Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzięki Werka i Fasia w takim razie lecę do apteki, trza się nasmarować
mi akurat clotrimazol pomaga zazwyczaj mimo że infekcję ma rzadko.
a dziś to miałam tak podrażnione że zauważyłam leciutką krewkę przy podcieraniu ale z okolicy warg sromowych i całe czerwone. no choć mi złagodzi objawy jak nie pomoże -
Agucha wrote:Dziewczyny gdzie kupujecie te cukierki z imbirem? Albo co polecacie jeszcze na mdłości bo ledwo daje radę
dzisiaj zaliczylam pierwszego pawika
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewcyzny: na mdlosci: opaskina nadgarstki sea band- nosze do dzis- bo umieralam ( mysle ze troche mi pomogly) wymiotuje jeszcze rano a jestem juz po 14 tygodniu!!! wymiotowalam wszystkim i mdlilo mnie strasznie!
mialam tez tabletki mamarin mamma(z imbirem - kilkanascie zl ale raczej trzeba zamawiac) ale potem jak zwracalam to juz odstawilam bo i tak leki inne sie bralo..
migdaly pomagaja do przegryzania na mdlosci i pare lykow coli- ale takie zwyklej nie light ( to mi polecila internistka)
co do wymiotow- jezdzcie mniej i na bok po jedzeniu- to troche pomaga ( rada ze szpitala)
co do smarowania clotrimazolem- to w 1 trymestrze nie mozna! pimafucin jest bezpieczny ale nie clotrimazol,Ida, Agucha lubią tę wiadomość
-
Hope ewelcia, Widze ze jednak sie udalo? sledzilam Twoje losy ale wdizlaalm ze sie martwilas beta?
a jednak jestes! oszczedzaj sie i badz dobrej mysli!
bylas chyba z nami na czerwcowkach prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:59
Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:hej dziewcyzny: na mdlosci: opaskina nadgarstki sea band- nosze do dzis- bo umieralam ( mysle ze troche mi pomogly) wymiotuje jeszcze rano a jestem juz po 14 tygodniu!!! wymiotowalam wszystkim i mdlilo mnie strasznie!
mialam tez tabletki mamarin mamma(z imbirem - kilkanascie zl ale raczej trzeba zamawiac) ale potem jak zwracalam to juz odstawilam bo i tak leki inne sie bralo..
migdaly pomagaja do przegryzania na mdlosci i pare lykow coli- ale takie zwyklej nie light ( to mi polecila internistka)
co do wymiotow- jezdzcie mniej i na bok po jedzeniu- to troche pomaga ( rada ze szpitala)
co do smarowania clotrimazolem- to w 1 trymestrze nie mozna! pimafucin jest bezpieczny ale nie clotrimazol, -
Kurcze no własnie Słoneczna masz rację, własnie przeczytałam ulotkę clotrimazolum że nie można;/ ja cię kręce....
w sumie to potrzebuję się posmarować tylko zewnętrznie bo w środku jest git
a ten pimafucin to jest bez recepty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 09:16
-
Ewelcia wrote:Na Ovu na czerwcówkach, lipcówkach i teraz sierpniówkach
Martwiłam się betą bo zastanawiałam się czy nie za niska jak na 11dpo, ale przyrosła prawie 200% więc musi być już dobrzeEwelcia lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Jest tylko na receptę, a w 5 tyg poszłam do jakoegokolwiek gina po jakąś maść bo też mnie strasznie swędzenie męczyło i dał mi Pimafucin w globulkach. I jak ręką odjął!
Także idź, bo ponoć infekcje niewzskazane. Ja nie miaam zamiaru iść tak wcześcnie wtedy do lekarza ale ze względu na infekcję musiałam.