Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Nie no, rozumiem, że później jest ciężej, bo i dziecko rośnie. Ale wózek 3w1 to też dobra opcja, bo po prostu często jest dobrej jakości i nie trzeba latać za każdą rzeczą osobno.
No nie do końca. waga to problem ale są też inne rzeczy. Np spacerówka która gdzie główka dziecka wystaje jak np śpi. To jest duży problem bo kupując taki wózek to nie masz o tym pojęcia. -
Anka1501 wrote:Waga to jeden z większych problemów ale jest ich całe mnóstwo i nie da się często zrozumieć kupując wózek. Ja nikogo nie przekonuje do kupna tego czy tamtego. Mówię tylko o swoich doswiadczeniach i moich znajomych.
mantissa lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Nie podejrzewam, że producenci wózków o tym nie myślą. Jest tyle modeli, w którymś na pewno jest taki rodzaj spacerówki, która jest wygodniejsza. Nie wszystkie 3w1 to kopia.
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:No to dobrze - mów, bo przez to się uczymy
Wiele młodych matek popełnia masę błędów przy pierwszym dziecku, przekazuje tylko spostrzeżenia swoje i znajomych, może komuś się przydadzą. Mi na ten temat np nikt nie mówił wcześniej albo ja nie pytałam.Ida, mimka84 lubią tę wiadomość