Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:
dzieki za dobra rade. Juz zmienilam rozklad i wyglada ok!
A powiedz mi ktora sciane bys pomalowala? Chcialam jedna, lub ewentualnie dwie pomalowac na jakis kolor, chyba na niebieski.
EWELISKA nie denerwuj mnie.
FASIA - pozwole spbie wkleic wypowiedz z innego tematu "Kotka, ja wpierwszej ciazy baaaardzo pozno zaczelam czuc ruchy i powiem ci, ze bardzo czesto przez dlugi czas nie czulam ich w ogole, np. przez 2 tyg. nic. jak sie mlody ulozyl pod moim gigantycznym lozyskiem i w nie kopal to nic a nic nie czulam. czesto do szpitala jezdzilismy, bo sie martwilismy czy wszystko ok. w NO oczywisice zbyt chetni do pomocy nei sa...wiec mamy teraz domowego dopplera w razie czegoale ja naprawde nic nie czulam przez wiele dni w juz bardzo zaawansowanej ciazy
"
Fasia, Eweliśka, Justinka lubią tę wiadomość
-
No to ja już po. Nie mam zdjęć bo lekarz stwierdził, że na połówkowym zrobimy. Dostalam L4 ale dopiero teraz się skapnęłam że na miesiąc! Czyli nie skorzystam w ogóle
nie mogę iść na miesiąc nawet z uwagi na te moje kombinacje z etatami i wynagrodzeniem. No szlag by to trafił
Potwierdzony siusiak! Mąż w skowronkachIda, KasiaKwiatek, Krysti, Anka1501, Rudzia, Fasia, Eweliśka, Justinka, sylvia007, weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Angela ma rację, idź jutro do rodzinnego i weź na tydzień l4
Dwa zwolnienia na ten sam okres czasu dla jednej osoby? Myślałam jeszcze o tym, żeby powiedzieć szefowej, że mam na miesiąc ale nie chcę iść na miesiąc tylko na tydzień i niech mi da urlop w zamian. I tak nie mam kiedy go wykorzystać już.weronika86 lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Dwa zwolnienia na ten sam okres czasu dla jednej osoby? Myślałam jeszcze o tym, żeby powiedzieć szefowej, że mam na miesiąc ale nie chcę iść na miesiąc tylko na tydzień i niech mi da urlop w zamian. I tak nie mam kiedy go wykorzystać już.
Lekarz i tak oryginal do zus wysyła nie? Ale może się mylę. Więc kolejne zwolnienie to chyba nie bardzo. -
adk_1989 wrote:Dwa zwolnienia na ten sam okres czasu dla jednej osoby? Myślałam jeszcze o tym, żeby powiedzieć szefowej, że mam na miesiąc ale nie chcę iść na miesiąc tylko na tydzień i niech mi da urlop w zamian. I tak nie mam kiedy go wykorzystać już.
To nic ze dwa zwolnienia, mój facet kiedyś też miał taki przypadek a urlop to szkoda teraz brać. Zostaw sobie urlop, po macierzyńskim Ci się przyda -
nick nieaktualny