Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti też widze, że ładnie rośniecie
Myślę, że to dziewczynka, bo jest taki fajny okrąglutki. U mnie ewidentnie widać, że jest spiczastyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:56
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja uwielbiam te które robi mój tato, z mięsem mielonym
syte, pyszne, polane śmietaną i cukrem
na samą myśl dostaję ślinotoku
dobrze, że za kilka godzin będą gotowe
Krysti lubi tę wiadomość
-
88macola wrote:Placki z mięsem mielonym, śmietaną i cukrem ... ojej
Nie wyobrażam sobie zjeść placka na słodko.
Ja lubię klasyczne, same albo jako placek po zbójnicku.
Całe życie jadłam placki ziemniaczane ze śmietaną i cukremkilka lat temu ktoś sprzedał mojemu tacie przepis na placki z mięsem mielonym. Po prostu do startych ziemniaków dodaje się mięso mielone i smaży jak zwykle na patelni. A że miłość do śmietany i cukru została to jem tak nadal. Nie czuj, że jest tam mięso, a są bardziej syte
88macola, Krysti lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Lubię słuchać/czytać jakie kombinacje kulinarne ludzie robią
Placków z dżemem w zyciu nie jadłam
Koniecznie spróbuj, mój synek tez takie lubi. Mój tata kiedyś miał ogórki w ogródku to lubiłam takie ogórki w cukrze moczycKrysti lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Koniecznie spróbuj, mój synek tez takie lubi. Mój tata kiedyś miał ogórki w ogródku to lubiłam takie ogórki w cukrze moczyc
Ja lubię pomidory moczyć w cukrze i jeść
Jakiś konkretny dżem?Krysti lubi tę wiadomość
-
Jestem juz po!!!
zdj wrzuce pozniej
UWAGA UWAGA!!! JESTEM W SZOKU!!
bede miala CORECZKE!!!!Krysti, shimmer_lip, sylvia007, Fasia, Lwica, Angela89, Justinka, hwesta, 88macola, olka30, Lali, Klaudia90, kluska, Robotka1, mantissa, liloe, KasiaKwiatek, Bambi85, Militta110816, pompon, ziolko, Auro lubią tę wiadomość