Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
OLA dziękuję
Wczoraj weszłam na jakiś temat o brzuszkasz gdzie dziewczyny wklejały swoje i niektóre w 28tyg miały mniejszy brzuch niż ja teraz
nie wiem czy to dobrze, bo ja niezbyt wysoka i chuda jestem, jeszcze się zacznę przewracać do przodu jak mi wielki zacznie rosnąć
AMY no nie płakaj, dziewczynki mniejsze zawsze sąAmy, kluska lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:OLA dziękuję
Wczoraj weszłam na jakiś temat o brzuszkasz gdzie dziewczyny wklejały swoje i niektóre w 28tyg miały mniejszy brzuch niż ja teraz
nie wiem czy to dobrze, bo ja niezbyt wysoka i chuda jestem, jeszcze się zacznę przewracać do przodu jak mi wielki zacznie rosnąć
AMY no nie płakaj, dziewczynki mniejsze zawsze są
Ja też mam spory brzuszek, ważne że maluchy rosnąFasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:OLA dziękuję
Fasia spoko, bedziesz chodzić z plecakiem pełnym kamieni najwyżej dla równowagi:D hihi
bardzo łądnie widać tą tygodniową róźnicę
zobaczycie teraz będzie czas gdzie wydaje mi się że nasze brzuchy nabiorą ciut większego tempa:)Fasia, Lali, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:OLA dziękuję
Moja podobno jest długaaaaaaaaaaaaaa, ale po mamie nie widać. Zrobię zdjęcie za parę dni może Aduśka nabierze masy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Kochane a mam pytanie .. usg przez brzuch robi sie na pelen pecherz czy na pusty? Bo ja czytalam ze na pelen lepiej wszystko widac ale sama w sumie nie wiem
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Widzę, że ładnie rośniecie, ja też powoli ruszam
Dziś była u mnie kosmetyczka, mam nowe paznokcie, zdjęłam żel i mam samą hybrydę i krótsze
czekam na pizze teraz, bo nie chce na glodniaka wychodzic z domu coby znowu nie zaslabnac
a nie mam nic na obiad, więc poszlam na latwiznę i zamowilam
) dziś powinnam dostać pensję, pracuję w przedszkolu i zawsze miałam czasowo, ale martwie się, bo to pierwszy miesiąc,gdy zus mi płaci i boję się, że mogą nie na czas wypłacić, a na jutro potrzebuje na usg
wiecie cos na ten temat??
-
Robotka1 wrote:a zapisałaś się do naszej grupy na FB?? jeśli jesteś chętna to zapraszamy oczywiście:)
Robotko badzo dziekuje ale nie skorzystam bo jestem jednak za anonimowoscia w sieci. Nigdy nie wstawiam swojej twarzy ani nie podaje danych. Moj maz bardzo mnie prosil zebym nawet nei wrzucala zdjec usg bo to prywatnosc dziecka. Teraz wszystko jest wszedzie zapisywane a te dane nigdy nei zostana wykorzystane dla nas ale zawsze przeciwko nam jesli zajdzie taka potrzeba. Nie zwidzie sie jesli takei dane kiedys zaczna kupowac firmy ubezpieczeniowe, banki itp.
Robotka1 lubi tę wiadomość