X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze podobają mi się imiona dla dziewczynki :) Matylda ,Inga ,Kaja,Adela,Marika,Liwia,Mirella,Nel,Kora.

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti - najlepsze są poduszki w ksztalcie litery C. Na nich się śpi super wygodnie

Angela - ja dziś znowu dzień zaczęłam od wymiotów .. Ehh taki już urok mojego synka, że męczy mamusię :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

Ja też miałam obawy przejścia z "różowej strony" na "fioletową". W końcu przeszłam, nie warto było kusić los, by tam dłużej zostać ;)

Krysti, nareszcie ktoś pisze o imieniu Mirella - ja od kilku lat zapowiadałam wszystkim, że moja córeczka to bedzie mała Mirelka. Z początku nikt nie pochwalał decyzji, bo "nie ma takiego imienia". Jak już wszyscy się oswoili i zaakceptowali Mirelkę, to mi się odmieniło hehe ;P

A ja tak się cieszyłam, że mnie żadne mdłości nie męczyły, to wczoraj zaatakowały ;( Mam nadzieję, że to po bigosie teściowej a nie przez maluszka ;))

Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Witam się z Wami dzisiaj niewyspana strasznie, śniły mi się jakieś dziwne rzeczy, obudziłam się o 5 i już nie mogłam zasnąć. Rozmawiałyście wcześniej o poduchach - ja bez swojej nie zasnę, nawet jak się obudzę w nocy bez niej to kręgosłup boli i jest mi niewygodnie także polecam. Ja mam takigo dużego rogala w kształcie litery C

Fasia, Lali lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie witam w 18 tygodniu :)))

Amy, Lali, Bambi85, Angela89 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A ja sie witam w 18 tygodniu :)))
    A czemu na suwaczku masz 17 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Hej :) Witam się z Wami dzisiaj niewyspana strasznie, śniły mi się jakieś dziwne rzeczy, obudziłam się o 5 i już nie mogłam zasnąć. Rozmawiałyście wcześniej o poduchach - ja bez swojej nie zasnę, nawet jak się obudzę w nocy bez niej to kręgosłup boli i jest mi niewygodnie także polecam. Ja mam takigo dużego rogala w kształcie litery C
    Ja mam prostą i powoli juz się przyzwyczajam wczoraj pierwsza noc z nią dziwna byla ale druga juz lepiej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Witam!

Ja też miałam obawy przejścia z "różowej strony" na "fioletową". W końcu przeszłam, nie warto było kusić los, by tam dłużej zostać ;)

Krysti, nareszcie ktoś pisze o imieniu Mirella - ja od kilku lat zapowiadałam wszystkim, że moja córeczka to bedzie mała Mirelka. Z początku nikt nie pochwalał decyzji, bo "nie ma takiego imienia". Jak już wszyscy się oswoili i zaakceptowali Mirelkę, to mi się odmieniło hehe ;P

A ja tak się cieszyłam, że mnie żadne mdłości nie męczyły, to wczoraj zaatakowały ;( Mam nadzieję, że to po bigosie teściowej a nie przez maluszka ;))
    Mi się Mirelka podoba ładne imię :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Fasia ja miałam cichą nadzieje że mi przeszło, mi mdłości towarzyszyły prawie od początku. Miałam spokój ale dziś powróciły.

Nooo ja dzisiaj zjadłam wlaśnie trzecie śniadanie. Dwa poprzednie zwróciłam, glowa mi pęka. Zastanawiam sie czy nie zadzwonić do pracy, że nie przyjdę. Czuje się okropnie :(

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzidzia mnie kopie :) fajne uczucie czuje coraz częsciej nad ranem i wieczorem

Klaudia90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Nooo ja dzisiaj zjadłam wlaśnie trzecie śniadanie. Dwa poprzednie zwróciłam, glowa mi pęka. Zastanawiam sie czy nie zadzwonić do pracy, że nie przyjdę. Czuje się okropnie :(
    Lepiej odpuśc sobie prace dziś bo się zaprawisz gdzie jeszcze wykuruj się jak się zle czujesz ja bym nie szła do roboty.

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, bo suwaczki pokazują pełne skończone tygodnie :) Ty za dwa dni zaczynasz 19tydzien

ADK no to witam w klubie .. ja odwiedzałam wc tylko raz ale łeb też mi pęka :( zadzwoń, nie ma sensu się meczyć, bo w pracy na pewno nie poczujesz się lepiej także moim zdaniem powinnas zostać i odpocząć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:15

Krysti lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w sobotę mały kopnął ze 3 razy tak porządnie ale wczoraj był spokojny, takie delikatne puknięcia czułam :) Fajnie już tak czuć że z dzieckiem wszystko ok :)

Krysti, Klaudia90 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Mnie w sobotę mały kopnął ze 3 razy tak porządnie ale wczoraj był spokojny, takie delikatne puknięcia czułam :) Fajnie już tak czuć że z dzieckiem wszystko ok :)
    Super umnie tez nie są to kopniaki a puknięcia takie czuje jak się wierci czuje na środku :D fajne uczucie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItam się.
    Nie śpię od 24 :/ tzn do drugiej spałam może po 15 min i się budziłam. Od 2 do 4.30 w ogóle a o 5 budzik!!!
    Ciekawy dzień się w pracy zapowiada. Padnę jak mucha dzisiaj :(

Coraz poważniej zaczynam myśleć o Antoninie :P CHyba mi odwala?? Może mąż wybije mi z głowy? Zresztą sam tak na Małą woła, wiedziałam, że jak całą rodzina będzie wołać Antosia to i mnie się w dupie poprzewraca :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety mam pytanie do was bo ostatnio podemną wypriwadzili się ludzie i jakos od trzech dni swieci tam się swiatło i są jak by dzwi wyłamane ,Boje się nirmalnie po schodach schidzic bobnie mam pojecia co w tym mieszkaniu mize być lub kto przebywać ,postanowilam z moim ze jak juz z pracy wróci by po pristu zadzwonic na policje o poinformować by prxyjechali i to sprawdzili .Ja to jestem taka bojąca dupa kuźwa wszystko mnie przeraza jak widzę ze cis nie hallo jest zwlaszcza ze nikt z sasiadów nie zglosił tego więc my musimy dla bezpieczeństwa ,bo roznie moze byc czy jaki bezdomny albo jakis bandyta ! Ah jej dzwi zamklam na dwa spusty bo kuzwa jak ja się nie za interesuje to nikt .Po za tym Aberdeen jest tez miastem przestępczym i nie jest bezpieczne .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zresztą są kamery tu Policyjne i sprawdzą monitoring z poprzedniego tygodnia bo to stalo się w tamtym tyg !takze sprawdzą kamera jest na moj chodnik doslownie i widac kto wchidzi do klatki .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    WItam się.
    Nie śpię od 24 :/ tzn do drugiej spałam może po 15 min i się budziłam. Od 2 do 4.30 w ogóle a o 5 budzik!!!
    Ciekawy dzień się w pracy zapowiada. Padnę jak mucha dzisiaj :(

Coraz poważniej zaczynam myśleć o Antoninie :P CHyba mi odwala?? Może mąż wybije mi z głowy? Zresztą sam tak na Małą woła, wiedziałam, że jak całą rodzina będzie wołać Antosia to i mnie się w dupie poprzewraca :(

Hej. Ja miałam takie noce na początku jak nie miałam poduszki do spania i nie łykałam magnezu, na szczęście minęły. Oby i u Ciebie to był jednorazowy wybryk.
    Antonina jest cudowna ! Już to chyba pisałam :D Mała Tosia <3 Podejrzewam, że skoro mąż tak do niej mówi to raczej Ci jej z głowy nie wybije :D mnie się podoba. Jest bardziej popularne niż Ada ale oba imiona są śliczne :) zobaczysz jak się urodzi czy to Ada czy Tośka :D

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się Inga podoba tez :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas albo Tomek albo Wojtuś

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 673 674 675 676 677 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ