X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie mogę spać w każdej pozycji, ale z czasem pewnie lewy bok zwycieży bo pamiętam jak było przy pierwszej ciąży. Nie kupowałam natomiast poduszki, pomiędzy kolana wkładałam zwykłą i było ok.

relgh371djw8agni.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No nie do końca niestety... Było kilka strat na początku...
    U nas tego nie pamiętam, albo jeszcze mnie nie było, nie wiem, ale na czerwcówkach to mocno przeżyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 20:10

relgh371djw8agni.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    U nas tego nie pamiętam, albo jeszcze mnie nie było, nie wiem, ale na czerwcówkach to mocno przeżyłam.
    Musiałabyś się cofnąć do początków. Była Aga89, była Kati86... A kiedy do nas dołączyłaś? Ja jestem od samego początku.
    Ja innych miesięcy nie śledzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 20:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida jakoś nie kojarzę... kogo masz na myśli?

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ktoś napisał, że nie idzie na razie na fioletową mimo ciąży bo tam jest "trupiarnia" i tak jakoś niefajnie się poczułam.

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W grudniówkach jakiś czas temu dziewczyna urodziła synka w 24t i mały dzielnie chyba już oddycha sam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 20:13

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamiętam, dołączyłam chyba jakoś ok. 7-8 tygodnia.

relgh371djw8agni.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    W grudniówkach dziewczyna urodziła synka w 24t i mały dzielnie chyba już oddycha sam
    Tak, znana chyba wszystkim kaarolaa ;)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluszek naprawdę zasługuje na medal.

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no rzeczywiście ja dołączyłam na początku wrześnie i wszystkiego nie doczytywałam wstecz. Szkoda bardzo takich nieszczęśliwych zakończeń :/

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)

Co do spania to ja sobie kupiłam jakiś miesiąc temu poduszkę z motherhood nową, tzn użytą raz za 70zł :D nie wyobrażam sobie teraz spać bez niej, jakoś mi niewygodnie. Dzięki niej lepiej też śpi mi się na lewym boku i przestały mnie boleć plecy po nocy :) także ja naprawdę gorąco polecam. Byłam sceptycznie nastawiona ale nic a nic nie żałuję zakupu :)

mimka84 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dobry wieczór :)

Co do spania to ja sobie kupiłam jakiś miesiąc temu poduszkę z motherhood nową, tzn użytą raz za 70zł :D nie wyobrażam sobie teraz spać bez niej, jakoś mi niewygodnie. Dzięki niej lepiej też śpi mi się na lewym boku i przestały mnie boleć plecy po nocy :) także ja naprawdę gorąco polecam. Byłam sceptycznie nastawiona ale nic a nic nie żałuję zakupu :)
    Tak, widziałam je. Ale normalnie chcą za nie 150 zł!

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Musiałabyś się cofnąć do początków. Była Aga89, była Kati86... A kiedy do nas dołączyłaś? Ja jestem od samego początku.
    Ja innych miesięcy nie śledzę.
    Była z nami jeszcze Em i Małami. Ja pamiętam, że na początku nie pisałam tu bo co wchodziłam to ktoś się żegnał i mega doła łapałam.

Ida lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Tak, widziałam je. Ale normalnie chcą za nie 150 zł!

Dokładnie. Nawet w Smyku jak byłam ostatnio to kosztuję 160zł. Mi sie trafiła mega okazja. Chciałam nawet używaną kupić, bo one mają zdejmowany pokrowiec, który można prać ale trafiła mi się nówka w super cenie. Ogólnie szukaj na allegro może też coś się uda znaleźć

Ida lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zbytnio szybko pochwaliłam że mdłości sobie ode mnie poszły niestety już 2 razy. A już dłuższy czas miałam spokój. Ogólnie czuje się dziś jakoś nie jakoś boli mnie kark przez to cała głowa daje mi do vivatu.

• Ida Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Była z nami jeszcze Em i Małami. Ja pamiętam, że na początku nie pisałam tu bo co wchodziłam to ktoś się żegnał i mega doła łapałam.
    Dokładnie, zapomniałam o dziewczynach. Miejmy nadzieję że ich maluchy będą tylko trochę młodsze od naszych...

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANGELA89 - ja mam cały czas mdłości, a jak zaczęłam II trymestr to zaczęły mi się wymioty. Najgorsze są poranki, dziś np znowu wymiotowałam .. Na szczęście w ciągu dnia mam zazwyczaj spokoj i te najgorsze chwile zdarzają się tylko z rana

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ja miałam cichą nadzieje że mi przeszło, mi mdłości towarzyszyły prawie od początku. Miałam spokój ale dziś powróciły.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam w kinie z moim na filmie bogowie fajny film o profesorze relidze ktory jako pierwszy w Polsce dokonał przeszczepu serca super film polecam
    Ja kupiłam tą poduszke do spania tylko prosta jest o jakoś dziwnie mi się spi z nią.

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Kurcze ja to nie wiem skad wy tenproblem ze spaniem macie ;P. A ja ponoc mam duzy brzuch juz (tak twierdzi lekarka) ;P
    Ja nie mam problemu ze spaniem śpię jak susel a najśmieszniejsze ze kupiłam tą poduszkę do spania i jakoś mi się z nią nie spi za idealnie :/

‹‹ 672 673 674 675 676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ