Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Ciebie tu boli napewno łono sie rozchodzi tobie ja ostatnio wstac nie moglam bo tak mnie w krzyzu złamalo ze ola boga myslalam ze mi tak zostanie bo pochylona przez pol godziny bylam i bolało jak skurczysyn . Mnie cycki bolą raz przestają a raz jak zaczną bolec to jeju .
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja tez od paru dni już jem mięso i wędliny. Chyba mdłości całkiem odeszły
-
Mnie jeszcze dzisaj jest jakos tak duszno, juz oczywiscie z moją chorą głową wymyslilam szereg przyczyn ehhh. Npo ewidentnie slaby dzien. No ale chyba zaczynam czuc malego, bo wczesniej tylko jak reke przylozylam do brzucha a teraz tak po prostu : ) wiec jednak sa jakies plusy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja od kilku dni mam czasem takie mocne napinanie się podbrzusza na pare sekund i nie powiem ,że troszkę to bolesne uczucie ale nic się przy tym nie dzieje ,trwa chwilkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:57
Krysti lubi tę wiadomość
-
BAMBI to na bank wina gorszego dnia
może zaraz na spacer pójdę tylko kurcze sama to nie lubię .. no ale może się zmobilizuję. Zobaczymy ..
Ja bym też nie dała rady pracować ale chciałabym z domu wyjść, musieć wyjść -
Krysti wrote:Nie
a co fajny ide zobacze
wiem że jest duży i ma dużą gondolkę
widziałam że kilka dziewczyn go w pamiętnikach wybrało i są zadowolone:)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja od października mieszkam na swoim dom wybudowaliśmy razem z mezem gdyby nie praca w irlandi to pewnie domu by nie było fak mamy dopiero sam dol bez ralitasow meble używane brak dachówki ocieplenia ale pomalu do przoduhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Ja codziennie rano odczuwam takie dziwne hmmmm jakby "drętwienie" macicy... Nie wiem właściwie jak to określić. Na początku myślałam, że to może z zimna tak mnie trzęsie od środka, ale przecież ciepło mamy w mieszkanku. Od jakiś dwóch tygodni
-
Nooo ja też mam coś podobnego do drętwienia,napinania macicy ale trwa to chwilke troszkę boli ale poza tym nic niepokojącego więc wsio ok
-
nick nieaktualny8485 wrote:ja od października mieszkam na swoim dom wybudowaliśmy razem z mezem gdyby nie praca w irlandi to pewnie domu by nie było fak mamy dopiero sam dol bez ralitasow meble używane brak dachówki ocieplenia ale pomalu do przodu
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:No i super w Polsce to się dorobił by garba ,Tusk z Polski chciał zrobic Drugą Irlandie a sam spierdzielił z rzadu polskiego bo juz mete stracił .Na Pis glosuje moja cala rodzina .
BŁAGAM NIE ZACZYNAJCIE TEMATÓW POLITYCZNYCH !!
Przepraszam za wielkie litery ale musiałamKrysti, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:BŁAGAM NIE ZACZYNAJCIE TEMATÓW POLITYCZNYCH !!
Przepraszam za wielkie litery ale musiałamfasia ja tez nie lubie tematów politycznych ,ale ja co dziennie to mam
moj taki jest polityka banki Platformy ropa itp co dziennie slysze haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:24