X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seweryn tez ładne dla chłopca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Hej. Ja miałam takie noce na początku jak nie miałam poduszki do spania i nie łykałam magnezu, na szczęście minęły. Oby i u Ciebie to był jednorazowy wybryk.
    Antonina jest cudowna ! Już to chyba pisałam :D Mała Tosia <3 Podejrzewam, że skoro mąż tak do niej mówi to raczej Ci jej z głowy nie wybije :D mnie się podoba. Jest bardziej popularne niż Ada ale oba imiona są śliczne :) zobaczysz jak się urodzi czy to Ada czy Tośka :D
    Tak tak :D dyskutowałyśmy niedawno o Antoninie.
    Właśnie męża ciężko wyczaić - bo ja go pytam Antośkę chcesz ? a on - nieee, Adę. Ale moja teściowa się tak napaliła na Antośkę że cały czas mówi... za rok na święta będzie nas już tyle w domu ( ma 4 dzieci dwoje po ślubie i dwoje jeszcze wolnych formalnie, ale w zwiazkach) o i jeszcze Antosia między nogami będzie się plątać ;) I tak cały czas ta Antosia się przewala, chociaż mama mówi, ze jak juz lekarz potwierdzi płeć będzie mówiła Ada :P a teraz wszyscy mnei tylko denerwują, ale ja już zaczynam przywykać do Antosi też ;P

A co do spania to jednorazowy - bo najpierw obudzilam sie o 12 bo myslalam ze maz szybko wroci ale on poszedł pić z kolegami - tak czekalam do 2 a jak po 2 przylazll to sie rozbudziłam i już po spaniu było bo taka bylam na niego wkurwiona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:29

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry:)
    witam w ten ciepły poranek:)
    Mimka cpytałaś o usg ze starszakiem:)
    ja byłam z moją 6 latką 2 miesiące temu i lekarz był przemiły dla nas:) młoda myślałam że się posika jak zobaczyła że ten mały dzidziuś się rusza:) tak że śmiało możesz iść z synem:)

co do poduszki to czasem jak mojego nie ma bo jest na służbie i śpimy z młodą na dole przy kominku to ona już nawet mnie nie pyta tylko jak znosi nasze pościele na dół(sama znosi bo dla niej spanie z mamą w wielkim łóżku to nagroda i sama się pali do rozścielania:) to przynosi mi rogala:) ja bez niego spać nie umiem, podtrzymuje mi dobrze biodro, i ogólnie jakoś tak lepiej, kiedyś spałam u mamy bez niego to nie wyspałam się w ogóle.
    tak że polecam tym które mają problemy ze spaniem:)

Krysti ale straszne to co piszesz, oby to nie było nic złego tym pustym mieszkaniem

AMY Antośka??:) toż to co druga będzie Antośka w piaskownicy:P a tak serio to rzeczywiście masz babo dylemat:) na szczęście ostatnie zdanie należy do Ciebie:) o przepraszam-do tatusia:D bo to on będzie rejestrował w urzędzie:D hihi;)

mimka84 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

AMY Antośka??:) toż to co druga będzie Antośka w piaskownicy:P a tak serio to rzeczywiście masz babo dylemat:) na szczęście ostatnie zdanie należy do Ciebie:) o przepraszam-do tatusia:D bo to on będzie rejestrował w urzędzie:D hihi;)
    No ja tak mówię, że zawołam Antosia i co druga w piaskownicy się podniesie :P
    A oni mnie tak włąśnie wszyscy wkurwiają, bo widzą że mnei to irytuje

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBOTKA - Kasia też była co druga w piaskownicy i jakoś żyjemy :P Mnie to jakoś aż tak bardzo nie przeszkadza, że imię jest bardzo popularne. Jeśli komuś się mega podoba lub ma inne powody dla których chce tak nazwać swojego potomka to ja jestem za :) AMY zobaczy jak się mała urodzi :) a najlepiej jak się na usg okaże, że to jednak nie Ada ani Tośka :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    No ja tak mówię, że zawołam Antosia i co druga w piaskownicy się podniesie :P
    A oni mnie tak włąśnie wszyscy wkurwiają, bo widzą że mnei to irytuje

Tak jak u mnie mama wymyśliła sobie że będzie Jaś i cały czas woła do małego Jaś chociaż jej mówię że jasia na pewno nie będzie, przejdzie im jak się małe urodza :)

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Tak jak u mnie mama wymyśliła sobie że będzie Jaś i cały czas woła do małego Jaś chociaż jej mówię że jasia na pewno nie będzie, przejdzie im jak się małe urodza :)

MAM nadzieję!! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dzień dobry:)
    witam w ten ciepły poranek:)
    Mimka cpytałaś o usg ze starszakiem:)
    ja byłam z moją 6 latką 2 miesiące temu i lekarz był przemiły dla nas:) młoda myślałam że się posika jak zobaczyła że ten mały dzidziuś się rusza:) tak że śmiało możesz iść z synem:)

co do poduszki to czasem jak mojego nie ma bo jest na służbie i śpimy z młodą na dole przy kominku to ona już nawet mnie nie pyta tylko jak znosi nasze pościele na dół(sama znosi bo dla niej spanie z mamą w wielkim łóżku to nagroda i sama się pali do rozścielania:) to przynosi mi rogala:) ja bez niego spać nie umiem, podtrzymuje mi dobrze biodro, i ogólnie jakoś tak lepiej, kiedyś spałam u mamy bez niego to nie wyspałam się w ogóle.
    tak że polecam tym które mają problemy ze spaniem:)

Krysti ale straszne to co piszesz, oby to nie było nic złego tym pustym mieszkaniem

Ooo Robotka myslę ze nic zlego tam nie będzie ale lepiej sprawdzić ,poczekam na mojego jak z pracy wróci i zadzwoni Na policje i sprawdzą co tam się stalo i dlaczego dzwi wylamane wypchnięte choc przymkniete ale nie są zamknięte .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    ROBOTKA - Kasia też była co druga w piaskownicy i jakoś żyjemy :P Mnie to jakoś aż tak bardzo nie przeszkadza, że imię jest bardzo popularne. Jeśli komuś się mega podoba lub ma inne powody dla których chce tak nazwać swojego potomka to ja jestem za :) AMY zobaczy jak się mała urodzi :) a najlepiej jak się na usg okaże, że to jednak nie Ada ani Tośka :D
    Jakby się pokazało że Nie Antosią ani Ada to mam nadzieję, że będzie z górki :D mimo że ja już przywykłam do CÓRKI!!! :P

liloe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Zresztą są kamery tu Policyjne i sprawdzą monitoring z poprzedniego tygodnia bo to stalo się w tamtym tyg !takze sprawdzą kamera jest na moj chodnik doslownie i widac kto wchidzi do klatki .
    w tamtym tygodniu się to stało i nikt nie zareagował?? ja bym od razu na policje dzwoniła albo bym zapukała zapytać czy wszystko okej

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To juz dzisiaj!!!!! <3 <3 <3 niedlugo spotkanie z moim Maluszkiem!! :)

Dzien dobry tak w ogole :*

Amy, Fasia, Robotka1, Lali, shimmer_lip, Bambi85, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Justinka, Angela89, Krysti lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    To juz dzisiaj!!!!! <3 <3 <3 niedlugo spotkanie z moim Maluszkiem!! :)

Dzien dobry tak w ogole :*

Powodzenia na USG :) jak będziesz już po, to napisz co i jak :)))

Rudzia lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha ale ja sobie żartuję:) przez weekend własnie was podczytywałam i była dośc żwawa dyskusja że jest pełno jakichś tam powtarzających się imion i chyba właśnie Amy pisała że wolałaby powtórek uniknąć:D
    i tak mi się przypomniało to napisałam:)
    ja oczywiście też tak jak Ty Fasiu na to uwagi nie zwracam:)jeśli ma mi się podobać to własnie nazwę też swoje dziecko jak większość tych z piaskownicy:D

Amy lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka i bardzo dobrze, nie dajmy się zwariować :P :P :P

Łeeeeeeb mi pęęęęęka !! :(

Robotka1 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze tu :-) wszystkim Sylwiom sto lat :-D

Fasia, KasiaKwiatek, Lwica lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    haha ale ja sobie żartuję:) przez weekend własnie was podczytywałam i była dośc żwawa dyskusja że jest pełno jakichś tam powtarzających się imion i chyba właśnie Amy pisała że wolałaby powtórek uniknąć:D
    i tak mi się przypomniało to napisałam:)
    ja oczywiście też tak jak Ty Fasiu na to uwagi nie zwracam:)jeśli ma mi się podobać to własnie nazwę też swoje dziecko jak większość tych z piaskownicy:D

BO CHCĘ !!! Rodzina mnie wkurwia!! Wszyscy dokoła wołają Antosia i weź niech ci nie wejdzie w głowę :(
    DOpiero się z Olgi wyleczyłam. Ada na pewno zostanie, ale myślę o dziecku jak o Antosi teraz, przez te ich gadania :(

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli mezowi sie nic nie zmieni i jesli corce nie wyrosl siusiak to nasze dziecko bedzie jedyne o takim imieniu w calej szkole (przez 6 lat mojej pracy ani jednego takiego nie bylo) :-D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dla synka nie mam imienia jednak :( moj tata powiedzial ze Theodore na pewno nie bedzie bo jak to w ogole brzmi :( ehh wiec mam znowu problem :P

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Jesli mezowi sie nic nie zmieni i jesli corce nie wyrosl siusiak to nasze dziecko bedzie jedyne o takim imieniu w calej szkole (przez 6 lat mojej pracy ani jednego takiego nie bylo) :-D

tzn jakie? :)

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SHIMMER - przypomnij imię, bo ja sklerotyczka ..

RUDZIA - to Twoje dziecko więc Tobie ma się imię podobać. Wg mnie Theodore jest super! mały Theo :) a rodzice przywykną. Pamiętam jak mój brat mieszkający w Anglii powiedział, że będzie mieć syna Alana. Mój tato aż zaniemówił .. no a teraz jest Alanek i wszyscy przywykli i to takie normalne imię jest :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ