Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJoapaw super wiadomość! Teraz pozostaje tylko zrelaksować się
Witamy Ewelcia, nic się nie martw, pozytywne myślenie to podstawa. Jak już zdążyłaś przeczytać tu też jest trochę dziewczyn po przejściach, tak więc nie jesteś samaweronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
joapaw gratuluje serduszka i teraz słuchaj się lekarza-relax i luz
Ewelcia ogromniaste kciuki oby teraz było tylko dobrze. Jeśli mogę zapytać te dwie ciąże poroniłaś w którym tyg.?
Ida to mnie do zawału doprowadzi...gdzie ona z wieściami po wizycie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:27
Agucha, weronika86 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Joapaw cudowne wieści:)
Ewelcia teraz będzie już tylko lepiej:)
Ja niestety przeziębiona,pije herbate z cytryna i miodem,jak tak dalej bedzie pójdę do lekarza bo coraz gorzej sie czuje:( Pamietam przy pierwszej ciąży też bylam chora na samym początku.Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Ida cudnie!!
Ewelcia witam Cię szczególnie mocno, bo kibicowałam Ci ogromnie!dzisiaj obudzilam sie o 5 i spac nie moge, jutro pierwsza wizyta u poloznej, za 3 dni pierwsze usg!!!!!! dziewczyny gratuluje wspanialych wiesci!!!! i witam nowe dziewczyny! dziewczyny wiecie, ze podsluchalam wczoraj serduszko mikrofonem zbiorczym? maz ma taki profesjonalny, wyszukal na necie na jakiej czestotliwosci bije serduszko plodu, wyczyscil szumy i slyszalam serduszko...moje bije duzo wolniej i mojego tez
mam nadzieje, ze to serduszko, moj twierdzi ze jest pewny na 100%!
Ewelcia, Rudzia, Ida lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Cześć dziewczyny ..
Obudziłam się rano z bólem głowy i cieknącym katarem ... Jakieś pomysły jak temu zaradzić i co używać jak już przytka mnie na amen ?
Ja właśnie jestem na zwolnieniu z powodu przeziębienia byłam u lekarza wiec trzeba wylezec żeby uniknąć antybiotyku. Dużo wit c sok z malin a na gardło są specjalne tabletki do ssania dla kobiet w ciąży.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczynki:)
gratuluję pozytywnych wizyt:)
za Agę trzymam nadal gorąco kciuki
Witam Ewelcięnie miałyśmy chyba nic wspólnego na różowej stronie ale pamiętam Cię
dziewczyny a ja mam problem.
wczoraj i dziś bardzo swędzi mnie pochwa. i nie wiem czy mogę stosować np clotrimazolum krem??? wie coś ktoś o tym?? wizyta jeszcze daleko a nie chciałabym lecieć od razu do lekarza bo może własnie clotrimazolum pomoże,
miała któraś taki problem?Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Cześć dziewczyny ..
Obudziłam się rano z bólem głowy i cieknącym katarem ... Jakieś pomysły jak temu zaradzić i co używać jak już przytka mnie na amen ? -
Fasia ja mam od wczoraj tabletki na gardlo prenalen ale jeszcze efektów nie zauwazylam,jutro chyba wybiore sie do lekarza bo koncze urlop a w takim stanie nie chce wracac do pracy bo czuje sie beznadziejnie:(
Ida super wieści:)
Ida lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:cześć dziewczynki:)
gratuluję pozytywnych wizyt:)
za Agę trzymam nadal gorąco kciuki
Witam Ewelcięnie miałyśmy chyba nic wspólnego na różowej stronie ale pamiętam Cię
dziewczyny a ja mam problem.
wczoraj i dziś bardzo swędzi mnie pochwa. i nie wiem czy mogę stosować np clotrimazolum krem??? wie coś ktoś o tym?? wizyta jeszcze daleko a nie chciałabym lecieć od razu do lekarza bo może własnie clotrimazolum pomoże,
miała któraś taki problem?