X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANTISSA no rośnie mi ten brzuchol strasznie :D w pracy jak mnie zobaczyli po miesiącu gdzie brzuszka nie było, to się nadziwić nie mogli jaka duża piłeczka :D a tu jeszcze nawet 5 miesiąca nie zaczęłam hehe :D dobrze, ze mam pewność że tam bliźniaków nie ma, bo inaczej mogłabym tak pomyśleć. Wieczorem jest jeszcze większy :P

shimmer_lip lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Witajcie :) Mnie ostatnio bada ginka na fotelu sprawdza czy wsio ok :)
    Matko w czwartek mam egzamin na prawko tak bardzo chciałabym do tego luzem podejść ale stresik nie odpuszcza no ale co będzie to będzie zdam to zdam nie to spróbuje znowu.

Ja dziewczyny ostatnio czesto miewam bóle głowy mierze ciśnienie jest ok także nie wiem o co kaman. Do tego od tygodnia mam znowu mdłości i to nie małe... ah ah ah masakra

Mam mega smaka na oscypka i ser pleśniowy uwielbiam smażony w panierce ser pleśniowy nooo boshe jak urodzę to tak się nimi objem aaaahh ;D

RUDZIA- gratuluje córeczki mi tez marzy się księżniczka :) sukieneczki,laleczki hihihi
    Ojej trzymam kciuki za prawko!! Dla mnie to najgorzy egzamin w zyciu obrona mgr to pryszcz w porownaniu z tym, taka mialam biegunke że strachu że prawie nie zdarzylam na swoja kolej:d było to 10 lat temu ale do tej pory mam gesa skorke:p

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    IDA ja mam wrażenie, że więcej chlopców ale mogę się mylić :)

Gdzie chodzisz do lekarza i do kogo jeśli mogę wiedzieć ?
    Nie liczyłam dokładnie, tylko tak okiem rzuciłam, więc też mogę się mylić ;)

Już Ci kiedyś mówiłam ;) Do GMW do Niemczyka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:25

Krysti, kluska lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 12:22

Krysti lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Już Ci kiedyś mówiłam ;) Do GMW do Niemczyka ;)

Przepraszam, tyle tu informacji, że czasem nie przyswajam :P racja, pisałaś :)

A co do AMY to racja, że w 18tyg był najbardziej wystający, a teraz taki okrąglutki się zrobił :)

LILOE zazdroszczę filmów! My pytaliśmy teraz na wizycie ale lekarka powiedziała, że dziecko jest jeszcze takie malutkie, że nie ma sensu i, że po 20 tyg nam nagra jak już będzie więcej widać. Tak czy siak mąż nagrywał komórką :D jakość nie taka ale widać naszego Bąbelka jak sie rusza :D

Ida, Amy lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie dzisiaj muli... Cały dzień bym przelazala i jadła :(

Krysti lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nowy suwaczek ;D

Fasia, Ida, Justinka lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ja to nie wiem jak doczekamy do środy. Mam tylko nadzieję, że dzidzia się ujawni. No i ciekawa jestem czy moje przeczucie co do dziewczynki się sprawdzą.
    Mamy obie w ten sam dzień usg, ja na 18.00, a Ty? Już nie mogę się doczekać. Kluska - gratuluję synka, Rudzia - winszuję córeczki. Ciekawe co nam przyniesie los.

kluska lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Mam nowy suwaczek ;D
    Czyli pracujesz tylko do świąt? Ja planuję do końca stycznia... Musisz odchodzić, czy sama chcesz?

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Czyli pracujesz tylko do świąt? Ja planuję do końca stycznia... Musisz odchodzić, czy sama chcesz?

Moja umowa o prace konczy sie z koncem roku. Nie przedluza bo taka byla umowa i poprostu konczy sie projekt. Zostane wtedy na bezrobotnym 2,5 miesiaca a potem mam juz od polowy marca zakaz pracy.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Moja umowa o prace konczy sie z koncem roku. Nie przedluza bo taka byla umowa i poprostu konczy sie projekt. Zostane wtedy na bezrobotnym 2,5 miesiaca a potem mam juz od polowy marca zakaz pracy.
    Rozumiem. A co po macierzyńskim? Szukasz nowej pracy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na usg w sobotę juz na płeć a 24 mam polówkowe:) juz się doczekać nie mogę :) u mnie zmiana planów OGÓRKOWA na obiad pychaaaa:) placki odpadły :/

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    RUDZIA, KLUSKA gratuluję poznania płci :)

ADK po diabła wspominałaś o tych plackach, teraz tak strasznie mi się chce, a w lodówce czeka już obiad... a fe, nie ładnie tak robić apetyt zgrai ciężarnych :D

RUDZIA super fotka z brzuszkiem, ja mam praktycznie taki jak Twój, też okrągły i też dziewuszka, także KRYSTI szykuj się na kobitkę okrągły brzuszku ;)

Ja mam wizyty raz na 4 tygodnie, z tym że genetyczne są w tej samej klinice i są liczone jako normalna wizyta, czyli nie mam częściej USG z racji tego, że wchodzą jeszcze badania genetyczne. Wychodzi na to, że w sumie mam większość wizyt u lekarki prowadzącej + 3 genetyczne u genetyka(12 tc; połówkowe; badanie 3 trymestru)+ 1 zastępstwo z października też u genetyka.Teraz mam wizytę 3 tyg od ostatniej, bo chciałam się spotkać nareszcie z moją lekarką prowadzącą (nie widziałam jej od 01.09), a po kolejnych 3 tyg (bo będzie już 22t6d) mam połówkowe u genetyka i jest to traktowane jako normalna wizyta, także ze swoją panią dr kolejny raz spotkam się pewnie po świętach Bożego Narodzenia.

Też nie mam zdjęć, ale mam filmy :) mam dwie płyty z genetycznego i z ostatniej wizyty. Super pamiątka, polecam!
    Ty pipko jedna uszczesliwiłaś mnie :) lubie słyszeć ze córka będzie buziolki :* a ty juz byłaś na usg wiesz jaka płeć :)

liloe lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Mamy obie w ten sam dzień usg, ja na 18.00, a Ty? Już nie mogę się doczekać. Kluska - gratuluję synka, Rudzia - winszuję córeczki. Ciekawe co nam przyniesie los.
    Ja mam o 0.20 ale już cały czas myślę o tym, już się nawet zastanawiałam czy się na jutro nie przepisać.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pojadłam zupki :) teraz poleze i zaraz zjem słodką bułke :) i tea . Wody z cytryną co chwile pije tak mnie pragnienie goni :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 17:29

Anka1501 lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Właśnie jem placki ziemniaczane ze śmietaną i cukrem, a do nich kapusta kiszona ! Mniaaaam <3

Zazdroszczę! ja jeszcze siedzę w pracy :(

Krysti lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Według mnie największy w 18 tygodniu miałaś. A robiłaś zawsze zdjęcia w tym samym czasie? Np rano czy wieczorem? Bo to też bardzo wpływa. Mój brzuch rano jest mały, a wieczorem już ciążowy.

20 i 17 po południu, 19,18 rano :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padłam :D

http://niespodziewajka.com/images/1413719072_torba%20learn%20polish%20its%20easy.jpg

Krysti, mantissa lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy faktycznie w 18 miałas większy bardziej szpiczasty ,rozeszło ci się :) Córa na bank będzie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 17:37

Amy lubi tę wiadomość

‹‹ 689 690 691 692 693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ