X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kolezanka zrobila tak ze nie sprzatala w domu przez pare dni nawet okruszków z blata ciuchów po męzu nic wszystko zostawiala tak jak jest ,co się okazało mąz chce zaprosic kolege ale jak ! Jak syf w domu patrzy i dotarlo do niego ze to z jego winy ten bajzer nauczyl się skladac ubrania spezatac po sobie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:04

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to szczęście ze mój maz lubi porządek i dba żeby w domu było czysto nie widzi tylko kurzu który dla niego nie istnieje hehe ale to juz do mnie należy :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moja kolezanka zrobila tak ze nie sprzatala w domu przez pare dni nawet okruszków z blata ciuchów po męzu nic wszystko zostawiala tak jak jest ,co się okazało mąz chce zaprosic kolege ale jak ! Jak syf w domu patrzy i dotarlo do niego ze to z jego winy ten bajzer nauczyl się skladac ubrania spezatac po sobie :D

To by mi powiedzial, ok sprzatne a ty idz zmien olej i opny w aucie, napraw sobie hamulce i swiatlo w rowerze, wynies kanapy stare i jedz po nowa ktora kupilismy.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo ze podział obowiązków musi być ale chyba w domu sprząta się częściej niż wymienia kola w aucie czy wnosi kanapy wiec to chyba nie do porównania obowiazki

Ida lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój niestety jak nie będzie miał palcem pokazane i czasem 3 razy powtórzone to nie posprząta czy śmieci nie wyniesie ale jak widzi że ja nie daje rady, bo źle się czuję albo ma ktoś przyjść to wtedy bierze się za sprzątanie ale niestety częściej ja muszę zwłaszcza że jestem na zwolnieniu teraz, a on pracuje.

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam sprzątam po swoim. układam ciuchy i chowam do szafki ;) papiery skladam w jedno miejsce i po jakimś czasie on je chowa ;)

Robotka - a co do płci - dzisiaj dopiero powoli dotarło że jednak syn :D

Ida gratuluję intuicji i synka :)
    no i Ewelinka tobie córeczki :)

Ida, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, no

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:40

Robotka1 lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż posprzątał w domu 1 raz od początku jak razem zamieszkaliśmy, było to wtedy kiedy ja urodziłam Gabi. Ale to nie jego wina, że nie jest nauczony sprzątania, takie jest moje zdanie. Wychowywał się z mamą i 3 siostrami, które zawsze we wszystkich porządkach go wyręczała. Na początku miałam z nim strasznie, teraz nadal nie sprząta, ale też dba o to żeby zbyt dużego bałaganu nie robić, no i brudną bieliznę pięknie do kosza odkłada

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no ależ tu się " męsko " zrobiło, no sporą przewagę mają chłopcy. Ciekawe ile dziewczynek się pojawi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ej no ależ tu się " męsko " zrobiło, no sporą przewagę mają chłopcy. Ciekawe ile dziewczynek się pojawi :D

Oby teraz same Dziewczynki, co by się wyrównało :)

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    mój mąż posprzątał w domu 1 raz od początku jak razem zamieszkaliśmy, było to wtedy kiedy ja urodziłam Gabi. Ale to nie jego wina, że nie jest nauczony sprzątania, takie jest moje zdanie. Wychowywał się z mamą i 3 siostrami, które zawsze we wszystkich porządkach go wyręczała. Na początku miałam z nim strasznie, teraz nadal nie sprząta, ale też dba o to żeby zbyt dużego bałaganu nie robić, no i brudną bieliznę pięknie do kosza odkłada

No wlasnie! Ja mu zwasze mowie, ok moge sprzatac ale ty nei balagan! Wezme dzisiaj wszystko posprzatam i jego rzeczy tez i mam to w dupie ze beda nei w tym miejscu gdzie on sie ich spodziewa, jak chce zeby byly tam gdzie maja byc to niech sam je sprzata.

Amy, KasiaKwiatek, sylvia007, Justinka, mantissa lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    No wlasnie! Ja mu zwasze mowie, ok moge sprzatac ale ty nei balagan! Wezme dzisiaj wszystko posprzatam i jego rzeczy tez i mam to w dupie ze beda nei w tym miejscu gdzie on sie ich spodziewa, jak chce zeby byly tam gdzie maja byc to niech sam je sprzata.
    Dokładnie tak bym zrobiła :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

Ja bym pojechała kupić kartony, wrzuciła wszystko do nich jak leci, ustawiła gdzieś na podłodze i przykryła jakąś narzutą, koce, obrusem - zależy jak sterta duża by była :) A jak Ci wyjdzie ładna kwadratowa czy prostokątna sterta to nawet sobie możesz na niej zdjęcie postawić :P

Ida, Auro, mantissa lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    dokładnie, posprzątaj według własnego uznania, i najważniejsze, nie daj się sprowokować.

gdyby w mojej sypialni walały się - o zgrozo!- części do auta wyniosłabym je przed drzwi razem z innymi dziadostwami potrzebnymi mojemu mężowi.

pamiętaj i on tez musi pamiętać że wymagasz od niego i tak minimum, nie karzesz mu sprzątać po obiedzie, myć garów czy prasować Twoich i jego rzeczy-ma tylko posprzątać po sobie.

no więc co ja bym zrobiła? wszystkie rzeczy ktore nie wiedziałabym gdzie dać własnie wywaliłabym przed drzwi.

AMY jeszcze raz gratuluję:)

KASIA dziękuję Ci o dobra kobieto:)

u nas też owsiki przerabialiśmy ze dwa razy całą rodzinką, wtedy wszyscy profilaktycznie braliśmy vermox oraz obowiązkowo pranie i prasowanie całej pościeli:) na szczęście łatwo przychodzi i łatwo można to wytępić.
    adk_1989 wrote:
    Ja bym pojechała kupić kartony, wrzuciła wszystko do nich jak leci, ustawiła gdzieś na podłodze i przykryła jakąś narzutą, koce, obrusem - zależy jak sterta duża by była :) A jak Ci wyjdzie ładna kwadratowa czy prostokątna sterta to nawet sobie możesz na niej zdjęcie postawić :P
    bueheheheh ADK Ty to masz pomysła :D nooo a w tej ramce koniecznie zdjęcie tego co jest w środku;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:31

Amy lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka kochana ty córcie :) gratuluje :) ale fajnie .

Eweliśka lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dokładnie, posprzątaj według własnego uznania, i najważniejsze, nie daj się sprowokować.

gdyby w mojej sypialni walały się - o zgrozo!- części do auta wyniosłabym je przed drzwi razem z innymi dziadostwami potrzebnymi mojemu mężowi.

pamiętaj i on tez musi pamiętać że wymagasz od niego i tak minimum, nie karzesz mu sprzątać po obiedzie, myć garów czy prasować Twoich i jego rzeczy-ma tylko posprzątać po sobie.

no więc co ja bym zrobiła? wszystkie rzeczy ktore nie wiedziałabym gdzie dać własnie wywaliłabym przed drzwi.

AMY jeszcze raz gratuluję:)

KASIA dziękuję Ci o dobra kobieto:)

u nas też owsiki przerabialiśmy ze dwa razy całą rodzinką, wtedy wszyscy profilaktycznie braliśmy vermox oraz obowiązkowo pranie i prasowanie całej pościeli:) na szczęście łatwo przychodzi i łatwo można to wytępić.

No to on by sie chyba spakowal i wyniosl razem z tymi rzeczami.
    Rzeczy od auta sa NASZE. Ja tez tym autem jezdze albo czesciej daje sie wozic. Dlatego nei moge mu tego wypominac bo mi powie, to wez i je zamontuj w tym aucie, przeciez to tez twoje.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    bueheheheh ADK Ty to masz pomysła :D nooo a w tej ramce koniecznie zdjęcie tego co jest w środku;)

No juz dzisiaj mialam robic zdjecie sypialni i korytarza zeby wam pokazac ale sie rozmyslalim w ostatnim momencie.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj jak zobaczylam kim kardashian jak na tyłku postawila sobie kieliszek od szampana :D haha szalona kobieta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie, dostaliśmy vermox, ich dzisiaj nim szprycuję a sama czekam i obserwuję siebie, mam nadzieję, że ta ochronka ciążowa zadziała i mnie nie zarażą :D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    No to on by sie chyba spakowal i wyniosl razem z tymi rzeczami.
    Rzeczy od auta sa NASZE. Ja tez tym autem jezdze albo czesciej daje sie wozic. Dlatego nei moge mu tego wypominac bo mi powie, to wez i je zamontuj w tym aucie, przeciez to tez twoje.
    o rany, a nie macie jakiegoś pomieszczenia gospodarczego? piwnicy? garażu gdzie to można przechowywać?
    wcale Ci się nie dziwię że nie masz ochoty w sypialni przebywać;/
    a może warto z nim usiąść i powiedzieć że zamierzasz dziś generalne porządki zrobić i jeśli na czymś mu zależy to niech sobie to da w jedno miejsce bo jak się Ty za to weźmiesz to położysz to tam gdzie sama uznasz za stosowne:D

haha Krysti a to ciekawostka:D

KASIU to że córka Twoja ma nie oznacza że mają wszyscy ale przyjmuje się że każdy w domu powinien profilaktycznie się leczyć:) na pewno będzie dobrze:)

FASIA halooo żyjesz?? gdzie jesteś?

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
‹‹ 840 841 842 843 844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ