Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam z 7 ,11 i 15 tyg fotki a teraz z 18 tyg nie dostałam niestety buuu ale niedługo połówkowe to wspomnę,że chcem fotki i płytkę z nagraniem koniecznie bez żadnego ale
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Ja mam z 7 ,11 i 15 tyg fotki a teraz z 18 tyg nie dostałam niestety buuu ale niedługo połówkowe to wspomnę,że chcem fotki i płytkę z nagraniem koniecznie bez żadnego ale
Ja już miałam 7 wizyt i z każdej mam zdjęcie -
nick nieaktualny
-
Ja bym miała dużo z genetycznego, ale że to na NFZ to lekarz zostawił sobie w papierach, a nam dał tylko jedno buźki
W poprzedniej ciąży z każdego miałam kilka zdjęć, a teraz hmmm tak malutkowięc nie mam co oglądać, jedynie wspomnienie z oglądanego USG
-
Dziewczyny ja miałam w czwartek cytologie i wziernik nie jest przyjemny ale nic mi nie było. Wczoraj dopiero jak już pisałam dojrzałam maleńkie ślady starej, brunatnej krwi przy podcieraniu ale to takie minimalne. Może to po tej cytologii jednak. Ja znałam historię shimmer już wcześniej i broniłam się przed cytologią ale gin mi obiecał że nie będzie krwawić
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
No Anka1501 - my nie chcemy z TŻ znać płci ;] chcemy niespodziankę mam nadzieje,że wytrwamy,bo troszkę kusi hihi
mantissa, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:No Anka1501 - my nie chcemy z TŻ znać płci ;] chcemy niespodziankę mam nadzieje,że wytrwamy,bo troszkę kusi hihi
Ja bardzo chce wiedzieć ale tylko dlatego, że marzy mi się dziewczynka. Mój facet też by chciał bo ma już 2 synów z poprzedniego związku i ze mną tez chłopak. Wiec liczymy na dziewczynkę -
MłodaDama wrote:No Anka1501 - my nie chcemy z TŻ znać płci ;] chcemy niespodziankę mam nadzieje,że wytrwamy,bo troszkę kusi hihi
Ja tez tak chcialam ale nie wytrwalam i zapytalam ginki.
Zreszta to bylo by nie fair bo moj maz jak lekarka robila usg to widzial co tam nasze dziecko miedzy nogami ma ale sie nic nie odzywal i chcial mi sam powiedziec, myslal, ze moze nei spytam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY a ja widzę! Zrobił się mniej spiczasty, a bardziej się zaokrąglił
mój ciągle rośnie w pępku, także u Ciebie na bank Ada
Fajnie widać różnicę
więc wizytę już mogę odwołać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 15:53
liloe lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:IDA ja mam wrażenie, że więcej chlopców ale mogę się mylić
Gdzie chodzisz do lekarza i do kogo jeśli mogę wiedzieć ?jak będzie więcej chłopaków do 26 to może dla mnie jednak ta dziewczynka zostanie
mantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
kluska wrote:Cześć dziewczyny. W sobotę byłam na dyżurze mojego lekarza w szpitalu na USG i będzie to chłopiec. Wypiął nam dupkę i wszystko ładnie pokazał:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3191191e24f0.jpg
KLUSKA, że tak zapytam, gdzie ty tu dupkę widzisz. Pokaż mi. :DWierzę, że jest, ale mam podobne zdjecia z ostatniego usg i ciula tam widzę. Serio. Nawet nie wiem gdzie dziecko jest, a monitor był tak przekręcony, że nie widziałam na bieżąco. Ja wam chyba te ostatnie zdjęcia zeskanuję i może wy zgadniecie gdzie co jest.
FASIA, ale ci mocno brzucho przez tydzień urosło.
adk_1989 wrote:JA CHCE PLACKI ZIEMNIACZANE!!!! Ze śmietaną i cukrem!!! O matko, umrę zaraz jak nie dostanę placka!!!
Hehe, ja dzisiaj robię.
hwesta wrote:Hej dziewczynyWidzę, że ładnie rośniecie, ja też powoli ruszam
Dziś była u mnie kosmetyczka, mam nowe paznokcie, zdjęłam żel i mam samą hybrydę i krótsze
czekam na pizze teraz, bo nie chce na glodniaka wychodzic z domu coby znowu nie zaslabnac
a nie mam nic na obiad, więc poszlam na latwiznę i zamowilam
) dziś powinnam dostać pensję, pracuję w przedszkolu i zawsze miałam czasowo, ale martwie się, bo to pierwszy miesiąc,gdy zus mi płaci i boję się, że mogą nie na czas wypłacić, a na jutro potrzebuje na usg
wiecie cos na ten temat??
Im się podobno wyjątkowo nie spieszy, nie chcę straszyć, ale obawiam się, że możes w terminie nie dostać.
Anka1501 wrote:Hwesta z tego co mi wiadomo to zależy ile osób jest zatrudnionych w firmie. Jeśli ponad 20 to wtedy Twój pracodawca Ci płaci a ZUS mu zwraca ta kwotę. U mnie właśnie tak jest
A to nie jest tak przypadkiem, że do 20 pracowników płaci ZUS a jak więcej to pracodawc sam? Nic nie słyszałam, zeby ZUS zwracał, ale może tak jest, ja się nie znam.
KRYSTI, mój brzucho identycznie wygląda.
Rudzia, gratuluję córeczki!Tak ci zazdroszczę...
Fasia wrote:ANGELA - moja znajoma mówi, że jej koleżankom córy dodawały urody, a synowie ją zabierali więc reguły nie ma w tych zabobonach))
No niestety nie ma, mi synuś zabrał urodę. Może przystojniak będzie.
Ja chodzę do gina prywatnie, raz na miesiąc i za każdym razem mam badanie dopochwowe i usg. Tylko mnie trochę wkurza u tego nowego lekarza, że nie ma usg w gabinecie i na wizytę idę jednego dnia a następnego na usg do szpitala, bo on tam pracuje. Ale płace oczywiście tylko raz. Teraz mam przyjść za 2 tygodnie na połówkowe. + oczywiście na każdej wizycie wywiad czy nic się nie działo, ciśnienie, ważenie i tyle.
PsotkaKotka wrote:Zaktualizowalam troche danych w tabelce o mnieDawaj fotę jeszcze.
JA po cytologii plamiłam troszkę wieczorem i rano następnego dnia, ale w czasie wizyty nic. SZOK!
W tabelce można porównać czy więcej chłopców czy dziewczynek, jak wszystkie uzupełnią.Ale mi też się wydaje, że chłopców się dużo zrobiło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 15:55
Krysti lubi tę wiadomość