Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Dziewczyny no sory poniosło mnie ,bonja to taka cienka klucha jestem czasami no i muszę powiedziec co myslę
takie uroki ciązy .
nie żartujcie że z zusem jest taki problem, a nie można po prostu bezpośrednio zwolnienia do zusu zanieść czy trzeba do firmy najpierw??
FASIA ciesz się że ma dużo miejsca:) w końcu Julkowi i każdemu z naszych dzieci będzie coraz ciaśniej i ciaśniej;)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Można samemu tylko firma musi podbić i napisać tam datę i coś jeszcze już zapomniałam i wtedy zus to przyjmie.Chyba tak będę od teraz robić,bo to jest bezsens
-
My z mężem po wczorajszej wizycie pojechaliśmy do sklepu dziecięcego oglądać wózki i załamka ...
już nawet Mutsy igo (mój jedyny typ jak do tej pory) już mi się przestał podobać. Oglądałam TAKO, ale te plastikowe spody są okropne moim zdaniem no i są ogrooomne.
No i mamy problem, bo nawet najmniejszy wózek ze sklepu nie zmieścił nam się do bagażnika.
Chciałam kupić jakiś ciuszek dla Nikosia, żebym miała pamiątkę z dnia poznania jego płci i tu kolejna załamka. Ciuszki dla chłopców są jakieś takie ... "ubogie". Dla dziewczynek to kolory, fasony, falbanki itp., a dla chłopców nudaNikoś -
nick nieaktualnyOgłoszenie:
Zakład Ubezpieczeń Społecznych zatrudni byłego właściciela agencji towarzyskiej. Wymagania: umiejętność ogarnięcia burdelu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 15:11
Krysti, Lali, Fasia, Angela89, ziolko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny88macola wrote:My z mężem po wczorajszej wizycie pojechaliśmy do sklepu dziecięcego oglądać wózki i załamka ...
już nawet Mutsy igo (mój jedyny typ jak do tej pory) już mi się przestał podobać. Oglądałam TAKO, ale te plastikowe spody są okropne moim zdaniem no i są ogrooomne.
No i mamy problem, bo nawet najmniejszy wózek ze sklepu nie zmieścił nam się do bagażnika.
Chciałam kupić jakiś ciuszek dla Nikosia, żebym miała pamiątkę z dnia poznania jego płci i tu kolejna załamka. Ciuszki dla chłopców są jakieś takie ... "ubogie". Dla dziewczynek to kolory, fasony, falbanki itp., a dla chłopców nudana poprawe humoru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 15:13
martafr, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:no a jakże by inaczej!!! mąż mnie w jedna stronę podrzuci a wrócę taxą, juz sie doczekać nie mogę
Krysti hormonki nam wszystkim popalić dają:)a ja cieszę się jak widzę Cię na forum obojętnie co być pisała, bo dla mnie jesteś mega pozytywna, piszesz co Ci leży na sercu,a przy moich ostatnich smutkach to potrzebuje takich fajnych energii od ludzi
indyczek już w piekarniku ciekawe czy wyjdzie suchyja to marta biednemu chleb na ulicy daje
i jedzenie dla psów kupuje tu umnie ,ludzie na ulicach z psami zebrają czasem jak ide do sklepu o widze bezdomnego z pieskiem takim smutnym wejde do sklepu kupie chleb szynke dla pieska jedzenie i daje .Nie czesto tylko jak widzę czasami .Pieniedzy nigdy nie dawalam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 15:18
martafr lubi tę wiadomość
-
88macola wrote:My z mężem po wczorajszej wizycie pojechaliśmy do sklepu dziecięcego oglądać wózki i załamka ...
Chciałam kupić jakiś ciuszek dla Nikosia, żebym miała pamiątkę z dnia poznania jego płci i tu kolejna załamka. Ciuszki dla chłopców są jakieś takie ... "ubogie". Dla dziewczynek to kolory, fasony, falbanki itp., a dla chłopców nuda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Macola to zalezy jak sie trafi , ja ostatnio tez chcialam kupic symboliczny ciuszek i nie wiedzialam na co sie zdecydowac, wiadomo ze nie maja rozowych falbanek i kokardek ale tez slodziaki
my z mężem z okazji poznania płci przy Majeczce kupiliśmy jej księżyc pozytywkę do łóżeczka:) a teraz wyciągniemy ją dla maluszka:)
z ciuchów to symboliczne wydają się skarpetunie:)
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:Krysti dobra kobieta z Ciebie ale wiem po mojej babci że takiego człowieka nikt nie doceni tylko każdy wykorzystuje tę dobroć niestety
weronika86 lubi tę wiadomość
-
My w dniu poznania płci kupiliśmy skarpeteczki, bo też mi się nic z ciuszków nie podobało a chciałam mieć jakąś pamiątkę
Co do ZUSu to w przyszłym tyg pojadę i sie dowiem czy wlasnie sama z tym L4 nie mogę do nich przyjeżdżać, bo do 15 to chyba zakwitnę tym bardziej, że kredyt mamy do 5 płatny ..
-
Fasia wrote:SYLVIA ja mam to samo! ryczę bez powodu. Nigdy w życiu nie byłam taka płaczliwa. Wczoraj na TLC oglądałam porody i kobieta rodziła synka 4,5kg, podczas porodu zaklinował się barkami, nie mogli go wyciągnąć, urodził się z sinicą, nie ruszał się, nie oddychał .. aż się zanosiłam z płaczu, nie mogłam sie uspokoić ale na szczęście po chwili parametry życia wróciły i odetchnęłam razem z rodzicami
ROBOTOKA ja mam alergię na kocią sierść ale jakoś żyję
To po co oglada? Krzywde dziecku cche zrobic? A fe!
Nie wolno nam sie stresowac!
Pameitam jak mi kiedys psycholog o pewnym badaniu opowiadala.
Mianowicie, sprawdzono jak zachowuje sie mozg kobiet ktore stracily meza niedawno naprawde i takich ktore mialy to sobei wyobrazic. Reakcje w mozgu byly takei same.
Stad wynika, ze nawet ogladanie filmow i mysleni eo zlych i nieprzyjemnych rzeczach naprawde zle na nas wplywa.
Kubusia Puchatka sobei obejzyjmantissa lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:To po co oglada? Krzywde dziecku cche zrobic? A fe!
Nie wolno nam sie stresowac!
Pameitam jak mi kiedys psycholog o pewnym badaniu opowiadala.
Mianowicie, sprawdzono jak zachowuje sie mozg kobiet ktore stracily meza niedawno naprawde i takich ktore mialy to sobei wyobrazic. Reakcje w mozgu byly takei same.
Stad wynika, ze nawet ogladanie filmow i mysleni eo zlych i nieprzyjemnych rzeczach naprawde zle na nas wplywa.
Kubusia Puchatka sobei obejzyj
Oglądałam, bo nie przypuszczałam, że coś zlego się stanie, a jak już sie zaczęło dziać to dali reklamę .. no i się zestresowałam, że musialam poczekać i sprawdzić jak to się skończy, bo bym sobie do teraz wyobrażała Bóg wie co .. Ale masz rację, Kubuś Puchatek jest zdecydowanie przyjemniejszy dla mózgu
Obiecuję, że to było ostatni raz -
Robotka1 wrote:a nie prościej kupić jakąś zabawkę???
my z mężem z okazji poznania płci przy Majeczce kupiliśmy jej księżyc pozytywkę do łóżeczka:) a teraz wyciągniemy ją dla maluszka:)
z ciuchów to symboliczne wydają się skarpetunie:)
"prościej"? czy ja wiem... co może być prostsze od ciuszka ?
idąc na kompromis kupiliśmy śliniaczek z imieniem synkaFasia lubi tę wiadomość
Nikoś -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysia a pisz co Ci na wątrobie leży za każdym razem:) ale się nie obrażaj:)
nie żartujcie że z zusem jest taki problem, a nie można po prostu bezpośrednio zwolnienia do zusu zanieść czy trzeba do firmy najpierw??
FASIA ciesz się że ma dużo miejsca:) w końcu Julkowi i każdemu z naszych dzieci będzie coraz ciaśniej i ciaśniej;)będe pisac .
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
88macola wrote:"prościej"? czy ja wiem... co może być prostsze od ciuszka ?
idąc na kompromis kupiliśmy śliniaczek z imieniem synkaniż w tych wszystkich ciuszkach:)
ooo śliniaczek bardzo fajna rzecz:)
hehe dobrze że oglądam bajki na dobranoc z córkąreksia i smerfy:)
dziś na belly jest notatka o rozmawianiu z dzieckiem i oswajaniu go ze swoim głosem:)
ja na szczęście czytam młodej bajki na dobranoc więc to młodsze moj głos zna od pierwszych chwil gdy....zaczęło słyszeć
a do brzucha przykładam ostatnio co? pozytywkę córkowąweronika86 lubi tę wiadomość