Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krysti - najlepsze są poduszki w ksztalcie litery C. Na nich się śpi super wygodnie
Angela - ja dziś znowu dzień zaczęłam od wymiotów .. Ehh taki już urok mojego synka, że męczy mamusię -
Witam!
Ja też miałam obawy przejścia z "różowej strony" na "fioletową". W końcu przeszłam, nie warto było kusić los, by tam dłużej zostać
Krysti, nareszcie ktoś pisze o imieniu Mirella - ja od kilku lat zapowiadałam wszystkim, że moja córeczka to bedzie mała Mirelka. Z początku nikt nie pochwalał decyzji, bo "nie ma takiego imienia". Jak już wszyscy się oswoili i zaakceptowali Mirelkę, to mi się odmieniło hehe ;P
A ja tak się cieszyłam, że mnie żadne mdłości nie męczyły, to wczoraj zaatakowały ;( Mam nadzieję, że to po bigosie teściowej a nie przez maluszka)
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Hej
Witam się z Wami dzisiaj niewyspana strasznie, śniły mi się jakieś dziwne rzeczy, obudziłam się o 5 i już nie mogłam zasnąć. Rozmawiałyście wcześniej o poduchach - ja bez swojej nie zasnę, nawet jak się obudzę w nocy bez niej to kręgosłup boli i jest mi niewygodnie także polecam. Ja mam takigo dużego rogala w kształcie litery C
Fasia, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Hej
Witam się z Wami dzisiaj niewyspana strasznie, śniły mi się jakieś dziwne rzeczy, obudziłam się o 5 i już nie mogłam zasnąć. Rozmawiałyście wcześniej o poduchach - ja bez swojej nie zasnę, nawet jak się obudzę w nocy bez niej to kręgosłup boli i jest mi niewygodnie także polecam. Ja mam takigo dużego rogala w kształcie litery C
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Witam!
Ja też miałam obawy przejścia z "różowej strony" na "fioletową". W końcu przeszłam, nie warto było kusić los, by tam dłużej zostać
Krysti, nareszcie ktoś pisze o imieniu Mirella - ja od kilku lat zapowiadałam wszystkim, że moja córeczka to bedzie mała Mirelka. Z początku nikt nie pochwalał decyzji, bo "nie ma takiego imienia". Jak już wszyscy się oswoili i zaakceptowali Mirelkę, to mi się odmieniło hehe ;P
A ja tak się cieszyłam, że mnie żadne mdłości nie męczyły, to wczoraj zaatakowały ;( Mam nadzieję, że to po bigosie teściowej a nie przez maluszka)
-
Angela89 wrote:Fasia ja miałam cichą nadzieje że mi przeszło, mi mdłości towarzyszyły prawie od początku. Miałam spokój ale dziś powróciły.
Nooo ja dzisiaj zjadłam wlaśnie trzecie śniadanie. Dwa poprzednie zwróciłam, glowa mi pęka. Zastanawiam sie czy nie zadzwonić do pracy, że nie przyjdę. Czuje się okropnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Nooo ja dzisiaj zjadłam wlaśnie trzecie śniadanie. Dwa poprzednie zwróciłam, glowa mi pęka. Zastanawiam sie czy nie zadzwonić do pracy, że nie przyjdę. Czuje się okropnie
-
Krysti, bo suwaczki pokazują pełne skończone tygodnie
Ty za dwa dni zaczynasz 19tydzien
ADK no to witam w klubie .. ja odwiedzałam wc tylko raz ale łeb też mi pękazadzwoń, nie ma sensu się meczyć, bo w pracy na pewno nie poczujesz się lepiej także moim zdaniem powinnas zostać i odpocząć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:15
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Mnie w sobotę mały kopnął ze 3 razy tak porządnie ale wczoraj był spokojny, takie delikatne puknięcia czułam
Fajnie już tak czuć że z dzieckiem wszystko ok
fajne uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:18
-
nick nieaktualnyWItam się.
Nie śpię od 24tzn do drugiej spałam może po 15 min i się budziłam. Od 2 do 4.30 w ogóle a o 5 budzik!!!
Ciekawy dzień się w pracy zapowiada. Padnę jak mucha dzisiaj
Coraz poważniej zaczynam myśleć o AntoninieCHyba mi odwala?? Może mąż wybije mi z głowy? Zresztą sam tak na Małą woła, wiedziałam, że jak całą rodzina będzie wołać Antosia to i mnie się w dupie poprzewraca
-
nick nieaktualnyKobiety mam pytanie do was bo ostatnio podemną wypriwadzili się ludzie i jakos od trzech dni swieci tam się swiatło i są jak by dzwi wyłamane ,Boje się nirmalnie po schodach schidzic bobnie mam pojecia co w tym mieszkaniu mize być lub kto przebywać ,postanowilam z moim ze jak juz z pracy wróci by po pristu zadzwonic na policje o poinformować by prxyjechali i to sprawdzili .Ja to jestem taka bojąca dupa kuźwa wszystko mnie przeraza jak widzę ze cis nie hallo jest zwlaszcza ze nikt z sasiadów nie zglosił tego więc my musimy dla bezpieczeństwa ,bo roznie moze byc czy jaki bezdomny albo jakis bandyta ! Ah jej dzwi zamklam na dwa spusty bo kuzwa jak ja się nie za interesuje to nikt .Po za tym Aberdeen jest tez miastem przestępczym i nie jest bezpieczne .
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:WItam się.
Nie śpię od 24tzn do drugiej spałam może po 15 min i się budziłam. Od 2 do 4.30 w ogóle a o 5 budzik!!!
Ciekawy dzień się w pracy zapowiada. Padnę jak mucha dzisiaj
Coraz poważniej zaczynam myśleć o AntoninieCHyba mi odwala?? Może mąż wybije mi z głowy? Zresztą sam tak na Małą woła, wiedziałam, że jak całą rodzina będzie wołać Antosia to i mnie się w dupie poprzewraca
Hej. Ja miałam takie noce na początku jak nie miałam poduszki do spania i nie łykałam magnezu, na szczęście minęły. Oby i u Ciebie to był jednorazowy wybryk.
Antonina jest cudowna ! Już to chyba pisałamMała Tosia
Podejrzewam, że skoro mąż tak do niej mówi to raczej Ci jej z głowy nie wybije
mnie się podoba. Jest bardziej popularne niż Ada ale oba imiona są śliczne
zobaczysz jak się urodzi czy to Ada czy Tośka
-
nick nieaktualny