Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MANTISSA no rośnie mi ten brzuchol strasznie
w pracy jak mnie zobaczyli po miesiącu gdzie brzuszka nie było, to się nadziwić nie mogli jaka duża piłeczka
a tu jeszcze nawet 5 miesiąca nie zaczęłam hehe
dobrze, ze mam pewność że tam bliźniaków nie ma, bo inaczej mogłabym tak pomyśleć. Wieczorem jest jeszcze większy
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Witajcie
Mnie ostatnio bada ginka na fotelu sprawdza czy wsio ok
Matko w czwartek mam egzamin na prawko tak bardzo chciałabym do tego luzem podejść ale stresik nie odpuszcza no ale co będzie to będzie zdam to zdam nie to spróbuje znowu.
Ja dziewczyny ostatnio czesto miewam bóle głowy mierze ciśnienie jest ok także nie wiem o co kaman. Do tego od tygodnia mam znowu mdłości i to nie małe... ah ah ah masakra
Mam mega smaka na oscypka i ser pleśniowy uwielbiam smażony w panierce ser pleśniowy nooo boshe jak urodzę to tak się nimi objem aaaahh
RUDZIA- gratuluje córeczki mi tez marzy się księżniczkasukieneczki,laleczki hihihi
-
Fasia wrote:IDA ja mam wrażenie, że więcej chlopców ale mogę się mylić
Gdzie chodzisz do lekarza i do kogo jeśli mogę wiedzieć ?
Już Ci kiedyś mówiłamDo GMW do Niemczyka
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Już Ci kiedyś mówiłam
Do GMW do Niemczyka
Przepraszam, tyle tu informacji, że czasem nie przyswajamracja, pisałaś
A co do AMY to racja, że w 18tyg był najbardziej wystający, a teraz taki okrąglutki się zrobił
LILOE zazdroszczę filmów! My pytaliśmy teraz na wizycie ale lekarka powiedziała, że dziecko jest jeszcze takie malutkie, że nie ma sensu i, że po 20 tyg nam nagra jak już będzie więcej widać. Tak czy siak mąż nagrywał komórkąjakość nie taka ale widać naszego Bąbelka jak sie rusza
Ida, Amy lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ja to nie wiem jak doczekamy do środy. Mam tylko nadzieję, że dzidzia się ujawni. No i ciekawa jestem czy moje przeczucie co do dziewczynki się sprawdzą.
kluska lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Czyli pracujesz tylko do świąt? Ja planuję do końca stycznia... Musisz odchodzić, czy sama chcesz?
Moja umowa o prace konczy sie z koncem roku. Nie przedluza bo taka byla umowa i poprostu konczy sie projekt. Zostane wtedy na bezrobotnym 2,5 miesiaca a potem mam juz od polowy marca zakaz pracy. -
PsotkaKotka wrote:Moja umowa o prace konczy sie z koncem roku. Nie przedluza bo taka byla umowa i poprostu konczy sie projekt. Zostane wtedy na bezrobotnym 2,5 miesiaca a potem mam juz od polowy marca zakaz pracy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:RUDZIA, KLUSKA gratuluję poznania płci
ADK po diabła wspominałaś o tych plackach, teraz tak strasznie mi się chce, a w lodówce czeka już obiad... a fe, nie ładnie tak robić apetyt zgrai ciężarnych
RUDZIA super fotka z brzuszkiem, ja mam praktycznie taki jak Twój, też okrągły i też dziewuszka, także KRYSTI szykuj się na kobitkę okrągły brzuszku
Ja mam wizyty raz na 4 tygodnie, z tym że genetyczne są w tej samej klinice i są liczone jako normalna wizyta, czyli nie mam częściej USG z racji tego, że wchodzą jeszcze badania genetyczne. Wychodzi na to, że w sumie mam większość wizyt u lekarki prowadzącej + 3 genetyczne u genetyka(12 tc; połówkowe; badanie 3 trymestru)+ 1 zastępstwo z października też u genetyka.Teraz mam wizytę 3 tyg od ostatniej, bo chciałam się spotkać nareszcie z moją lekarką prowadzącą (nie widziałam jej od 01.09), a po kolejnych 3 tyg (bo będzie już 22t6d) mam połówkowe u genetyka i jest to traktowane jako normalna wizyta, także ze swoją panią dr kolejny raz spotkam się pewnie po świętach Bożego Narodzenia.
Też nie mam zdjęć, ale mam filmymam dwie płyty z genetycznego i z ostatniej wizyty. Super pamiątka, polecam!
lubie słyszeć ze córka będzie buziolki :* a ty juz byłaś na usg wiesz jaka płeć
liloe lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Mamy obie w ten sam dzień usg, ja na 18.00, a Ty? Już nie mogę się doczekać. Kluska - gratuluję synka, Rudzia - winszuję córeczki. Ciekawe co nam przyniesie los.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny