Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Ja po polowkowym
dzidzia starsza o tydzień i termin man na 30.03.2015
wszystko ok,pomiary dobrze.
Cieszę się razem z Wami! HWESTA, długo trwało badanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 15:19
-
nick nieaktualny
-
Klaudusia ale słodko wyglądasz:D chyba Cię jeszcze nie widziałam:) no i piłeczkaf corse ładniutka:)
HWESTA gratulacje:) super że wyzyta udana:)
PSOTKa herbatę tą białą z zieloną piję może raz w tygodniu:) codziennie robię sobie inną
wcześniej mogłam w ogóle herbat nie pić a teraz na odwrót, ogólnie jedna dziennie jakaś herbatka i woda u mnie to podstawa
za to za kawą już nie przepadam, dziś mnie zmuliło mimo ze miałam na nią ochotę
wolę herbatę -
Klaudia90 wrote:Dziękuję ROBOTKA! Ale Twój brzuszek jest taki ciążowy, widać, że coś się dzieje, a ja mam taki jak mój tato
On też ma taką piłkę przed sobą
masz śliczny ciążowy brzuszek:) jedne mają piłeczkę, inne szpiczasty a jeszcze inny rozlany:) ale ciążowy masz na maksa:)
jedno jest pewne, na pewno ciąży juz nie ukryjesz:)
mój to chyba z braku mięśni tak poszybowałchoć przecież biegałam wcześniej;)
własnie sobie odmierzyłam te 3 cm stópki:D jeju ale maleństwo:) -
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Fasia ja swoją lutkę wzielam a i tak mam to samo jak juz pisalam
Ehh no to kiepsko .. mi też pewnie nie przejdzie do jutra .. im częściej boli mnie brzuch tym bardziej boję się szpitala
Jak ja Wam zazdroszczę, że możecie pracować i normalnie funkcjonowac .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:A ja jem bardzo dużo jajek w ciąży. Zazwyczaj gotowanych albo przerobionych na pastę jajeczną. Zawsze byłam "jajcarą" bo uwielbiałam jajka pod każdą postacią, ze obecnie to chyba przesadzam z tymi jajami
-
Fasia wrote:Ehh no to kiepsko .. mi też pewnie nie przejdzie do jutra .. im częściej boli mnie brzuch tym bardziej boję się szpitala
Jak ja Wam zazdroszczę, że możecie pracować i normalnie funkcjonowac ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:04
-
nick nieaktualnyIda wrote:Co do bóli, to powiem Wam, że ja chyba już czuję rozchodzące się łono
W sensie kości spojenia. Od kilku tygodni boli mnie, jakby mnie ktoś skopał, jak siniak. I czasem chodzić normalnie nie mogę. Tak bardzo nisko, na samym dole, gdzie wzgórek.