Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Odebralam Babyboxa
fajne,chociaz w porownaniu do tych co maja przyjsc to malo prezentow
ale jest. Miedzy innymi smoczek, probki proszkow do prania ktore wyprobuje juz
probka balsamu dla malucha lub dla mnie, kompresy dla karmiacych mam, gazeta dla rodzicow- mega ciekawa!! I kupony rabatowe na laktator czy witamine D dla malucha
fajne fajne
w Polsce to by nawet tego pieknego pudełka nie dali:pRudzia lubi tę wiadomość
-
Jestem zazowolona
nie musze juz kupowac smoczkow bo w innym boxie bede miala dws smoczki z avent i butelke
Szkoda, ze w Polsce nie ma czegos takiego bo to fsjna sprawa.. zanim kupisz produkt mozesz sprawdzic czy w ogole podpasuje dzidzi i wogole.. -
Rudzia wrote:Jestem zazowolona
nie musze juz kupowac smoczkow bo w innym boxie bede miala dws smoczki z avent i butelke
Szkoda, ze w Polsce nie ma czegos takiego bo to fsjna sprawa.. zanim kupisz produkt mozesz sprawdzic czy w ogole podpasuje dzidzi i wogole..
Ja smoczka nie mam nawet w planach zakupowychmimka84 lubi tę wiadomość
-
Witam się kobitki
Jestem na bieżąco z czytaniem, chociaż ciężko każdej odpisać
Gratuluję pozytywnych wizyt oraz poznania płci maluszkówOj zdecydowana większość chłopców
Co do prasowania ubranek ja prasuję do dziś, zresztą nie lubię pomiętych ubrań, a niestety wyciągając z pralki nie są jak po prasowaniuna szczęście takie dziecięce ubranka szybciutko się prasuje, są takie małe hehe
Robotka - też mam w sypialni biały Malmi nie zamienię na inny
ogólnie jestem zwolenniczką białych mebli i do tego dodatki w kolorystyce
póki co sypialnie mam z zielenią, ale przenosząc się ze spaniem do salonu, urządzam tam pokój dzieci, a póki co synka i chyba zmienię na niebieski
już nie mogę się doczekać remontu, chociaż szykują się małe rewolucje...
Psotka - oj nie zazdroszczę sytuacji z mężemmój na szczęście nie bałagani, sam dba o to aby było posprzątane, zresztą jak i ja się denerwuje jak jest bałagan...
Hmmm a co do łożyska, mam obawy że ja mam przodującejeszcze potwierdzę wszystko za 2 tygodnie... ale oby się to nie sprawdziło.. jakoś na wizycie gdy ginka mówiła że łożysko trochę nachodzi na ujście szyjki i z tego powodu mogę plamić... przyjęłam to do wiadomości i tyle... a jakoś nie przyszło mi do głowy, że to może być to przodujące łożysko... i nie wiem która część łożyska zakrywa to ujście... obym z tego powodu nie miała cesarki bo tak strasznie nie chce! więc czekam jak na szpilkach na kolejną wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 15:12
Robotka1, Ida lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Jestem zazowolona
Szkoda, ze w Polsce nie ma czegos takiego bo to fsjna sprawa.. zanim kupisz produkt mozesz sprawdzic czy w ogole podpasuje dzidzi i wogole..Rudzia lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Właśnie,ja generalnie nie czuję różnicy pomiędzy koszem mojżesza (czy jak to się nazywa) a normalnym łóżeczkiem. Jak się ma ten kosz to łóżeczko niepotrzebne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:09
Ida lubi tę wiadomość
-
Psotka bo z facetem to jak z dzieckiem. Musisz na niego znaleźć odpowiedni sposób wychowawczy. Mój facet jak coś zostawi np bokserki na podłodze to wie, że tylku raz zwrócę mu uwagę
kiedyś przyszły jakieś części mechaniczne. zostawił na podłodze w przedpokoju. Trzy razy prosilam, żeby coś z nimi zrobił... Bez skutku. No to wzięłam i spakowalam w worek na śmieci i do kosza
on się przerazil, bo mu powiedziałam ze wyrzuciłam ale od tamtej pory takie rzeczy od razu sprzata.
-
Mój starszy brat był strasznym balaganiarzem. Mama wiecznie za nim chodziła i prosiła, żeby np ukladal swoje rzeczy w szafie
tata się wkurzyl, wziął wszystkie ubrania mojego brata i fruu.... Przez okno do ogródka
potem już miał zawsze wszystko w kosteczki poukładane
-
moja szwagierka wychowywała do 7 miesiąca syna bez smoczka, nawet nie umiał ssać go:) ale taki był niespokojny jak zasypiał i przysypiał na chwilę że jednak go nauczyła:) ma tylko do zaspiania:)
JUSTI oo fajnie że jesteś
a masz łóżko z malmm z szufladami czy bez?? no i jaki stelaż? głowię się i glowię ale zupełnie nie wiem czym się rózni jeden od drugiego bo są dwa do wyboru chyba:)
u mnie będzie kołyska taka większa w sypialni, więc żadne kosze mojżeszowskie ani dostawki.
a łóżeczko i tak planuję mieć na dole jak dzień będziemy spędzać na parterze:) tak że jak dla mnie łóżeczko to konieczność, ale nie koniecznie na sam początek, bo jak ktoś ma taki koszyk to spokojnie do 4 miesiąca może go przenosić tam gdzie będzie, no ale potem i tak łóżeczko niezbędne