X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam termin na 3tyg po wielkanocy i tez nie bede jechac na swieta do domu rodzinnego bo wole nie ryzykowac. Chce urodzic w Niemczech ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ej no mi tak nie rośnie ładnie!!!

Mi na początku bardziej rósł, teraz mam wrażenie że wolniej rośnie

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLA dziękuję :) Wczoraj weszłam na jakiś temat o brzuszkasz gdzie dziewczyny wklejały swoje i niektóre w 28tyg miały mniejszy brzuch niż ja teraz :D nie wiem czy to dobrze, bo ja niezbyt wysoka i chuda jestem, jeszcze się zacznę przewracać do przodu jak mi wielki zacznie rosnąć :D

AMY no nie płakaj, dziewczynki mniejsze zawsze są :P

Amy, kluska lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    OLA dziękuję :) Wczoraj weszłam na jakiś temat o brzuszkasz gdzie dziewczyny wklejały swoje i niektóre w 28tyg miały mniejszy brzuch niż ja teraz :D nie wiem czy to dobrze, bo ja niezbyt wysoka i chuda jestem, jeszcze się zacznę przewracać do przodu jak mi wielki zacznie rosnąć :D

Ja też mam spory brzuszek, ważne że maluchy rosną :)

Fasia lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia - ladny brzusio :) Ja sie musze w koncu zebrac fotke cyknac bo jeszcze zadnej nei mam.

Fasia lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

Fasia spoko, bedziesz chodzić z plecakiem pełnym kamieni najwyżej dla równowagi:D hihi

bardzo łądnie widać tą tygodniową róźnicę:)
    zobaczycie teraz będzie czas gdzie wydaje mi się że nasze brzuchy nabiorą ciut większego tempa:)

Fasia, Lali, Auro lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Fasia - ladny brzusio :) Ja sie musze w koncu zebrac fotke cyknac bo jeszcze zadnej nei mam.
    a zapisałaś się do naszej grupy na FB?? jeśli jesteś chętna to zapraszamy oczywiście:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

Moja podobno jest długaaaaaaaaaaaaaa, ale po mamie nie widać. Zrobię zdjęcie za parę dni może Aduśka nabierze masy :P

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mąż cyka fotki prawie co tydzień, teraz tylko się zagapiliśmy, fajna pamiątka na potem :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dziecko mnie bije :P

szkoda że nikt nie mówi o przemocy dzieci :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:20

hwesta, mantissa lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a mam pytanie .. usg przez brzuch robi sie na pelen pecherz czy na pusty? Bo ja czytalam ze na pelen lepiej wszystko widac ale sama w sumie nie wiem :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Kochane a mam pytanie .. usg przez brzuch robi sie na pelen pecherz czy na pusty? Bo ja czytalam ze na pelen lepiej wszystko widac ale sama w sumie nie wiem :)
    Nie iwem, ale jak mialam ostatnio normalnie dopochwowo robione usg to lekarz mi zwrócił uwagę "o pęcherz pełny" :P

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dopochwowo to na pusty lepiej ale niby przez brzuch na pelen ..:P nie wiem tak czytalam na stronie szpitala w ktorym bede miala usg

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wydaje że na pusty lepiej, u mnie przed gin wszystkie kobiety w ciąży zaraz przed usg do toalety zawsze chodzą

mantissa lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia na tym etapie nie musisz mieć pełnego pęcherza. Ja zawsze byłam "na pusty" i było dobrze

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia, ja nie mam pojęcia. Chodzę na pusty i nikt mi nigdy nie powiedział, że to źle.

JA CHCE PLACKI ZIEMNIACZANE!!!! Ze śmietaną i cukrem!!! O matko, umrę zaraz jak nie dostanę placka!!!

Rudzia, hwesta, Lwica, Krysti lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ppjde na pusty! Dziekuje :* odezwe sie zaraz po usg :*

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Widzę, że ładnie rośniecie, ja też powoli ruszam :) Dziś była u mnie kosmetyczka, mam nowe paznokcie, zdjęłam żel i mam samą hybrydę i krótsze :) czekam na pizze teraz, bo nie chce na glodniaka wychodzic z domu coby znowu nie zaslabnac ;) a nie mam nic na obiad, więc poszlam na latwiznę i zamowilam :)) dziś powinnam dostać pensję, pracuję w przedszkolu i zawsze miałam czasowo, ale martwie się, bo to pierwszy miesiąc,gdy zus mi płaci i boję się, że mogą nie na czas wypłacić, a na jutro potrzebuje na usg :( wiecie cos na ten temat??

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADK osz Ty nie dobra. Tez teraz chce placki ;D

adk_1989 lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a zapisałaś się do naszej grupy na FB?? jeśli jesteś chętna to zapraszamy oczywiście:)

Robotko badzo dziekuje ale nie skorzystam bo jestem jednak za anonimowoscia w sieci. Nigdy nie wstawiam swojej twarzy ani nie podaje danych. Moj maz bardzo mnie prosil zebym nawet nei wrzucala zdjec usg bo to prywatnosc dziecka :P. Teraz wszystko jest wszedzie zapisywane a te dane nigdy nei zostana wykorzystane dla nas ale zawsze przeciwko nam jesli zajdzie taka potrzeba. Nie zwidzie sie jesli takei dane kiedys zaczna kupowac firmy ubezpieczeniowe, banki itp.

Robotka1 lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 681 682 683 684 685 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ