Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. W sobotę byłam na dyżurze mojego lekarza w szpitalu na USG i będzie to chłopiec. Wypiął nam dupkę i wszystko ładnie pokazał:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3191191e24f0.jpg
Tyle z szczęśliwych wiadomości.
Poza tym małż zostawił mnie na 3 tygodnie, wysłali go z pracy w delegację do Szczecina. Przenoszę się do rodziców bo nie lubię być sama. Może w weekend odwiedzę Pomorze Zachodnie jeśli znajomy zdecyduje się pojechać ze mną. Sama troszkę się boję bo to aż 500 km.
Od wczoraj zauważyłam na papierze jakieś niewielkie jasno brązowe ślady. Jak wkładam luteinę to szyjka jest czysta i nie mam pojęcia skąd te ślady. Macie jakiś pomysł. To są maleńkie drobinki ale jednak są.sylvia007, Amy, Fasia, Krysti, Robotka1, Klaudia90, Lwica, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Tez widziałam takie kartki
ładne i tez myślałam żeby tak zrobi do najbliższych ale chyba nie będę miała na to czasu; zreszta u nas w rodzinie poczta pantoflowa swietnie i prężnie działa więc chyba ta bedzie szybsza niż kartki:))
FASIA ja tez 1go listopada poczułam pierwsze bombelki jak sobie leżałam na kanapie:)
RUDZIA wyglądasz super!!!!Lwica lubi tę wiadomość
-
KLUSKA gratuluję synka! Kolejny na forum
)
a te jasno brązowe ślady to nie jest luteina albo jakaś infekcja? Miałam coś podobnego, w czwartek sie okazało, że mam grzybice i teraz na 15 dni mam globulki dopochwowe .. -
kluska wrote:Cześć dziewczyny. W sobotę byłam na dyżurze mojego lekarza w szpitalu na USG i będzie to chłopiec. Wypiął nam dupkę i wszystko ładnie pokazał:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3191191e24f0.jpg
Tyle z szczęśliwych wiadomości.
Poza tym małż zostawił mnie na 3 tygodnie, wysłali go z pracy w delegację do Szczecina. Przenoszę się do rodziców bo nie lubię być sama. Może w weekend odwiedzę Pomorze Zachodnie jeśli znajomy zdecyduje się pojechać ze mną. Sama troszkę się boję bo to aż 500 km.
Od wczoraj zauważyłam na papierze jakieś niewielkie jasno brązowe ślady. Jak wkładam luteinę to szyjka jest czysta i nie mam pojęcia skąd te ślady. Macie jakiś pomysł. To są maleńkie drobinki ale jednak są. -
Robotka1 wrote:Ola a mój przeciwnie:) od dziesiątej daje o sobie znać
chyba to jego ulubiona pora:) w nocy i wieczorami śpi:) czasem się jedynie przekręci:D
to dobrze, da mamusi pospać
ja tak jak Fasia:) dawniej było 5 KAsiek i przyrost naturalny był o wiele większy niż teraz a mi wcale nie przeszkadzało że jest nas pięć, baaa nawet o tym nie myślałam jako dziecko, myślę że to bardziej widzi mi się rodziców że nie chcą nazywać dziecka tak jak inny. ale dziecku to na prawdę obojętne, tu raczej chodzi o mamusie;)
na forum raczej się nie sugeruję kto jakie imię da bo jeśli mi się jakieś spodoba to czemu mam nie dać? przecież mało prawdopodobne ze się nawet w realu spotkamy;) więc ja czytam chętnie o imionach
\mój chyba teraz się przebudził dopierofajnie ma, może spać do 12
-
nick nieaktualny
-
Czyli to może być infekcja? Dostałam w czwartek globulki od gina ale jeszcze nie wykupiłam bo nie miałam żadnych dolegliwości a on przepisał je tak w razie czego ale chyba je dzisiaj wykupię. Wygląda jakby to w ogóle nie było z macicy. Nic mnie nie szczypie ani nie piecze ale wezmę te globułki w razie W.
Dzięki Fasia, Sylwia i Amy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:57
-
mantissa wrote:Czy tylko ja nie czuję jeszcze malenstwa?
Może synus obrażony, ze nazywalam go corunia.
Spokojnie masz jeszcze czas.
Moja koleżanka jak była w ciąży ze swoją córką to jej ruchy poczuła przed 30 tygodniem i do porodu czulą bardzo sporadycznie delikatne pęknięcia. Nie ma na to reguly -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Klaudia dlaczego ma Ciebie zabraknąć przy wielkanocnym stole? przecież termin może się zmienić nawet o 3 tygodnie:) więc jest szansa że albo będziesz już z dzidziusiem przy tym stole albo sama z balonikiem na przodzie:D nic stracvonego:D
Śmiesznie by było jakbym w Lany Poniedziałek się zalałaAnka1501 lubi tę wiadomość
-
Klaudia zapomniałam że Ty nie miejscowa jesteś
no to faktycznie nie ma co ryzykowac gdybyś jeszcze w dwupaku była:)
ale mam dziś spust. trzy kromeczki, jabłko, zupa mleczna...uhhh a dopiero południe:PAnka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501, Amy, Klaudia90, Bambi85, Robotka1, MartaAlvi, Krysti, Justinka, sylvia007, 88macola, Lwica, shimmer_lip, Lali, kluska, mantissa, KasiaKwiatek, Militta110816 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny