Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kluska wrote:Co myślicie o imieniu Borys dla chłopca? Nie zrobimy dziecku krzywdy? Początkowo chciałam Dawidka, potem Tymonka ale takiego od Tymoteusza ale zawsze ktoś coś. Teraz z moim M chwilowo jesteśmy zdecydowani na Borysa ale jego genialna siostra stwierdziła, że to imię dla psa...
Tymon jest śliczny, ale nie od Tymoteusza tylko po prostu Tymon
Natomiast jeśli chodzi o Borysa to jest to jak najbardziej ludzkie imię z tymże mi osobiście kojarzy się z psem mojej przyjaciółki, bo tak się własnie wabi ...Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój synek ma na imię po prostu Tymon
więc miło słyszeć że się komuś podoba
Dla córki nadal obstawiam Tola lub PolaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 23:00
Lali, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Anka jakie butelki miałaś dla dzidzi jakiej firmy ja zastanawiam się nad tymi i napewno te zakupie .http://lovi.pl/pl/produkty/18/Butelka+Aktywne+ssanie+
Krysti lubi tę wiadomość
-
A i co najważniejsze nie miałam kłopotu z karmieniem raz butelką, a raz piersią więc ta butelka u mojego dziecka nie sprawiła, że się rozleniwiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 07:21
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:A ja jakoś sobie upatrzyłam butelki tommmee tippee
a i tak piersią chcę karmić a butelka pewnie troszkę później się przyda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja musiałam się ratować butelką od samego początku, ale ta lovi u mnie zdała super egzamin.
ale jak dziecko odrzuci mój wybór to oczywiście mój gust nie będzie miał prawa gadania
Też nie zakładam, że z samego cyca mała wyżyje butelki będą musiały stać na baczność. CHociaż mam nadzieję że uda mi się ją samym cycem wykarmićWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 07:39
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:mnie się ich kształt nie podoba
ale jak dziecko odrzuci mój wybór to oczywiście mój gust nie będzie miał prawa gadania
Też nie zakładam, że z samego cyca mała wyżyje butelki będą musiały stać na baczność. CHociaż mam nadzieję że uda mi się ją samym cycek wykarmićAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Krysti ja miałam ta butelkę i była ok, teraz podobno ją jeszcze ulepszyli i nawet w niektórych sklepach jest teraz promocja, że kupujesz 2 w cenie 1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 07:48