X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Kasiu super brzuńcio :) Rośnie domek jak talala
    Ale powiem Wam, że głupi ten fotosik.pl bo się nie da powiększyć zdjęć :P
    lepsze jest www.naforum.zapodaj.net

No włąsnie fotosik ma ten minus :P a mimo to zawsze tam wrzucam, ale fakt staram się robić tak żeby nie trzeba było powiększać zdjęcia i wszystko było w miarę widoczne :P

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA no wlasnie chyba nie,siedzie na kanapie cale dnie, albo w lozku :P ale to tez nie stale uczucie tylko tak czasami, juz sie zaczelam zastanawiac czy to moze nie pecherz, moze mam infekcje? jak mi nie przejdzie to zrobie sobie badanie ogolne moczu , to ze 2 tyg temu bylo ok nie musi takie byc dzisiaj. Jakby to sie nasilalo to zaczne sie martwic narazie hmmm... obserwuje, wiaze poki z tym ze brzuchol w koncu zaczal rosnac- tak mi sie wydaje.
    Szkoda ze to nie bylo wczoraj, bo bylam u gina po recepte, bo mi zle wypisal na ostatniej wizycie, to bym zapytala od razu . No nic narazie wierze ze to nic groznego.
    KASIAKWIATEK - Gratuluje synka :D i ladnego brzuszka .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:21

KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:41

Amy, Fasia, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Dziewczyny a powiedzcie mi jakie herbaty pijecie?

Ja pije:
    Roibos
    Miete pieprzowa
    czasem czarna z cytryna

Przed ciaza bardzo lubilam rozne owocowe herbaty pic ale nie zaleca sie w ciazy pic herbat z hibiskusem a niestety w zasadzie kazda owocowa go zawiera :/
    Biofix ma herbaty bez hibiscusa i je pijam, od rooibosa mnie odrzuciło, miętę piłam jak bardzo wymiotowałam i teraz mi się źle kojarzy, czarną jedną max dwie dziennie. Najwięcej teraz piję wody z cytryną. Czasem colę :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    no mam taką :latynoską" :D kuperek ja Jennifer Lopez, na szczęście w stanie "normalnym jest "trochę mniejszy hihi, no ale ćwiczę nacodzień, biegam. Mimo iż teraz nie jem dużo i systematycznie co 3/4 godziny to jak w poprzednich ciążach poszło i w dupu :D
    ale spoko traumy nie mam i zrzucić się po narodzinach Mikołajka ;)
    Amy wspierasz :* dzięki bo już miałam wrażenie, że tu u nas same kruszynki drobniutkie

Powiem CI że masz dobre warunki do walki z kg :) więc jak tylko urodzisz i zaczniesz znów biegać to lacha będzie jak ta lala :D zresztą widać to na zdjęciach facebookowych :D
    a brzuszek sam się zrobi :D teraz jest bardzo ładny :) wręcz płaski bym powiedziała :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:23

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te po URL]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:41

Krysti lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez od Rooibos jakos odrzuca, ale woda znowu zaczela mi smakowac wiec wody pije najwiecej choc caly czas mam wrazenie ze za malo, poza tym 1-2 czarne herbaty z cytryna miodkiem i imbirem mniam, czasem zieloną - sporadycznie, mialam tez taka dobrą żurawinową z herbapolu- musze kupic bo mi sie skonczyla, mieta tez dobrze wchodzi, i rumianek czasami- aczkolwiek co do tego zdania sa podzielone w ciazy, ale kubek raz za czas raczej nie zaszkodzi

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f5e54c2791f1baf2med.jpg

czy to zdjęcie jest złej jakości???
    z fotosika:)
    trzeba wybrać odpowiedni kod:)

Fasia, Krysti, Bambi85 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wanienka:)

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze czytam fora rozne i normalnei z podziwu wyjsc nei moge jak to ludzie glupia panike sieje :/. Kobiety wmawiaja sobei nawzajem ze malinowej herbaty ani soku z malin pic nei mozn a niektore to lepiej wola nawet malin nei jesc....

KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Kurcze czytam fora rozne i normalnei z podziwu wyjsc nei moge jak to ludzie glupia panike sieje :/. Kobiety wmawiaja sobei nawzajem ze malinowej herbaty ani soku z malin pic nei mozn a niektore to lepiej wola nawet malin nei jesc....
    no bo to chodzi o liscie malin a nie o maliny w ogole

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    no bo to chodzi o liscie malin a nie o maliny w ogole

No wlasnie wiem ale wiele kobiet sieje panike i ni epija na przyklad soku z malin nawet i wmawiaja innym ze gdzie scos slyszaly i ze pic nei wolno :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:38

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja piję herbaty kings crown, z rossmana, aktualnie białą z zieloną z dodatkiem aropatycznej nutki granatu oraz jakąś z limonką:) ale nic nie pisze czy zawiera hibiskus

a te roibos są dobre bo nie zawietają jakiegoś tam skłądnika ale nie wiem jakiego, podobno są najzdrowsze z tych ogólnodostępnych.
    czasem lyold wypiję i czarną
    obowiązkowo z sokiem malinowym od mojej mamy:D

PSOTKA wszędzie ludzie się na coś nakręcają:)

KRYSTI dziękuję:) to ta co wylicytowałam walcząc z naszą Martusią :*

KASIU chciałam powiedzieć że brzuszek masz śliczny, chyba jeszcze nie taki ciążowy:)choć zaokrąglenie widać delikatne:) ale widać że bardzo ładnie wysportowany:) no i figurka super:)
    mały Mikołaj na pewno ma tam dobrze:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:40

KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    No wlasnie wiem ale wiele kobiet sieje panike i ni epija na przyklad soku z malin nawet i wmawiaja innym ze gdzie scos slyszaly i ze pic nei wolno :/
    heh no wiem, ale moze niektorzy robia sok z lisci a nie z owoców : P

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Dziewczyny a powiedzcie mi jakie herbaty pijecie?

Ja pije:
    Roibos
    Miete pieprzowa
    czasem czarna z cytryna

Przed ciaza bardzo lubilam rozne owocowe herbaty pic ale nie zaleca sie w ciazy pic herbat z hibiskusem a niestety w zasadzie kazda owocowa go zawiera :/

Ja pije mietowke, koper włoski ale lubię tez owocowe- a czemu nie można hibiskusa w ciazy???

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja piję herbaty kings crown, z rossmana, aktualnie białą z zieloną z dodatkiem aropatycznej nutki granatu oraz jakąś z limonką:) ale nic nie pisze czy zawiera hibiskus

a te roibos są dobre bo nie zawietają jakiegoś tam skłądnika ale nie wiem jakiego, podobno są najzdrowsze z tych ogólnodostępnych.
    czasem lyold wypiję i czarną
    obowiązkowo z sokiem malinowym od mojej mamy:D

PSOTKA wszędzie ludzie się na coś nakręcają:)

KRYSTI dziękuję:) to ta co wylicytowałam walcząc z naszą Martusią :*

Roibos nei zawiera kofeiny tak jak kawa, czarna herbata i herbaty zielone.
    Ja tez lubie zielona herbat ale poniewaz zawiera kofeine to jej nei pije juz.
    Moze przesadzam.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Ja pije mietowke, koper włoski ale lubię tez owocowe- a czemu nie można hibiskusa w ciazy???

chyba powoduje skurcze.
    Ja wlasnie sobie owocowa zrobilam i tam jest hibiskus :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MartaAlvi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko, nawet nie wiedziałam, że pijąc herbatkę żurawinową pije ją razem z kwiatem hibiskusa :P Tzn nie mam pojęcia również że go nie wolo...a dlaczego właściwie?
    Ja od czasu kiedy byłam przeziębiona uwielbiam pić herbatkę zwykłą z cytryną i miodem <3 mogłabym pic tonami mimo że nigdy nie lubiłam herbaty... No ale, trzeba ograniczać i max 2 dziennie tylko piję.

Właśnie sprawdziłam wszystkie swoje owocowe herbatki które mam w domu i wszystkie mają tego hibiskusa :P ale jaja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:44

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej... Poszłam tylko obiad zrobić i juz Was doczytać nie mogę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Robotka, brzuch mam taki dlatego właśnie, że nie wyrzuca mi do przodu czego zresztą nie mogę się doczekać, tylko trzyma się w środku i nie wygląda na bardzo ciążowy, dla usprawiedliwienia siebie powiem tylko, że normalnie mam płaski więc ten jak na mnie i tak już duuuży :D

Robotka1 lubi tę wiadomość

‹‹ 705 706 707 708 709 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ