Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Jesli mezowi sie nic nie zmieni i jesli corce nie wyrosl siusiak to nasze dziecko bedzie jedyne o takim imieniu w calej szkole (przez 6 lat mojej pracy ani jednego takiego nie bylo)
AMY nie daj sobie:) nie pozwól aby rodzina wchodziła Ci na głowę
jeśli Cię to bardzo irytuje jak zwracają się do Twojej córki to powiedz że nie życzysz sobie tego tym bardziej że sama nie wiesz jeszcze jak będzie z imieniem, albo że będzie Ada i tak mają się do niej zwracać
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:czyli jakie bo mi chyba coś umknęło:D?
AMY nie daj sobie:) nie pozwól aby rodzina wchodziła Ci na głowę
jeśli Cię to bardzo irytuje jak zwracają się do Twojej córki to powiedz że nie życzysz sobie tego tym bardziej że sama nie wiesz jeszcze jak będzie z imieniem, albo że będzie Ada i tak mają się do niej zwracać
Zwracam uwagę, i mama mówi że jak juz lekarz potwierdzi płeć to będzie mówić ADAa męża fikam i jak mu mówię, że skoro tak nazywa to takie dam imię, to się szybko wycofuje
U mnie w domu na szczęście nic nie mówią, nie nazywają, czekają aż podejmę decyzję jak mała się już urodziWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:56
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:SHIMMER - przypomnij imię, bo ja sklerotyczka ..
RUDZIA - to Twoje dziecko więc Tobie ma się imię podobać. Wg mnie Theodore jest super! mały Theoa rodzice przywykną. Pamiętam jak mój brat mieszkający w Anglii powiedział, że będzie mieć syna Alana. Mój tato aż zaniemówił .. no a teraz jest Alanek i wszyscy przywykli i to takie normalne imię jest
Taaak ja wiemtylko jesli nie mozna liczyc na opinie " drugiej polowki" to pyta sie o opinie innych osob
nie chce sie wyglupic i nie chce zeby dziecko pozniej cierpialo z powodu imienia
-
Rudzia wrote:Boze Fasia nie poznalam Cie
HeheBrak grzywki (bo mi się wczoraj głowy nie chciało myć więc spiełam
) i okularów (w restauracji zawsze je zdejmuję jak jem
) i od razu inaczej
Mąż mnie zabrał wieczorkiem na jedzonko więc się cieszyłam jak głupek, bo ostatnio nie mamy czasu na takie wyjścia
A zdjęcie zrobił, bo uznał, że ślicznie wyglądam
ślepy jakiś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:13
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Amy to teściową w takim razie pogoń
rodzina z Twojej strony widzę że się fajnie zachowała:)
a u mnie rodzinka coraz bardziej przekonana że chcemy niespodziankę do porodu:D
ale jaja:D podoba mi sie ich tok myslenia:)
przynajmniej nie beda mnie o płeć męczyć -
Fasia wrote:Hehe
Brak grzywki (bo mi się wczoraj głowy nie chciało myć więc spiełam
) i okularów (w restauracji zawsze je zdejmuję jak jem
) i od razu inaczej
Mąż mnie zabrał wieczorkiem na jedzonko więc się cieszyłam jak głupek, bo ostatnio nie mamy czasu na takie wyjścia
A zdjęcie zrobił, bo uznał, że ślicznie wyglądam
ślepy jakiś
Bardzooo ladnie wygladalasi nie masz slepego meza
hihi
-
Rudzia wrote:Taaak ja wiem
tylko jesli nie mozna liczyc na opinie " drugiej polowki" to pyta sie o opinie innych osob
nie chce sie wyglupic i nie chce zeby dziecko pozniej cierpialo z powodu imienia
Wiesz co, jak urodzisz to będziesz wiedziała jakie imię pasuje najlepiej do Twojego dziecka. Moim rodzicom też imię Alan sie wogole nie podobało ale teraz nikt nie może sobie wyobrazić żeby mój syn miał inne imię. Theo jest super a Ty jako mama najlepiej wybierzeszRudzia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Robotka i bardzo dobrze, nie dajmy się zwariować
Łeeeeeeb mi pęęęęęka !!
Łącze się z Toba w bólu!!!! Już mnie nie mdli na szczęście, chociaż tyle. Ale ja oczywiście jestem nienormalna, nie potrafię zadzwonić że nie przyjdę. Więc leżę jeszcze na kanapie i się biję z myślami - iść nie iść. Chociaż dobrze wiem, że i tak pójdę. -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Amy to teściową w takim razie pogoń
rodzina z Twojej strony widzę że się fajnie zachowała:)
a u mnie rodzinka coraz bardziej przekonana że chcemy niespodziankę do porodu:D
ale jaja:D podoba mi sie ich tok myslenia:)
przynajmniej nie beda mnie o płeć męczyćOstatnią dziewczynką byłą córka mojej teściowej a ma już 21 lat
więc wsio dawno
I ona się tak raduje na tą dziewczynkę, że już ją nazwałą po swojemunawet mi to nie przeszkadzało ale mnie to imię zaczyna wchodzić w głowę i to mnie już wkurwia, że nazwałam już w sercu dziecko, a Antosią mi teraz gdzieś po tej głowie niepotrzebnie krąży
Ja z drugim też nie powiem co będzie i niech myślą że chcemy niespodziankę -
Rudzia wrote:Bardzooo ladnie wygladalas
i nie masz slepego meza
hihi
Dziękuję))
A co do imienia to my też pytamy rodzinę i najbliższych znajomych co sądzą o danym imieniu. Wiadomo, że sami wybierzemy ale masz rację, że opinia innych jest ważna, zawsze jakieś sugestie się weźmie pod uwagęRudzia lubi tę wiadomość
-
RUDZIA zobaczysz swoje zdziwienie na usg jak Twój maluszek już wcale taki malutki nie będzie
pomacha Ci rączkami i nóżkami
) Myśl pozytywnie!
ADK - Tobie przeszło a mnie zaczyna mulić ... idę coś zjeść i chyba wezmę tabletkę, bo ból zaczyna się rozkręcać a tu dopiero 9 rano ..
Jeśli czujesz, że dasz radę to idź ale uważam, że nie ma sensu się męczyć. Masz prawo czasem się gorzej czuć i nie mieć ochoty iść do pracy. Na pewno zrozumiejąRudzia lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Mi się ostatnio coraz bardziej chce zostać chociaż na kilka dni w domu, bunt mam jakiś chyba
Ale nie ma mnie kto zastąpić w firmie więc staram się trzymać
No wlaśnie ja mam skrupuły bo siedzę w biurze sama i jak nie pójdę i nie otworzę to ani poczty nikt nie przyjmie ani klientów nie wpuści. Jakoś dam.radę. Najwyżej zrobię swoje i poproszę o resztę dnia wolnego. Na szczęście już zaraz długi weekend!!!! -
Fasia bo Ty jestes wyjatkowo ladna. Mowie serio
Tez nie chce dziecka skrzywdzic imieniem ale Bog mi swiadkiem, ze o ile dla chlopca mam imie normalne, ktore mi sie bardzi podoba (Szymon Jan) o tyle dla dziewczynki nie podoba mi sie nicserio nic
i maz zadecydowal ze dostanie imie po mojej Mamie czyli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:36
Fasia lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:No wlaśnie ja mam skrupuły bo siedzę w biurze sama i jak nie pójdę i nie otworzę to ani poczty nikt nie przyjmie ani klientów nie wpuści. Jakoś dam.radę. Najwyżej zrobię swoje i poproszę o resztę dnia wolnego. Na szczęście już zaraz długi weekend!!!!
Ja też się pocieszam że długi weekend teraz