Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:Widze ze dzisiaj gielda imion... my narazie tez myslimy inrensywnie. Gustaw zawsze mi sie podobalo ale... kidys tak nazwalam rybke - bojownika a w zasadzie cztery rybki po kolei. Byl Gustaw pierwszy, drugi, trzeci i czwarty :p hih wiec chyba synkowi odpuszcze ; )
Moj sie nazywal ZygfrydBambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobry wieczór
widze o imionavh dyskusja, ja mam tyle typów ze sama nie wiem.
dla cory : alicja nina blanka amanda kiedys jeszcze myślałam o martynie
a dla syna Aleksander cezary tymon. a moj mąż sie uparl na Grzegorzatak mi się nie podoba!!! GRZECHU
no oszalal
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Agucha wrote:dobry wieczór
widze o imionavh dyskusja, ja mam tyle typów ze sama nie wiem.
dla cory : alicja nina blanka amanda kiedys jeszcze myślałam o martynie
a dla syna Aleksander cezary tymon. a moj mąż sie uparl na Grzegorzatak mi się nie podoba!!! GRZECHU
no oszalal
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Dziewczyny, czy macie dużo białej wydzieliny z pochwy? Bo nie wiem czy to norma...
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja mam bardzo dużo i mnie to irytuje strasznie ale w poprzedniej ciąży też tak miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 22:30
-
nick nieaktualny
-
Co myślicie o imieniu Borys dla chłopca? Nie zrobimy dziecku krzywdy? Początkowo chciałam Dawidka, potem Tymonka ale takiego od Tymoteusza ale zawsze ktoś coś. Teraz z moim M chwilowo jesteśmy zdecydowani na Borysa ale jego genialna siostra stwierdziła, że to imię dla psa...
-
nick nieaktualnykluska wrote:Co myślicie o imieniu Borys dla chłopca? Nie zrobimy dziecku krzywdy? Początkowo chciałam Dawidka, potem Tymonka ale takiego od Tymoteusza ale zawsze ktoś coś. Teraz z moim M chwilowo jesteśmy zdecydowani na Borysa ale jego genialna siostra stwierdziła, że to imię dla psa...