Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:hehe, my też na obiedzie w mieście byliśmy
wszamałam kaczkę pyszną i rosołek
a teraz czekolada i herbatka, maz pojechal na spotkanie, a ja mu sushi robie
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Ja rzyganie zamieniłam na zgagę
i chyba zgaga gorsza
ale w sumie nie mam jej codziennie na całe szczęście
a rzygałam non stop przez 2 miesiące - obrzydziło mi to skutecznie ciąże
I ja też miałam dość ciąży na początku, kiedy były mdłości i wymioty, także Ci się nie dziwię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Tak, prywatnie, mały bardzo by chciał wejść z nami i zobaczyć, a przecież to przez brzuch więc w sumie ja nie mam się czego wstydzić.
To na pewno się zgodzi
Ja też robię prywatnie i pamiętam jak byłam na prenatalnym to jedna babka wyszła z gabinetu z mężem i dziecmi -
nick nieaktualnyjasne Mimka na pewno się zgodzi a synek tylko zyska bo łatwiej będzie mu sobie wyobrazić, że mama ma w brzuszku dzidziusia
co do poduchy ja też nie kupowałam specjalnie bo drogie są, dostałam od koleżanki, w poprzednich ciążach wspomagałam się kołdrą i jaśkami między nogami, ale tak zdecydowanie łatwiej -
Ida wrote:Dziewczyny, jakie poduszki polecacie do spania? Chodzi mi o takiego banana, którego można włożyć między nogi i podeprzeć kręgosłup.
Ja kupiłam ostatnio poduchę rogala 190cm na allegro - ok 70zł z przesyłką. Wzięłam z wypełnieniem hipoalergicznym, silikonowym, bo podobno kulki styropianowe mają chemiczny zapach. Ostatnio w gościach spałam bez żadnych poduch i nie umiałam się odnaleźć -
nick nieaktualny