X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia a proszę bardzo :) mi to nie przeszkadza :) Lilianka ładne imię i fajnie można zdrobnic

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    phihihi Amy Krasnylód boski :D :D :D

Hehehe Aj noł wybucham śmiechem za każdym razem jak to ooglądam :D :D

KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie pisałaś już chyba wczoraj lub przedwczoraj i tak mi chodzi po głowie :) Lilka, Lili, Lilianka śliczne imię bardzo romantycznie mi się kojarzy...no ale w czwartek się okaże bo może jednak Mikołaj siedzi w brzuszku (na co mój K liczy)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Ale Nela Nela, czy tak zdrabnia od jakiegoś imienia? Bo mi się bardzo podoba te imię i jak się uprę to przekonam tatusia :D
    Koleżanka dała na imię Aniela i wszyscy na małą wołają NEla właśnie:D'

FASIA a no to pewnie:D ale wiesz :) to będzie spotkanie jedno lub dwa w życiu pewnie:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyny to mam dwie w pracy a inna koleżanka urodziła niedawno i też córce Martynka dala :) ale imię ładne :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    ADK będzie zabawnie :) zawołasz Benek i przybiegnie i syn i psiak :D

No właśnie nie wiem czy to takie do końca zabawne by było :) No w zasadzie to tylko tyle "co ludzie powiedzą" na taką sytuację no i żeby pies z dzieckiem nie powariowali do kogo mówię szczególnie, że imię naszego psa ma w domu wiele form - zaczynając od oryginalnego Benka, po Bencisława, Bendżiego, Beniuta itd.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuuuj jak ja nie cierpię luteiny podjęzykowej :( ochydztwo .. już chyba wolałam ją sobie wsadzać wiadomo gdzie ..

ADK wiem, wiem. Zapewne byloby troszkę dziwnie. Jak sobie człowiek myśli to zabawnie ale sama nie wiem czy bym się zdecydowała.

ROBOTKA - jedno czy dwa ale będą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:08

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie Sylwester tez podoba ale sama nie wiem. Wszystkie na S pasuja do naszego nazwiska.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    No właśnie nie wiem czy to takie do końca zabawne by było :) No w zasadzie to tylko tyle "co ludzie powiedzą" na taką sytuację no i żeby pies z dzieckiem nie powariowali do kogo mówię szczególnie, że imię naszego psa ma w domu wiele form - zaczynając od oryginalnego Benka, po Bencisława, Bendżiego, Beniuta itd.

No to by było dziwne :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Fuuuj jak ja nie cierpię luteiny podjęzykowej :( ochydztwo .. już chyba wolałam ją sobie wsadzać wiadomo gdzie ..

ADK wiem, wiem. Zapewne byloby troszkę dziwnie. Jak sobie człowiek myśli to zabawnie ale sama nie wiem czy bym się zdecydowała.

ROBOTKA - jedno czy dwa ale będą :D

Ja to się już nawet zastanawiałam czy nie zacząć do psa innym imieniem wołać to może się przez te jeszcze parę miesięcy przestawi ale nie będę mu wody z mózgu robić :)

Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Ja jeszcze chce zeby byl jakis element zaskoczenia :). O plci juz mnowimy, ale chociaz niech imie pozostanie tajemnica :). U nas tradycyjnie po porodzie kazdy rozsyla mejle do rodziny i znajomych ze zdjeciem i imieniem :)
    Wow jaka tradycja maile ze zdjeciem i imieniem wysylacie tradycja rodzinna taka .Nie lepiej siè spodkać:D

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wow jaka tradycja maile ze zdjeciem i imieniem wysylacie tradycja rodzinna taka .Nie lepiej siè spodkać:D

U mnie też się wysyła zdjęcie mms'em do najbliższych osób, lub znajomych którzy czekają na wieści. Każdy rozsiany po Polsce więc ciężko się spotkać

Krysti lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    W pierwszych dniach życia dziecka nie odwiedza się całej rodziny ;) Fajny pomysł jak dla mnie, taki nowoczesny ;))

Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Dzien dobry:)

Wlasnie pije kawke bo jakas nie przytomna jestem, powiedzcie czy czujecie czasami takie klucie na samym dole? Ja tak mam od wczoraj jakby igielki ktos na samym dole wbijal od srodka. Nawet w nocy to czulam jak sie przebudzilam. Bylam na wizycie we wtorek, mialam badanie ginekologiczne i usg to chyba nic zlego co?
    Hej Lali ;) kawusia mmm smaka zrobiłaś :) a klucie to normalne ja tez mialam takie .

Lali lubi tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    U mnie też się wysyła zdjęcie mms'em do najbliższych osób, lub znajomych którzy czekają na wieści. Każdy rozsiany po Polsce więc ciężko się spotkać
    U mnie dokładnie to samo :) Mam pełno mms-ów z takimi maleństwami :)

Fasia lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    W pierwszych dniach życia dziecka nie odwiedza się całej rodziny ;) Fajny pomysł jak dla mnie, taki nowoczesny ;))
    No całej ridziny napewno bym nie odwiedzila bo jest spora haha ale pierwsze słyszę o takich trikach chyba zaczne tez tak robić ,choc dla mnie wystarczy jak tata z mamą siostry i bracia bedą wiedzieć o od strony mojego i wystarczy a potem i tak się rozejdzie jak nazywa się nasze maleństwo .

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też się tak robi, MMS ze zdjęciem i imieniem do rodziny i znajomych. Jak urodziłam synka to przez dwa tygodnie chciałam mieć spokój i tylko moi rodzice byli i rodzeństwo.

Krysti lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo jak KLAUDIA mam w komórce kilka mms'ów ze zdjęciem, imieniem, wagą i długością maluszka :) wiadomo, że nie wysyła sie tego do wszystkich ale do tych najliższych, którzy czekają na wieści :)

Poza tym, moich braci przy porodzie nie będzie. Jeden mieszka w Anglii, a drugi w Holandii, na pewno od razu po porodzie nie zjawią się zeby poznać nowego członka rodziny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:28

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti na spokojnie:) to nie jest powiedziane że Ty też tak musisz robić:)

w Holandii po urodzeniu dziecka wysyła się najbliższym i znajomym kartki zwykłe z obwieszczeniem o narodzinach:)

Krysti, liloe lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
‹‹ 678 679 680 681 682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ