Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FASIA ładny bzusio moj tez tak jeszczej nie rośnie fajnie, ehmm ale mi to sie wydaje ze u mnie w szerokość pójdzie:(
Dziewczyny nie piszcie o plackach bo smaka robicie a ja rybę na dziś rozmrażam ; a teraz myśle ze placki byłyby super))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:35
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:ADK ja dzis robie placki!!!! Narobilas smaka !
Ja będę dzisiaj w domu dopiero około 19 ale chyba temu plackowi nie odpuszczę. Jeszcze się ewentualnie zastanawiam czy by nie poprosić szefowej o 20 minut na wyskoczenie niedaleko mojego biura na placka. -
hwesta wrote:Anka1501 hmmm oj nie wiem czy ponad 20... z woznymi to na pewno ponad 20 chyba , jestem dobrej mysli, ze będzie ta pensja dziś
No musi być 20 osób a Woźny to tez pracownik. U nas jest około 250 osób wiec szef puszcza jedną paczkę przelewów dla wszystkich i potem Zus mu zwraca -
ROBOTKA patent z kamieniami w plecaku na pewno wykorzystam
jak mała byłam to wszyscy mówili w jakiś wietrzny dzień, że właśnie mi kamieni do kieszeni nakładą, bo mnie zwieje
AMY rób zdjęcie i pokazuj jak ta Twoja córa rośnieMój brzuchol widzę, że dołem się rozrasta. Tzn tak w szpic jakoś, pępek coraz dalej
RUDZIA ja zawsze usg robię na pusto i nigdy lekarka nic nie mówiła więc chyba dobrze
Odezwij się po!)
HWESTA - ja już chyba pisałam jak to u mnie jest. Mój pracodawca płacił mi zawsze ostatniego dnia. Pierwsze pieniądze z ZUSu za wrzesień dostałam 6 października. Czyli teraz za październik powinnam dostać 6 listopada. Zobaczymy.
ADK o rany !! placki ziemniaczane ze śmietaną i cukrem ! NO padnę zaraz !! Chcęęęęęęę)) ależ narobiłaś smaka....
-
Jak to dobrze mieszkać jeszcze z tatą, który robi najlepsze placki ziemniaczane pod słońcem i właśnie idzie do sklepu po mięso mielone i śmietanę
ale będzie dziś wyżerka !! juuuuupi
-
Witam się po weekendzie
Jej jak ja nie lubię poniedziałków
Na dodatek z synem mamy katar bleeee a mąż w delegacji
na szczęście wieczorem wróci
Umówiłam się właśnie na połówkowe, ale dopiero 25.11a do mojej gin idę 27.11
to połówkowe mam na NFZ i godziny dopołudniowe, więc tylko mogę we wtorki lub czwartki jak niania przyjdzie do synka, więc stąd taki termin, myślałam że uda się w tym wcześniejszym tygodniu
no nic pozostaje czekać
Bo nie powiem, cały czas się zastanawiam czy oby na pewno córeczka siedziała, czy nie zaszła jakaś pomyłka
chociaż na tyle sposobów była oglądana, że nie widzę innej możliwości
Oczywiście w weekend u rodzinki była burza mózgów co do imieniaA ja się co raz bardziej przekonałam do swoich opcji
muszę jeszcze męża przekonać
Brzuszek mam już raczej nie do ukrycia, szybko w tej ciąży mi się pojawił
Kluska gratuluję synka!
Rudzia super wyglądasz! trzymam kciuki za USG!
ADK też chce placki ziemniaczane!!! ale tak strasznie mi się nie chce zrobićdobrze że mam obiadek od mamy
Robotka1, Lali, kluska lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Fasia bo u Ciebie musi być mniej osób zatrudnionych. Tobie bezpośrednio płaci zus. Zus ma rozliczenie dwa razy w miesiącu - 6 i 15 dzień każdego miesiąca.
Dokładnie, takie informacje uzyskałam od mojej księgowej, że płacą albo do 6 albo do 15. Na szczęście u mnie pierwszą wypłatę dali do 6. Zobaczymy czy i teraz tak będzie.
A co do ilości osób zatrudnionych to niech no policzę .. Póki co naliczyłam 18naście osób ale w chwili obecnej gdy ja i koleżanka jesteśmy na L4 z powodu ciąży i na macierzyńskim zostały zatrudnione dwie dodatkowe osoby. Czyli już mamy 20 -
nick nieaktualny