Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, trochę mi rozjaśniłyście.
A napiszecie jeszcze jakie macie typy spacerówek? I czy w gondolach trzeba zwrócić na coś szczególną uwagę czy raczej kupić jakąkolwiek. Na olx można naprawdę tanio same głębokie upolować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:08
-
nick nieaktualnyMantissa ważne żeby była wygodna dla Ciebie i dziecka, nie za wąska bo potem dzieci takie zgniecione siedzą, na używanych warto uważać bo kilka moich koleżanek kupiło, większość zadowolona ale dwie trafiły niestety rozklekotane a miały być "po jednym dziecku" trzeba sprawdzić przed zakupem.
-
Mantissa jak kupujesz teraz tylko tani głęboki wózek to wystarczy, żeby koła były dobre, ja polecam pompowane. No i wygodny hamulec. A jak ta gondola juz trochę pojezdzisz to sama będziesz wiedziała jaka spacerówkę potrzebujesz
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Ja już kiedyś pisałam, że kupiliśmy dla pierwszego dziecka taki wózek 3w1 a potem sobie w brodę plułam, bo był ciężki jak nie wiem, oparcie w spacerówce jakieś krótkie, co z tego że ładny był.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:11
-
mimka84 wrote:Ja już kiedyś pisałam, że kupiliśmy dla pierwszego dziecka taki wózek 3w1 a potem sobie w brodę plułam, bo był ciężki jak nie wiem, oparcie w spacerówce jakieś krótkie, co z tego że ładny był. Teraz już nie popełniłabym tego błędu.
U mnie to samo było i oczywiście szybko go opchnelam za grosze i kupiłam spacerówkę -
Jesteście niezawodne.
I własnie słyszałam, żeby skupić się na pompowanych kołach, ale z drugiej strony gondolką po śniegu jeździć nie będę i raczej po chodnikach, więc przy głębokim to też chyba nie aż taki mus.
Zaraz obadam tego Jane Muum, bo jednak kupując gondolkę dobrze byłoby się już rozglądać za spacerówką.
-
Muum ma akurat koła piankowe, ale są duuuże, szczególnie te tylne. Ale nie wszyscy lubią piankowe. Najlepiej zadać sobie pytanie, co taki wózek powienien mieć, co mnie interesuje (rozkładanie oparcia, długość oparcia, waga, przekładane siedzisko czy nie, jaka buda itp.) i potem na tej podstawie szukać, ideałów oczywiście nie ma, ale zawsze można być blisko ideału
-
Ida wrote:Tylko, że może kiedyś te wózki były cięższe i nie tak dopracowane jak te teraz (te 3w1).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:25
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Krysti to chyba oczywiste...
To że napisałam, że czasem się wkur... nie znaczy, że używamy do siebie wulgaryzmów, nie myl pojęć
W moim domu nie przeklina się, a raczej zdarza się to sporadycznie i raczej w humorystycznych sytuacjach. Moje dzieci mają świetny przykład od małego, a dla K jestem ukochaną, którą się szanuje i jest dla mnie dżentelmenem.
Ale tu nie tym chyba mowa
Po prostu śmiesznie zabrzmiało to ładnie odzywanie się do siebie a jak brzydko to się zawstydzęmimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Trzy lata to według mnie dużo, producenci na pewno ulepszyli swoje modele przez ten czas, konkurencja jest ogromna. To tak jak z samochodami, czy czymkolwiek innym
Z tego co się już orientowałam to waga 14-15 kg to standard przy takich wózkach, więc nawet nie liczę, że ktoś cudem zejdzie poniżej. No to musi trochę ważyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:31
Anka1501 lubi tę wiadomość