Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolina22 wrote:hej:-) dzisiaj zrobiłam test sa 2 kreski tylko problem w tym ze to była nie planowana ciążą bo mam córeczkę która ma skończone 10 msc i boję się czy damy sobie rade:-)
-
nick nieaktualnyIda wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88fbffc09890.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bbb82062913.jpg
To moje "skarby" Wrzucam je, by się upewnić, czy nie jestem ślepa i że ta druga kreska faktycznie ciemnieje. Bo ciemnieje, prawda?
Zwariować można z tymi testami, dobrze że na betę nie szłam, bo my mi serce wyskoczyło
CUDOWNE II kreski Ciemnieje Aż mi się uśmiecham do monitoraIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolina22 wrote:Mam wyrzuty sumienia ze nie bd mogą córce poświęcić wystarczająco dużo czasu. No i strasznie się bije porodu jak sobie przypomnę 1
Może i będziesz miała mniej czasu dla córki ale ona zyska rodzeństwo - a to jest bardzo cenne Poradzisz sobie na pewno, z czasem z nikną ci te niepokojące myśli. Ja marzę o zajściu w ciążę jak już będę miała takiego małego brzdąca -
Ida, kreseczki sa coraz ciemniejsze gratuluje
Karolina 22, ja mam 2 synow. roznica wieku 2 lata. druga ciaza planowana a gdy zobaczylam II na tesice nagle ogarnal mnie strach jak to bedzie. nie pracowalam - opiekowlam sie 1,5 rocznym synem - b.wymagajacym, a w ciazy czulam sie tragicznie! wyrzuty sumienia mialam az chlopcy zaczeli sie razem bawic najpierw bylo mi smutno, ze starszemu mneij czasu posiwecam itp. potem ze mlodszy ma tej uwagi mneij niz starszy mial gdy sie urodzil. szybko jakis nasz system obmyslelismy - albo ja albo maz zajmowalismy sie chlopcami na zmiane, by chociaz 1,5 godz. mieli jedno z rodzicow tylko dla siebie....no i wspolne wypady do lasu itp. cala rodzinka. widok wspolnie bawiacych sie chlopcow ich braterksa milosc - nie zastapilabym tego za nic! ciesze sie, ze mamy tak mala roznice wieku
mnie dzis bardzo boli krzyz i podbrzusze. bardziej niz w pozostale dni. tlumacze sobie, ze tydzine temu, na koniec 4 tyg. tez milam dosc silne bole, wiec pewnie dzidzia w tym czasie intensywniej rosnie...ale po wizycie w toalecie zobaczylam brazowe plamienie wizyte mam umowiona na srode, al chyba jutro powtorze bete i progesteron i postaram sie wczesniej umowic do lekarzaIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliwi wrote:A ja się coś boje, nie robie jeszcze suwaczka, dziś najpóźniej jutro powinnam mieć @ i wszytskie objawy wskazują na to że ją dostane.
Robiłam dziś kolejny test i ten dzisiejszy przy moich bladziochach wychodzi super, ciemne dwie kreski, ale mimo wszytsko jakieś dziwne myśli mam.
Wszystko będzie dobrze
-
witam nowe dziewczynki i "stare" w kolejnym dniu
ja wczoraj wieczorem przeszłam małe załamanie jakieś żółto-brązowe plamienie póki co ustało ale stres pozostałIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualnyKati86 wrote:witam nowe dziewczynki i "stare" w kolejnym dniu
ja wczoraj wieczorem przeszłam małe załamanie jakieś żółto-brązowe plamienie póki co ustało ale stres pozostał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny