Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOjjj chyba już wiem skąd ból brzucha rano i zle samopoczucie... mysle,ze to niedzielna kaczka, nie jest zle,ale ból brzucha po zjedzeniu czegokolwiek się pojawia, jak np. Teraz,jadlam robionego przez siebie kurczaka i od razu toaleta
koniec z jedzeniem na mieście!!! Dobrze, że nie jest tragicznie jakos,ale mam lekka biegunkę i ostrzeżenie od losu żeby ostrożniej jesc...
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:Ja też nie raz napiję się coli, zjem coś z McDonalda, ale nie uważam to za coś strasznego, nie ma co się katować
zresztą perspektywa że przy karmieniu, wiele rzeczy na prawdę trzeba sobie odmówić, teraz korzystam
wtedy nie piłam absolutnie nic gazowanego, głównie herbatki laktacyjne które mi bardzo posmakowały
no i sok jabłkowy też wskazany więc dużo piłam
Uff nie jestem sama, mi tez sie zdarza grzechy jedzeniowe
FASIA i AMY ja tak samo, zakupiłam pełno książce o opiece i rozumieniu malucha- a jak na razie po pracy to jedno co chce to zjeść obiad i iść spać. Jak narazie to pracuje 6dni w tyg.
-
nick nieaktualny
-
Witam się! Wygląda na to że na razie u nas równowaga - 5 chłopaczków i 5 dziewczynek, ciekawe jak się potoczy dalej. Ja już się denerwuję jutrzejszym usg, ale mój mąż chyba bardziej bo dziś cofając dostawczakiem wjechał w przód....policji, jeszcze nie dojechał do domu więc nie wiem jak sprawa się potoczyła, ale staram się być spokojna.
-
A mi dzisiaj mąż rozwalil konstrukcje , wczoraj troche podpadł a dzisiaj przytargał do domu takiego pajacyka, taaaaki slodziak, taaaaki malutki
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-chlopiecy-fisher-price-rozmiar-62,p1099018932,ubranka-dla-dzieci-p
wie skubany jak mnie podejsc, nawet rozmiar dobry wział, tzn nie wiem czy bedzie dobey ale tez bym taki kupilaFasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja już tak się stresuję tym jutrzejszym usg, że aż mnie brzuch boli. A co do brzucha to ten ból, który Fasia opisywalaś to jak dla mnie to więzadła są. Mnie też bolą dosyć mocno czasami. Odczuwam je jako ściągnięcie takie lub skurcze.
-
Witam was wszystkie kochane. Od razu przepraszam, że do was nie zaglądałam, ostatnio miałam ciężkie dni a nawet tygodnie. Wielkie obrzęki, wysokie ciśnienie, podejrzenie gestozy , której na szczęście nie ma. Szukamy dalej przyczyny, podobno mam jakaś bakterie w moczu, czekam na wyniki posiewu. W międzyczasie przechodziłam grypę żołądkową bo moja córcia przywlokła to dziadostwo z przedszkola. Ehhhh....z reguły jestem optymistką, ale ostatnio czułam, że spadaja na mnie wszystkie kleski swiata
-
Robotka1 wrote:a ja jestem magistrem od ubezpieczeń nieruchomości- z malowaniem mam mało stycznego a pomaluje:D
laski wygrałam aukcję!!!!wanienka warta nowa 170zł
za 40 zł
http://allegro.pl/show_item.php?item=4744881721
nigdy nic mi się na aukcji nie udało kupić a tu proszęRobotka1 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Mnie tak po bokach boli jak kicham, albo zbyt gwałtownie się przekrecam z boku na bok i też myślę ze to więzadła.
Mój wrócił, jest mandacik, jest 6 punkcików, a co dalej to nie wiadomo, wszystko zależy ile wyniesie naprawa maski w radiowozie...a moze wynieść sporo. Jestem smutna, nie zła, smutno mi, że akurat teraz kiedy mamy inne wydatki na głowie tak się musiało stać, parszywy los.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 19:07
-
mimka84 wrote:No właśnie nie wiem jak to wygląda od tej strony, bo samochód należy do firmy, w której mąż pracuje. Podejrzewam, że będzie mu obcinana wypłata przez jakiś czas, a to nam bardzo skomplikuje sprawy.
-
lunia79 wrote:Witam was wszystkie kochane. Od razu przepraszam, że do was nie zaglądałam, ostatnio miałam ciężkie dni a nawet tygodnie. Wielkie obrzęki, wysokie ciśnienie, podejrzenie gestozy , której na szczęście nie ma. Szukamy dalej przyczyny, podobno mam jakaś bakterie w moczu, czekam na wyniki posiewu. W międzyczasie przechodziłam grypę żołądkową bo moja córcia przywlokła to dziadostwo z przedszkola. Ehhhh....z reguły jestem optymistką, ale ostatnio czułam, że spadaja na mnie wszystkie kleski swiata
ale mam nadzieję, ze teraz będzie już tylko lepiej
-
lunia79 wrote:Dzięki Shimmer, też mam taka nadzieję, bo ile można
Z moich doświadczeń nieszczęścia chodzą stadami i Twoje stado już sobie poszło
sylvia007, lunia79, mantissa, Fasia lubią tę wiadomość