Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:ja kilka dni temu tez mialam takie plamienie, tzn jedna taka plamke..
No właśnie mam nadzieję że u mnie tylko jednorazowo wczoraj. Wczoraj też robiła progesteron ale wyniku nadal nie majak się jeszcze dziś pojawi to w środę jadę do gina
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Ja się trochę wystraszyłam ale wolę nie panikować i zobaczę jak będzie dziś. Jeśli będzie to może jeszcze dzisiaj pojadę jak będzie miejsce u gina. Ponad 5 lat walczyliśmy więc nie chcę teraz stracićIVF MAJ 2016
beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
dzien dobry
ja wczoraj rowniez mialam male plamienie - brazowe. dzis jade na bete i progesteron oraz postaram sie umowic wczesniej do ginekologa, bo wizyte mam na jutro.
Ida, masz zielone uplawy? moze warto to z lekarzem skonsultowac, bo zielone nie sa normalne, chyba?
co do zoltawej wydzieliny. pamietam, ze w pierwszej ciazy taka mialam i ciagle meza wolalam, by zobaczyl czy wg niego to zolte jest czy jasny brazbalam sie bardzo. podczas tej ciazy teraz przez dwa dni mialam zoltawa wydzieline. infekcji zadnej nie mam. lekarza chce zapytac co to.
-
karolina22 wrote:beszka ja strasznie się boję ze nie sam rady wychować 2 dzieci tak małych i rak strasznie mi żal córki ze będę jej mniej czasu poświęcać gdy urodze przecież będzie miała tylko 17 msc.
bil braciszka, wiec musialam b.uwazac. mlodszy ma nietolernacje laktozy. plakal dzien i noc. prawie w ogole nie spalam. ale dalismy rade. maz mial troche wolnego z pracy, potem bylam z nimi sama
potem moja mama przyleciala do nas. a potem my do mamy na wakacje. pierwsze 9 miesiecy bylo ciezkie. potem mlody przeszedl na 100% diete bezlaktozowa i zaczal spac w ciagu dnia sam
znajdziesz jakis swoj system. ja wkladalam mlodszego do chusty i siadalalismy na podlodze, ukladalam puzzle ze starszym. czy jak bajke opowiadalam starszemu na dobranoc, a meza nie bylo, to mlodszy juz tez byl po kapieli i przy cycu lezaljak maz byl, to maz zajal sie mlodszym, gdy ja poszlam do starszaka
dobrze bedzie.
Ida i nei sadzisz, ze jesli jestes w ciazy, to warto wczesniej skonsulotwac te infekcje? -
Robotka1 wg.kalkulatora hcg przyrost piękny-no stres.
Ja chyba jestem z tych które puki co ciążę mają bezobjawową i oby tak dalej.
Biorę luteinę 3x100mg i mam nadzieję ona wspomaga nasze dzidziole lub didziola.
Rudzia w 6 tym tygodniu powinien być widoczny pęcherzyk ciążowy i echo zarodka a czasami i już sam zarodek z serduchem bo u każdej to indywidualnie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 09:07
Rudzia lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny
byłam dziś na morfologii,tsh i ogólnych badaniach, zrobiłam również bete. W piątek była 167, ciekawe jaki przyrost
kupiłam test ciążowy i siknelam na niego, już mam dwie bordowe krechy
suuuuper, myślę juz pozytywnie, pierwsze usg 14 kwietnia mam
malinka1984 lubi tę wiadomość
-
Proszę ot i stronka z kalkulatorem http://www.babymed.com/tools/hcg-calculatorCzekamy na Kacperka
hwesta usg masz chyba 14 sierpnia a nie kwietnia
hwesta wrote:Dzień dobry Dziewczyny... suuuuper, myślę juz pozytywnie, pierwsze usg 14 kwietnia mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 09:37
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualny
-
Robotka nawet tutaj na belly masz kalkulator.
MOJE BELLY -> KALKULATOR CIĄŻY
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Dziewczyny, plamienie na tym etapie jest prawie że normalne, bo to akurat przypada w terminie @. Dopiero później może być niepokojące, choć też nie zawsze. Ja plamiłam i krwawiłam w początkach ciąży leżałam 5 tygodni plackiem, zakaz chodzenia, relanium nawet musiałam brać i teraz jest ok. Moja Mała Ola ma 431 gram
Co do infekcji, mi na początku zrobili posiew i wyszedł paciorkowiec. Dostałam antybiotyki. Potem kontrolny posiew i znowu wyszły trzy inne bakteria. Znowu antybiotyk i inne leki. Obecnie jest dobrze.Ida lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:http://jak-zaplanowac-plec-dziecka.blogspot.com/p/chinski-kalendarz-pci.html
o proszę link:)na dodatek sprawdziłam i mój synek wg. ich kalendarza powinien być dziewczynką
A cichutko liczę że będzie córeczkaA tak na prawdę to żeby było zdrowe