn użytą raz za 70złnie wyobrażam sobie teraz spać bez niej, jakoś mi niewygodnie. Dzięki niej lepiej też śpi mi się na lewym boku i przestały mnie boleć plecy po nocy
także ja naprawdę gorąco polecam. Byłam sceptycznie nastawiona ale nic a nic nie żałuję zakupu
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dobry wieczór
Co do spania to ja sobie kupiłam jakiś miesiąc temu poduszkę z motherhood nową, tzn użytą raz za 70złnie wyobrażam sobie teraz spać bez niej, jakoś mi niewygodnie. Dzięki niej lepiej też śpi mi się na lewym boku i przestały mnie boleć plecy po nocy
także ja naprawdę gorąco polecam. Byłam sceptycznie nastawiona ale nic a nic nie żałuję zakupu
-
Ida wrote:Musiałabyś się cofnąć do początków. Była Aga89, była Kati86... A kiedy do nas dołączyłaś? Ja jestem od samego początku.
Ja innych miesięcy nie śledzę.Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Tak, widziałam je. Ale normalnie chcą za nie 150 zł!
Dokładnie. Nawet w Smyku jak byłam ostatnio to kosztuję 160zł. Mi sie trafiła mega okazja. Chciałam nawet używaną kupić, bo one mają zdejmowany pokrowiec, który można prać ale trafiła mi się nówka w super cenie. Ogólnie szukaj na allegro może też coś się uda znaleźćIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Była z nami jeszcze Em i Małami. Ja pamiętam, że na początku nie pisałam tu bo co wchodziłam to ktoś się żegnał i mega doła łapałam.
-
ANGELA89 - ja mam cały czas mdłości, a jak zaczęłam II trymestr to zaczęły mi się wymioty. Najgorsze są poranki, dziś np znowu wymiotowałam .. Na szczęście w ciągu dnia mam zazwyczaj spokoj i te najgorsze chwile zdarzają się tylko z rana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam w kinie z moim na filmie bogowie fajny film o profesorze relidze ktory jako pierwszy w Polsce dokonał przeszczepu serca super film polecam
Ja kupiłam tą poduszke do spania tylko prosta jest o jakoś dziwnie mi się spi z nią.Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Kurcze ja to nie wiem skad wy tenproblem ze spaniem macie ;P. A ja ponoc mam duzy brzuch juz (tak twierdzi lekarka) ;P