Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Kasiu super brzuńcio
Rośnie domek jak talala
Ale powiem Wam, że głupi ten fotosik.pl bo się nie da powiększyć zdjęć
lepsze jest www.naforum.zapodaj.net
No włąsnie fotosik ma ten minusa mimo to zawsze tam wrzucam, ale fakt staram się robić tak żeby nie trzeba było powiększać zdjęcia i wszystko było w miarę widoczne
-
FASIA no wlasnie chyba nie,siedzie na kanapie cale dnie, albo w lozku
ale to tez nie stale uczucie tylko tak czasami, juz sie zaczelam zastanawiac czy to moze nie pecherz, moze mam infekcje? jak mi nie przejdzie to zrobie sobie badanie ogolne moczu , to ze 2 tyg temu bylo ok nie musi takie byc dzisiaj. Jakby to sie nasilalo to zaczne sie martwic narazie hmmm... obserwuje, wiaze poki z tym ze brzuchol w koncu zaczal rosnac- tak mi sie wydaje.
Szkoda ze to nie bylo wczoraj, bo bylam u gina po recepte, bo mi zle wypisal na ostatniej wizycie, to bym zapytala od razu . No nic narazie wierze ze to nic groznego.
KASIAKWIATEK - Gratuluje synkai ladnego brzuszka .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:21
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi jakie herbaty pijecie?
Ja pije:
Roibos
Miete pieprzowa
czasem czarna z cytryna
Przed ciaza bardzo lubilam rozne owocowe herbaty pic ale nie zaleca sie w ciazy pic herbat z hibiskusem a niestety w zasadzie kazda owocowa go zawiera -
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:no mam taką :latynoską"
kuperek ja Jennifer Lopez, na szczęście w stanie "normalnym jest "trochę mniejszy hihi, no ale ćwiczę nacodzień, biegam. Mimo iż teraz nie jem dużo i systematycznie co 3/4 godziny to jak w poprzednich ciążach poszło i w dupu
ale spoko traumy nie mam i zrzucić się po narodzinach Mikołajka
Amy wspierasz :* dzięki bo już miałam wrażenie, że tu u nas same kruszynki drobniutkie
Powiem CI że masz dobre warunki do walki z kgwięc jak tylko urodzisz i zaczniesz znów biegać to lacha będzie jak ta lala
zresztą widać to na zdjęciach facebookowych
a brzuszek sam się zrobiteraz jest bardzo ładny
wręcz płaski bym powiedziała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:23
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez od Rooibos jakos odrzuca, ale woda znowu zaczela mi smakowac wiec wody pije najwiecej choc caly czas mam wrazenie ze za malo, poza tym 1-2 czarne herbaty z cytryna miodkiem i imbirem mniam, czasem zieloną - sporadycznie, mialam tez taka dobrą żurawinową z herbapolu- musze kupic bo mi sie skonczyla, mieta tez dobrze wchodzi, i rumianek czasami- aczkolwiek co do tego zdania sa podzielone w ciazy, ale kubek raz za czas raczej nie zaszkodzi
-
nick nieaktualny
-
Kurcze czytam fora rozne i normalnei z podziwu wyjsc nei moge jak to ludzie glupia panike sieje
. Kobiety wmawiaja sobei nawzajem ze malinowej herbaty ani soku z malin pic nei mozn a niektore to lepiej wola nawet malin nei jesc....
KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Kurcze czytam fora rozne i normalnei z podziwu wyjsc nei moge jak to ludzie glupia panike sieje
. Kobiety wmawiaja sobei nawzajem ze malinowej herbaty ani soku z malin pic nei mozn a niektore to lepiej wola nawet malin nei jesc....
-
Bambi85 wrote:no bo to chodzi o liscie malin a nie o maliny w ogole
No wlasnie wiem ale wiele kobiet sieje panike i ni epija na przyklad soku z malin nawet i wmawiaja innym ze gdzie scos slyszaly i ze pic nei wolnoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:38
-
ja piję herbaty kings crown, z rossmana, aktualnie białą z zieloną z dodatkiem aropatycznej nutki granatu oraz jakąś z limonką
ale nic nie pisze czy zawiera hibiskus
a te roibos są dobre bo nie zawietają jakiegoś tam skłądnika ale nie wiem jakiego, podobno są najzdrowsze z tych ogólnodostępnych.
czasem lyold wypiję i czarną
obowiązkowo z sokiem malinowym od mojej mamy:D
PSOTKA wszędzie ludzie się na coś nakręcają
KRYSTI dziękujęto ta co wylicytowałam walcząc z naszą Martusią :*
KASIU chciałam powiedzieć że brzuszek masz śliczny, chyba jeszcze nie taki ciążowy:)choć zaokrąglenie widać delikatne:) ale widać że bardzo ładnie wysportowany:) no i figurka super:)
mały Mikołaj na pewno ma tam dobrze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:40
KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi jakie herbaty pijecie?
Ja pije:
Roibos
Miete pieprzowa
czasem czarna z cytryna
Przed ciaza bardzo lubilam rozne owocowe herbaty pic ale nie zaleca sie w ciazy pic herbat z hibiskusem a niestety w zasadzie kazda owocowa go zawiera
Ja pije mietowke, koper włoski ale lubię tez owocowe- a czemu nie można hibiskusa w ciazy???
-
Robotka1 wrote:ja piję herbaty kings crown, z rossmana, aktualnie białą z zieloną z dodatkiem aropatycznej nutki granatu oraz jakąś z limonką
ale nic nie pisze czy zawiera hibiskus
a te roibos są dobre bo nie zawietają jakiegoś tam skłądnika ale nie wiem jakiego, podobno są najzdrowsze z tych ogólnodostępnych.
czasem lyold wypiję i czarną
obowiązkowo z sokiem malinowym od mojej mamy:D
PSOTKA wszędzie ludzie się na coś nakręcają
KRYSTI dziękujęto ta co wylicytowałam walcząc z naszą Martusią :*
Roibos nei zawiera kofeiny tak jak kawa, czarna herbata i herbaty zielone.
Ja tez lubie zielona herbat ale poniewaz zawiera kofeine to jej nei pije juz.
Moze przesadzam. -
o matko, nawet nie wiedziałam, że pijąc herbatkę żurawinową pije ją razem z kwiatem hibiskusa
Tzn nie mam pojęcia również że go nie wolo...a dlaczego właściwie?
Ja od czasu kiedy byłam przeziębiona uwielbiam pić herbatkę zwykłą z cytryną i miodemmogłabym pic tonami mimo że nigdy nie lubiłam herbaty... No ale, trzeba ograniczać i max 2 dziennie tylko piję.
Właśnie sprawdziłam wszystkie swoje owocowe herbatki które mam w domu i wszystkie mają tego hibiskusaale jaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:44
-
nick nieaktualnydzięki Robotka, brzuch mam taki dlatego właśnie, że nie wyrzuca mi do przodu czego zresztą nie mogę się doczekać, tylko trzyma się w środku i nie wygląda na bardzo ciążowy, dla usprawiedliwienia siebie powiem tylko, że normalnie mam płaski więc ten jak na mnie i tak już duuuży
Robotka1 lubi tę wiadomość