Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno właśnie pisałaś już chyba wczoraj lub przedwczoraj i tak mi chodzi po głowie
Lilka, Lili, Lilianka śliczne imię bardzo romantycznie mi się kojarzy...no ale w czwartek się okaże bo może jednak Mikołaj siedzi w brzuszku (na co mój K liczy)
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Ale Nela Nela, czy tak zdrabnia od jakiegoś imienia? Bo mi się bardzo podoba te imię i jak się uprę to przekonam tatusia
FASIA a no to pewnie:D ale wieszto będzie spotkanie jedno lub dwa w życiu pewnie:D
-
Fasia wrote:ADK będzie zabawnie
zawołasz Benek i przybiegnie i syn i psiak
No właśnie nie wiem czy to takie do końca zabawne by byłoNo w zasadzie to tylko tyle "co ludzie powiedzą" na taką sytuację no i żeby pies z dzieckiem nie powariowali do kogo mówię szczególnie, że imię naszego psa ma w domu wiele form - zaczynając od oryginalnego Benka, po Bencisława, Bendżiego, Beniuta itd.
-
Fuuuj jak ja nie cierpię luteiny podjęzykowej
ochydztwo .. już chyba wolałam ją sobie wsadzać wiadomo gdzie ..
ADK wiem, wiem. Zapewne byloby troszkę dziwnie. Jak sobie człowiek myśli to zabawnie ale sama nie wiem czy bym się zdecydowała.
ROBOTKA - jedno czy dwa ale będąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:08
-
adk_1989 wrote:No właśnie nie wiem czy to takie do końca zabawne by było
No w zasadzie to tylko tyle "co ludzie powiedzą" na taką sytuację no i żeby pies z dzieckiem nie powariowali do kogo mówię szczególnie, że imię naszego psa ma w domu wiele form - zaczynając od oryginalnego Benka, po Bencisława, Bendżiego, Beniuta itd.
No to by było dziwne -
Fasia wrote:Fuuuj jak ja nie cierpię luteiny podjęzykowej
ochydztwo .. już chyba wolałam ją sobie wsadzać wiadomo gdzie ..
ADK wiem, wiem. Zapewne byloby troszkę dziwnie. Jak sobie człowiek myśli to zabawnie ale sama nie wiem czy bym się zdecydowała.
ROBOTKA - jedno czy dwa ale będą
Ja to się już nawet zastanawiałam czy nie zacząć do psa innym imieniem wołać to może się przez te jeszcze parę miesięcy przestawi ale nie będę mu wody z mózgu robićRobotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Ja jeszcze chce zeby byl jakis element zaskoczenia
. O plci juz mnowimy, ale chociaz niech imie pozostanie tajemnica
. U nas tradycyjnie po porodzie kazdy rozsyla mejle do rodziny i znajomych ze zdjeciem i imieniem
-
Krysti wrote:Wow jaka tradycja maile ze zdjeciem i imieniem wysylacie tradycja rodzinna taka .Nie lepiej siè spodkać
U mnie też się wysyła zdjęcie mms'em do najbliższych osób, lub znajomych którzy czekają na wieści. Każdy rozsiany po Polsce więc ciężko się spotkaćKrysti lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Wow jaka tradycja maile ze zdjeciem i imieniem wysylacie tradycja rodzinna taka .Nie lepiej siè spodkać
Fajny pomysł jak dla mnie, taki nowoczesny
)
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Dzien dobry:)
Wlasnie pije kawke bo jakas nie przytomna jestem, powiedzcie czy czujecie czasami takie klucie na samym dole? Ja tak mam od wczoraj jakby igielki ktos na samym dole wbijal od srodka. Nawet w nocy to czulam jak sie przebudzilam. Bylam na wizycie we wtorek, mialam badanie ginekologiczne i usg to chyba nic zlego co?kawusia mmm smaka zrobiłaś
a klucie to normalne ja tez mialam takie .
Lali lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:U mnie też się wysyła zdjęcie mms'em do najbliższych osób, lub znajomych którzy czekają na wieści. Każdy rozsiany po Polsce więc ciężko się spotkać
Mam pełno mms-ów z takimi maleństwami
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:W pierwszych dniach życia dziecka nie odwiedza się całej rodziny
Fajny pomysł jak dla mnie, taki nowoczesny
)
-
Ja tak samo jak KLAUDIA mam w komórce kilka mms'ów ze zdjęciem, imieniem, wagą i długością maluszka
wiadomo, że nie wysyła sie tego do wszystkich ale do tych najliższych, którzy czekają na wieści
Poza tym, moich braci przy porodzie nie będzie. Jeden mieszka w Anglii, a drugi w Holandii, na pewno od razu po porodzie nie zjawią się zeby poznać nowego członka rodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:28
-
Krysti na spokojnie:) to nie jest powiedziane że Ty też tak musisz robić
w Holandii po urodzeniu dziecka wysyła się najbliższym i znajomym kartki zwykłe z obwieszczeniem o narodzinach:)Krysti, liloe lubią tę wiadomość