Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysia brzuszek śliczny ale jak ładnie ubrany:D
o ktorej jutro masz usg??? tak się składa że do 13 jestem pod komputerem może zdążę a jak nie to wieczorem spróbuję przez telefon wejść
ja jak byk obstawiam Manuelę
mimka84 wrote:Siedzisko jest bardzo mięciutkie. Ale jakby co to można zawsze kupić wkładkę dla noworodka.to dobrze rozwiązanie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 14:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Wiem
ale chce plakac ze mi ciezko niz ze mi dziecko w brzuchu ginie
a wali mnie teraz niemilosiernie..mala mendaAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:No i to jest najważniejsze, że się rozpycha i wali. Masz duże szanse na uniknięcie rozstępów przynajmniej.
moja mama ze mna miala ogromny brzuch... ale jest duzo nizsza.. no ale... niczego sie nie da uniknac
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysia brzuszek śliczny ale jak ładnie ubrany:D
o ktorej jutro masz usg??? tak się składa że do 13 jestem pod komputerem może zdążę a jak nie to wieczorem spróbuję przez telefon wejść
ja jak byk obstawiam Manuelę
o tak tak mozna wkładkę kupićto dobrze rozwiązanie:)
happy
martafr lubi tę wiadomość
-
Fasia ja też mam teraz problemy z wypłacaniem należnych mi się pieniędzy...,bo moja firma sobie na to dynda i mimo,że od połowy września powinien płacić mi ZUS do dzisiaj grosza nie mam a ostatnio byłam w ZUSIE spytać co się dzieje okazało się,że szanowna szefowa ma mnie w tyłku i nawet tych zwolnień l4 nie donieśli do ZUSU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:55
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Fasia ja też mam teraz problemy z wypłacaniem należnych mi się pieniędzy...,bo moja firma sobie na to dynda i mimo,że od połowy września powinien płacić mi ZUS do dzisiaj grosza nie mam a ostatnio byłam w ZUSIE spytać co się dzieje okazało się,że szanowna szefowa ma mnie w tyłku i nawet tych zwolnień l4 nie donieśli do ZUSU . Żal.pl w końcu sie ich doprosiłam ale dzisiaj znowu byłam przed chwilą w ZUSIE,bo przyszło mi pismo,że nie należy mi się zasiłek okazało się,że znowu jakiś papier źle wypełnili,bo jam am umowe o pracę na czas określony a w systemie zusowskim jestem jako na zleceniu .Porażka obłed i masakra .
Ale będę ich ścigać.Zaniosłam znowu wzniosek im i zapowiedziałam,że w przyszłym tyg znowu się wybiorę do zusu spytać czy jest dobrze już.Więc niech mają się na baczności.
O rany! No to masz niezłe przeboje. A pracodawca głupek! Tak mnie to wkurza, że nikt się nie przejmuje że nie mamy kasy. Przecież każda z nas ma jakieś zobowiązania. Kredyty, opłaty, jedzenie itd. No ja piernicze ... Ja myślałam, że jak przejde na płacenie przez ZUS to dostanę od nich jakieś pismo, że pieniądze będą do tego i tego dnia wypłacane, a tu dupa. Z tego co wiem to ZUS wypłaca albo do 6 albo do 15. Czyli skoro wczoraj nie dostałam to dopiero 15 ... wkurzona jestem na maxa. Też mam zamiar się do nich wybrać i dowiedzieć o co chodzi. L4 mieli juz 30.10 więc wystarczajaco dużo czasu zeby dać to do ZUSu ...
-
A ja sobie myśle, że może nie czuję jeszcze ruchów własnie przez to, ze brzuch mam taki duży i Julek nie ma jeszcze tak długich rączek i nóżek żeby mnie tak kopnąć abym poczuła ?
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:No ale do zlotych za tydzien wpadniesz chyba? Bedzie rozrywka:)
Krysti hormonki nam wszystkim popalić dają:)a ja cieszę się jak widzę Cię na forum obojętnie co być pisała, bo dla mnie jesteś mega pozytywna, piszesz co Ci leży na sercu,a przy moich ostatnich smutkach to potrzebuje takich fajnych energii od ludzi
indyczek już w piekarniku ciekawe czy wyjdzie suchyKrysti, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Chodziło o przeciwciała igm. Już sprawdziłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 15:05