Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ona jest wygodna do trzymania. Ale to właśnie najlepiej by było taka butelkę potrzymać i wypróbować i dopiero dokonać wyboru. Szkoda, że to prawie nie możliwe
u mnie w rodzinie i u męża wszyscy używali AVENT, ale ja oglądałąm, trzymałam te tommee tippee i się w nich zakochałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kluska wrote:Malinka ja bym poszła bo i tak siedzę sama. Gdzie to i gdzie się trzeba zapisać?
Krysti wrote:Malinka co u ciebie słychać .Jak się czujesz brzusio rośnie ci
Kciuki za dzisiejsze wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 07:59
Krysti, kluska lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:Krysti u mnie dobrze,brzuszek rośnie na wadze 59 kg więc idziemy do przodu.Ruchów nadal nie czuje a dziś właśnie zaczynamy 20-ty tydzień
Kciuki za dzisiejsze wizyty.albo twoje malenstwo takie spokojne
moja kolezanka miala tak ze malo co czula nic prawie przy koncu dziecko się zaczelo rozpychać
a jak uridzila jakie grzeczne było spalo o jadło
to dobrze ze u ciebie dobrze wszystko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Anka jakie butelki miałaś dla dzidzi jakiej firmy ja zastanawiam się nad tymi i napewno te zakupie .http://lovi.pl/pl/produkty/18/Butelka+Aktywne+ssanie+
Krysti ja pisalam kiedyś, że mój synek nie akceptowal żadnych smoczków więc mimo, że miałam w domu caly arsenał to u nas nic się nie sprawdziło. Tommy Tippe są fajne ale te lovi tez. Ja teraz kupie właśnie tylko Tommy Tippe, może drugie dziecko będzie lepiej współpracowaćKrysti, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Krysti ja pisalam kiedyś, że mój synek nie akceptowal żadnych smoczków więc mimo, że miałam w domu caly arsenał to u nas nic się nie sprawdziło. Tommy Tippe są fajne ale te lovi tez. Ja teraz kupie właśnie tylko Tommy Tippe, może drugie dziecko będzie lepiej współpracować
pamiec mi się skraca
przez tą ciąze haha
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeśli chodzi o butelki to u mnie z dziewczynami było jak u Ciebie Anka1501
w ogóle nie chciały ssać, zresztą ja tego kompletnie nie potrzebowałam bo wykarmiłam obie do 5 miesiąca cycem, aż fałdki miały jak małe michaelinki
od 5 miesiąca zaczęłam im wprowadzać deserki, potem kaszki i zupki, sztucznego mleka nie piły nigdy
jedyne butelki, które się u nas pojawiły to takie z dziubkiem do picia. Przy obu córkach tak miałam i zobaczymy jak teraz to będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:14
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Mi się podobają butelki Dr. Brownsa ale jeszcze się w sumie nad tym jakoś głęboko nie zastanawiałam. W ogóle przeraża mnie ilość rzeczy do wybrania, kupienia, obejrzenia... Nie wiem jak to ogarnąć
Moje dziecko mnie nie lubi, dzisiaj też nie podobało mu się zjedzone przeze mnie śniadanieMuszę poprosić męża żeby przeprowadził z nim poważną rozmowę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:24
Anka1501, weronika86, Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
Kasiu chociaż Ty mnie rozumiesz
Alan tez tylko na cycku był do 5 miesiąca a potem jedzonko wprowadzalam i jakoś dało sięopiekunka dawała małemu mleko ze szklanki jak byłam w pracy. Udało mi się połączyć karmienie z pracą na cały etat do 20 miesiąca
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Witam was serdecznie, wiem, ze sie nie odzywalam dlugo ( 3 miesiace), ale mam do was pytanie a wy jestescie mniej wiecej w tak samo mlodej ciazy jak ja...dziewczyny macie bole macicy? wczoraj mialam jakby skurcze, bardzo mnie zestresowaly...dzisiaj jak na razie jest spokoj, ale bolaly jakby jajniki, choc to nie mozliwe bo w czasie ciazy sa uspane...no i bol krzyzy? mam dzwonic do poloznej czy to sa te skurcze braxtona? jestem o 3 dni dalej niz wskazuje suwaczek.
Krysti lubi tę wiadomość
-
Weronika ciężko stwierdzić po Twoim opisie co to może być. Lepiej idź do lekarza lub zadzwoń do położnej dla pewności. Skurcze Brextona pojawiają się koło 20 tygodnia ale na tym etapie nie powinny być bardzo bolesne. U mnie to jest taki twardniejacy brzuszek, jajniki boleć nie powinny.
-
Hej. Weronika coś chyba jest w powietrzu bo ja też miałam wczoraj wieczorem jakby skurcze, tylko ze ja się wczoraj dość mocno zdenerwowalam i jeszcze sprzątałam z podłogi milion zabawek córki i się naschylałam do tego.
Dziś puki co spokój ale wczoraj się wystraszyłam normalnie.
Wyczytałam ze te skurcze braxtona to niby po 20 tygodniu. Nie weim w pierwszej ciąży nie miałam takowych. -
Anka1501 wrote:Weronika ciężko stwierdzić po Twoim opisie co to może być. Lepiej idź do lekarza lub zadzwoń do położnej dla pewności. Skurcze Brextona pojawiają się koło 20 tygodnia ale na tym etapie nie powinny być bardzo bolesne. U mnie to jest taki twardniejacy brzuszek, jajniki boleć nie powinny.