Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Nina ładne imię mam kolezanke w Niemczech co nina się nazywa
Gabi mówi, że jak będzie chłopiec to będzie Nin
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Widze ze dzisiaj gielda imion... my narazie tez myslimy inrensywnie. Gustaw zawsze mi sie podobalo ale... kidys tak nazwalam rybke - bojownika a w zasadzie cztery rybki po kolei. Byl Gustaw pierwszy, drugi, trzeci i czwarty :p hih wiec chyba synkowi odpuszcze ; )
Krysti lubi tę wiadomość
-
Moja Malutka bedzie jednak Sofia
Piekne imie i do tego nie takie czeste tu w Szwecji
i moja babcis bedzie mogla mowic do Niej "Zosia"
sylvia007, Anka1501, Bambi85, Fasia, Justinka, Krysti, Lwica, Amy, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
A mnie dzisiaj dzidzius pierwszy raz pożądnie skopał
a jak położyła rękę w tym miejscu to jeszcze kilka razy tam stukną. Jak ja uwielbiam to uczucie !!!
Justinka, Krysti, Rudzia, Fasia, Anka1501, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:KLUSKA, że tak zapytam, gdzie ty tu dupkę widzisz. Pokaż mi. :DWierzę, że jest, ale mam podobne zdjecia z ostatniego usg i ciula tam widzę. Serio. Nawet nie wiem gdzie dziecko jest, a monitor był tak przekręcony, że nie widziałam na bieżąco. Ja wam chyba te ostatnie zdjęcia zeskanuję i może wy zgadniecie gdzie co jest.
ja już miałam tyle USG, że wraz z małżem to dosyć dobrze już wszystko rozpoznajemy. Lekarz oczywiście potwierdził płeć, nie to że sami sobie wyczytaliśmy.
Muszę Was nadrobić, nie było mnie ze 3h i mam troszkę czytania -
kluska wrote:mantissa na tym zdjęciu jest dzidziuś wypięty dupką, z jednej str. noga z drugiej druga a po środku zwisa ...
ja już miałam tyle USG, że wraz z małżem to dosyć dobrze już wszystko rozpoznajemy. Lekarz oczywiście potwierdził płeć, nie to że sami sobie wyczytaliśmy.
Muszę Was nadrobić, nie było mnie ze 3h i mam troszkę czytania
KLUSKA, to ja ci pokaże moje foto i mi powiesz co gdzie jest. -
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:U mnie bedzie problem haha z imieniem jak okaze się córa to bede myslec caly dzień
Kurcze ja juz imię dla dziewczynki mam tylko jeszcze mojego nie pytałam czy mu się podobaale on wybierał imię dla synka a ja chcę teraz dla corci
a jak będzie kolejny chlopiec to zdam się na niego znowu
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mam imię dla córki ale to tajemnica :)do usg
ja od samego poczatku wiedziałam jakie nasza córeczka mieć będzie
a trochę imion podałam bo moze ktoraś z dziewczyn sobie coś wybierze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 20:09
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny