Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:KAsiula Gratuluję
doczekałaś się syneczka:) ojjj ale będzie rozpieszczany i przez was i przez siostry:D suuuper już Cię dopisuję
FASIA kurde ta tajemnica jeszcze będzie mi towarzyszyła przez jakieś 3 tygodnie:P chyba będę ostatnia która sie dowie:D no trudno:P kto zjada ostatni to piękny i gładki -
Krysti wrote:Robotka ładny wózek jest tylko ta buda mi się nie podoba .
iwonka1077 wrote:hej nie bedziesz ostatnia bo ja mam polowkowe 24 listopada:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:27
-
Krysti wrote:Hihi
fasia ja tez nie lubie tematów politycznych ,ale ja co dziennie to mam
moj taki jest polityka banki Platformy ropa itp co dziennie slysze haha
W domu sobie można rozmawiać, we własnym gronie. Nie znoszę jak np na Wigilii albo innych spotkaniach rodzinnych zaczynają się tematy polityczne. Zawsze kończy się to kłótnią. Nie będę tu pisać za kim jestem, bo to nie istotne. Tylko nie chciałabym aby tu się polityka rozkręciła, bo sie jeden wielki burdel zrobiRudzia, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Wozek w dobrej cenie, gondola fajna, stelaż i koła tez niezle ale spacerówka wg mnie wygląda tragicznie.
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe o której masz?? ja też 24 listopada o 17.30:P
-
Pytanie do obecnych Mam - czy ta wyprawka jest dobra ? Bo szukam dobrej listy gdzie jest w miarę wszystko wypisane co będę musiała kupić
http://abc-bobasa.pl/img/cms/dokumenty/wyprawka_dla_noworodka_lista_zakupow.pdf -
iwonka1077 wrote:ja po 18 bo przesunelam hehe to ja bede ostatnia pewnie:)
dobrze że choc termin mam na początek kwietnia;)
pamiętam jak z córką miałam na koniec maja:) wszystkie już praktycznie rozpakowane a ja się kisiłam 5 dni po terminie;)
ok dziewczyny powoli się żegnam:) czas na mnie:)
mąż obiadek zrobił ahhh:) kotlety drobiowe:) ziemniaki z koperkiem i buraczki na gorąco:D
aaa jeszcze mam wstąpić do mamy po pierogi z truskawkami:D boshhhh ale pyszotka:DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:33
Fasia lubi tę wiadomość
-
Jejku jak ten czas teraz szybko leci.
Jak sie staralm o dziecko to mi czas szybko lecial od @ do @ a jak zaszlam w ciaze to zaczal sie okropnie ciagnac. Tak dlugo musialam czekac zeby przejsc nastepne tygodnie! I jeszcze ja tu jedna z "mlodszych" jestem i niektore z was wyprzedzaja mnie nawet o ponad 4tygodnie a na poczatku to ogromna roznica czy ktos jest w 6tc czy w 10tc! Teraz to sie wyrownuje.
Ale napsialam ze czas jednak szybko leci bo jeszcze miesiac i bedzie polowa ciazy u mnie! Niesamowite! Mam wrazenie ze z niczym nie zdaze! Wiecie, ja sobie wielkie plany powzielam czego sie chce nauczyc, jakie ksiazki przeczytac, do opery, do teatru itd a czas ucieka! -
Ufff doczytałam, masakra jak szybko drukujecie
Już nie wspomnę że urwało mi wcześniejszą wypowiedzieć, echhh chyba jednak za dużo nie mogę pisać jak z tableta bo kolejny raz urwało mi wiadomość
Wanienkę z IKEA polecam! Miałam przy synku używamy nadal, tyle że teraz jest ona wsadzona do wanny, dzięki temu nie musimy nalewać pełną wannę a tylko tą wanienkę i sobie siedzi i najczęściej nie chce wyjśćteraz małej tez kupie w IKEA, a kosztuje może 17 zł
Super brzuszki macie! Klaudia fajna piłeczkamój to widoczny ale jeszcze mały
Co do domów, mieszkań i kredytów... my 4 lata temu nie byliśmy gotowi na dom... przynajmniej jakoś nie braliśmy go pod uwagę kupiliśmy mieszkanie... w sumie z prostej przyczyny 100 x bardziej wolę płacić 1000 kredyt na swoje niż w sumie ponad 1000 zł za wynajem komuś obcemu, stąd wzięty kredyt... teraz marzy nam się domek, ale też na kredyt, nie dysponujemy taką dużą kasą, po za tym z kredytem szybciej się wybuduje... no a mieszkanie się wynajmie i na niego kredyt sam będzie się spłacałprzynajmniej dzieci będą miały metę na studiach
mieszkamy w Krakowie, a chcemy dom pod Krakowem
Też jestem przeciwna tematom POLITYKI, jej nienawidzę
co do bólów brzucha, ja niestety ostatnio co raz częściej je mamale to dlatego że dużo ruchu, a mało odpoczynku, muszę przystopować trochę
liloe lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:o widzisz nie oglądałam w ogóle:) tak tylko pytam, nie żebym sie nastawiała:) przechodziłam koło niego w sklepie i niebawem by był równy z moim wzrostem:D taki wielki
Ja wiele wózków oglądałam i powiem Ci, że większość nie jest warta swojej ceny. Zastanawiam się nad kupnem używanego w dobrym stanie, nawet kilka oglądaliśmy i u nas za 500-600 zł wypasiony wozek jak nowy można kupić. Spacerowke jeszcze mam po moim trzylatku, nic nie jest zniszczona, ładna a kolor fajny taki grafitowy wiec dla dziewczynki tez by pasował.Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
JUSTINKA ja chyba właśnie tą z IKEI kupię, bo tania, a wanienka wg mnie to wanienka, po co płacić więcej skoro wyglądaja tak samo
A ja mam wrażenie, ze mnie brzuch boli właśnie z leżenia ciągłego .. brak ruchu ..Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka wiem jak to jest po terminie rodzić. Mój Tuptus miał się rodzić 20czerwca a ja urodziłam 5lipca! Po tygodniu leżenia pod oxytocyna i zastrzykach w dupe na wywołanie
ale w końcu młody zdecydował się urodzić
Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
Justinka dokładnie z takiego samego założenia wyszliśmy i my:) po co mamy płacić komuś 1000zł za wynajem jak możemy spłacać te 1000zł na nasz kredyt za własny domek:)
ja też nie nawidzę polityki, tym bardziej ze w biurze siedzę z radnym miasta;/
ANKA ja też biorę opcji używki:) ale tylko w wersji z samą gondolką i wiem że to bardzo realne:)
ojj gdybym dziś nie kupiła tej wanienki na aukcji to z pewnością wzięła bym tą z ikea za 17złFasia, Justinka lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hej no my budujemy za gotowke w tamtym roku postawilismy, ale za robocinze niewiele nam poszlo uwierz da sie, maz ma dzialanosc i na dzialanosci nie ma wyplaty co miesiac tylko gotowka na reku wiec da sie naprawde:)
Koszt domu to około 400 tys. W ile wybudowaliście swój?