Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze ale jestem happy
Moja przyjaciółka zrobi dla mojego malenstwa różne fajne rzeczy np zawieszke / karuzele nad łóżeczko i różne pierdolki tylko musze znać płećona takie cuda robi ręcznie, że nie mogę się doczekać
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Mantissa łożysko przodujace a lozysko na przedniej ścianie to dwie różne rzeczy
możesz nie czuć ruchów bo masz / możesz mieć łożysko na przedniej ścianie co jest bardzo częste i nie ma wpływu na przebieg porodu. Natomiast łożysko przodujace zasłania szyjke macicy i wtedy to się kwalifikuje do cesarki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Oj to Ty Aniu napisałas o wątpliwościach, sorki
wkładka świetny pomysł. Zaraz lato,a na jesieni i tak przesądziemy się do spacerówek
No fajne to, praktyczne bardzona te 4 miesiące wystarczy ta wkładka a później będę miała taki materacyk/wkładkę specjalny ręcznie robiony przez moją przyjaciółkę
-
nick nieaktualny
-
O matko dziewczyny Wy jesteście takie mądre już. Ja totalnie zielona jak Was czytam. Nie mam pojęcia na temat wózków... ile czasu jaki dziecku potrzebny, nie wiem nawet co się pakuje do szpitala przed porodem. Muszę szkołę rodzenia wybrać, bo ciemna masa jestem. A już wiele razy zajmowałam się małymi dziećmi, w tym raz niemowlakiem a to było czymś całkiem innym niż własne dziecko. Teraz mam wrażenie że NICZEGO nie wiem i że nie dam rady z kąpaniem, ubieraniem, karmieniem (tego się strasznie boję, bo mam małe piersi i czy coś z nich będzie). Martwie się też o moją ukochaną sunię (na zdjęciu) jak ona zaakceptuje dzidziusia skoro sama była w centrum zainteresowania zawsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 19:00
mantissa lubi tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Martwie się też o moją ukochaną sunię (na zdjęciu) jak ona zaakceptuje dzidziusia skoro sama była w centrum zainteresowania zawsze.
jaka to rasa?
-
Ida wrote:To musicie być naprawdę szczupłe. Ja nie wyobrażam sobie chodzenia w normalnych spodniach, a nawet leginsy mnie cisną w pasie. Nie utyłam nic, ale w brzuchu, gdzie gumka po prostu mnie za bardzo cisną i musiałam sobie kupić te ciążowe. I chociaż 1 para jeansów ciążowych nie zaszkodzi
No co Tyja mam teraz 74kg przy 167cm i nie mam problemów z ciuchami a z synem przed porodem wazylam 90kg tylko ze rodziłam w lipcu