Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja polecam pregnancy calendar, bardzo dokładny jest i jest opcja np jak u mnie ivf transfer.
http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-calculator-week-by-weekCzekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Hej dziewczyny. Ja to dzisiaj padam po prostu, spać mi się chce niesamowicie, chodzę i się potykam. W innych okolicznościach bym się już położyła, ale moja Córa mi nie daje i jeszcze te mdłości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 15:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem po wizycie u lekarza.
Przez te plamienia dostalam duphaston 2x1 tbl i ciąża zagrożona - ale nie wiem czy przez te plamienia, czy przez to że już raz poroniłam..
za 2 tygodnie mam sie zgłosić, a jakbym zaczęła plamić niezwłocznie jechać do szpitala prosto na ginekologię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro wybieram się na bete, aby zobaczyć czy jest ok, a chciałam też zrobić progesteron, trzeba być na czczo do tych badań? bo nie wiem czy mi się uda z rana?
Chce zrobić badania aby spokojnie czekać na wizytę, o ile wyjdzie ok.. bo do gin pójdę w połowie sierpnia jakoś... -
nick nieaktualny
-
Ja jak byłam w 1 ciąży to też jak byłam na samym początku u lekarza tez nic nie było widać wkońcu zrobiłam bete hcg i gdy wyszła wysoka czekałam spokojnie na kolejna wizytę na której byłam w 9 tyg. Teraz dopiero mam umówiona wizytę na 27.08Mama Amelki
-
Ida wrote:Ja po wizycie. Niestety, nic nie było jeszcze widać Wiedziałam, że może tak być, ale jednak trochę się martwię... Gin mówił o ciążach pozamacicznych i o pustych pęcherzykach ciążowych. Nie straszył mnie, ale chciał przestrzec, jakby się coś działo, żeby od razu przyjechać.
Wg belly to 5 tydz (4 t 6d), ale gin powiedział że na pewno nie. Jako że mam owulację nawet koło 19-20 dc, to pewnie dlatego. Sama nie wiem co o tym myśleć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 21:49
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida przy późnej owulce to i późne zagnieżdżenie było więc się nie sugeruj kalendarzem Belly, ciąża to nie matematyka, myśl pozytywnie i nie stresuj kijanki.
Jest dobrze tylko potrzeba jeszcze czasu.Ida lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Dziewczyny, "wybrałyście" najlepszy miesiąc na rodzenie dzieci! Przez pierwsze najtrudniejsze miesiące będziecie miały słońce i zieleń! Nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko leci, przecież przed chwilą zobaczyłam 2 kreski na teście, a moja kwietniowa córeczka ma już 3 miesiące! Wszystkiego dobrego Wam życzę i będę zaglądać
Ida, Justinka, Nilakshi, weronika86 lubią tę wiadomość